Зарадвай с подарък преживяване

Липомасаж - антицелулит и отслабване

Липомасаж - антицелулит и отслабване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Липомасаж - подаръчен ваучер от Gift Tube на най-добра цена.

Има модерни технологии, на които можем спокойно да се доверим в борбата ни за красота. Подари си грижа за кожата и извайване на тялото с липомасаж.

С апарат V8C1 ще имаш възможността да изгориш мазнините, натрупани в проблемните зони /ханш, корем, паласки, седалище, бедра- вътрешна част, бедра – външна част, бричове, ръце, колена, бирено коремче/.

Какво включва ваучерът:

  • Липомасаж
  • Продължителност - 24 мин.

Системата работи с вакуум, чрез който се повдига кожата. Снабдена е с два валяка, които подлагат кожата на вид гимнастика. Pазбива натрупаната излишна мастна тъкан. Подобрява циркулацията на кръвта и метаболизма. Заличава белезите по кожата и унищожава портокаловата кожа. Процедурите не причиняват болка, не пукат капиляри и не образуват хематоми.

Elos технология (electrо-оptical synergy), т.е. електрооптичен синергизъм, включва инфрачервено излъчване и биполярна радиовълнова енергия. Инфрачервената светлина  нагрява повърхностно кожата. Пренасяйки енергията в дълбочина,  радиовълните безпроблемно разграждат мазнините в мастните клетки и активизират синтеза на колаген. Освен че усилват ефекта на elos фактора,  вакуумът и масажните ролери активизират микроциркулацията и лимфата, което води до насищане на тъканите с кислород и елиминиране на токсините. 

Очаквани резултати от процедурата:

  • Отслабване
  • Разграждане на целулита
  • Подобрява състоянието на стриите

Огромно преимущество на V8 техниката е възможността й прецизно да третира единствено проблемните области. Дори „портокаловата кожа”, която издържа на диети и упражнения, може да бъде заличена.

Разгледайте и други предложения от категория Красота

Услугата се предоставя от Спа Деметра

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 24 мин.
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

100,00 лв.

    СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
    Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.