Купи персонализирани подаръци на добра цена от GiftTube

Търсиш различен подарък за любимия човек? Подари красива книжка от 30 карти за дописване:

„За теб, любов“, "За теб, приятел", "За теб, мамо".

Персонализиран подарък, който носи твоя почерк. Имаш началото. Само довърши изреченията!

Вземи сега за 29.99 лева + безплатна доставка

Купуваш, дописваш, подаряваш! Приятно и забавно е да попълниш картите. Прекрасно е да ги подариш! 

Купи карти за любимия човек 

Купи карти за приятел 

Купи карти за мама

Сега с GiftTube можеш да закупиш оригинален подарък, с който да покажеш своите най-добри чувства, емоции и любов! Персонализираният подарък е подходящ за мама, най-добър приятел или приятелка или дори любим. Страхотна идея за гадже или съпруг.

Персонализираният подарък от серия “За теб” е специална изненада от 30 карти с дописване. В тях можеш да впишеш своите най-лични пожелания, мисли, емоции. Изненадата е напълно персонализирана и показва колко много държиш на своите приятели. Подходящ за Коледа и Нова година.

Оригинален персонален подарък: За мама, за любим, за приятел

   

Оригиналният персонален подарък “За теб” е страхотно предложение за подарък за майка, любим или приятел. Хубавото в този тип изненади е, че са напълно уникални за своя почитател и разкриват същността на получателя. Покажете колко много държите на любимите си хора и колко добре ги познавате! Персонален подарък, в който главен герой е той/тя!

 

Купи За теб – оригинален персонален подарък. Често избиран коледен персонален подарък и оригинална идея за подарък за мама. Лесно преносим, личен, сантиментален подарък. Отлична цена и лесна онлайн покупка. Страхотна идея за коледен подарък.

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.