Зарадвай с подарък преживяване

Светлинно шоу с вашето лого или послание

Светлинно шоу с вашето лого или послание

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Направете невероятна изненада за вашите гости - светлинно шоу с вашето лого или послание. Поръчайте лесно с Gift Tube.

Ваучерът включва шест минутно шоу, изпълнявано от един артист в два танца, изполвайки аксесоари - светещи крила и светлинни изображения.

Потопете се в магията на нашето авторско светлинно шоу, включващо балетни елементи, обединени с пластична танцова техника в комбинация с динамиката на инструментите за светлинно шоу.С изискания си полъх, блясък и усмивки, артистите от Светлинното шоу ще бъдат част от Вашия специален повод – сватбено тържество, годишнина, рожден ден, както и всякакъв личен момент, който искате да остане незабравим за Вас.

Подарете радост за Вашите близки с акцент впечатляващото ни шоу. Артистът ще изпълни танц със светещи крила, наподобявайки пеперуда в тъмнината, а след това ще завладее вниманието Ви със светлинни ефекти във въздуха.

Около изпълнителката ще се рисуват красиви изображения, лога, снимки, надписи и пожелания по Ваш избор, с които ще направите празника си оригинален и незабравим!

Какво ще кажете за надпис: Омъжи се за мен? ;)

Даваме ви идея за нестандартен начин да предложите брак на половинката си и да поемете по нов път заедно.

Изполват се напълно авторски костюми, танцува се под звуците на класически-модернистични и нежни мелодии, светят в мрака по - силно от звездите, а артистите са щастливи заедно с Вас, във Вашия специален момент!

За светлинното ни шоу е необходима тъмнина, но изпълненията ще бъдат ефектни и под леко осветени помещения. Може да се танцува както на закрити, така и на открити пространства.

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

399,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.30 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А