Персонализирани картички ЗА ТЕБ

Персонализирани картички за дописване ЗА ТЕБ - оригинален подарък от Gift Tube

Персонализираните картички за дописване „ЗА ТЕБ“ са замислени и изработени като мини - книга, с която да зарадваш най-обичните си хора - приятел, майка, любим.

Те са малки и симпатични и са много по-оригинално решение от обикновената картичка от книжарницата.

 Защо?

Защото с тях създаваш история, дописвайки 30 - те започнати, но недовършени изречения по свой начин - оригинален, забавен, творчески или сантиментален.

Решението как да звучи твоята книга и какво настроение да предадеш с нея на нейния получател е само твое. А фактът, че е надписана на ръка, с твоя почерк, я прави незаменим подарък, който остава спомен за цял живот.

Купи, допиши, подари - авторът си ти!

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ КАРТИЧКИ

Видове книжки за дописване “ЗА ТЕБ”

„ЗА ТЕБ, ЛЮБОВ“ - персонализирана книжка от Gift Tube

Разкажи историята на вашата любов в 30 карти за дописване. Не трябва да си поет или добър в пожеланията, за да изразиш чувствата си.

Имаш началото. Само довърши изреченията. Приятно и забавно е да ги попълниш. Прекрасно и романтично да ги подариш. Забавни, сериозни или романтични послания. Ти избираш как да попълниш картите

Не му мисли много. Отпусни се. Забавлявай се. Обичай.

Какви са изреченията, които трябва да попълниш?

За да стане по-ясно какво съдържанието на книжката, ето и част от изреченията, които трябва да довършиш:

 • За мен ти си …
 • Когато те видях за първи път…
 • Три неща, с които ме спечели…
 • След първата целувка, си казах…
 • Караш ме да се смея всеки път, когато…
 • Правиш най-хубавите ...

Книжката “ЗА ТЕБ ЛЮБОВ” е подходящ персонализиран подарък за гаджето, подарък за мъж или подарък за жена. Тя и чудесен подарък за различни поводи като годишнина, рожден ден, подарък за Коледа или като допълнение към основен подарък.

 

„ЗА ТЕБ, ПРИЯТЕЛ“ - оригинален подарък от Gift Tube

Търсиш уникален и сантиментален подарък за най-добрия си приятел? Такъв, който носи твоя отпечатък и ще остане за спомен? Спри да търсиш. Попълни картите с твое лично послание „За теб, приятел“ и voilà - вече имаш перфектния подарък. Даваме ти началото, а ти само довършваш изреченията.

30 забавни, смешни или сериозни - ти решаваш какви да са посланията.

Ето и част от изреченията, които трябва да довършиш:

 • За мен ти си …
 • Кефиш ме, защото…
 • Когато се запознахме…
 • Обичам заедно да…
 • Ти си царят на…
 • Ако беше марка кола, щеше да си...

Картите за дописване “ЗА ТЕБ ПРИЯТЕЛ” са супер оригинален подарък за приятел или приятелка, подарък за съученик и оригинален подарък за тийнейджър

 

„ЗА ТЕБ, МАМО“ -персонализирана книжка за най-скъпия ти човек от Gift Tube

Търсиш подарък за мама, който носи твоя почерк и ще остави спомен в сърцето й завинаги? Просто попълни картите с твое лично послание и вече имаш своя оригинален, персонален и перфектен подарък.

Какви са изреченията, които трябва да попълниш?

 • Мамо, за мен ти си…
 • Мамо, ако беше аромат…
 • Мамо, чуя ли гласа ти…
 • Мамо, заслужаваш Нобелова награда за...
 • Мамо, искам да сбъдна мечтата ти…

 

За кого са предназначени персонализираните картички “ЗА ТЕБ”?

Разбира се, за тези, които обичаме. Те ще създадат уникално усещане за близост, топлина и обич.

 “ЗА ТЕБ, ЛЮБОВ” е подарък за избраника на твоето сърце. Покажи любовта по оригинален и мил начин, не пести думи и направи откровенията, за които понякога ти е трудно да говориш.

Твоята искреност ще бъде оценена. Разчитай на картите, ако искаш да кажеш „Прости“, „Обичам те“, „Благодаря“, „Ожени се за мен“.  Довърши започнатите изречения и остави грандиозното признание за финала. Книга, която всеки мечтае да получи. 

А какъв би бил животът без най-добрите приятели? Не мислиш ли, че заслужават малко по-сантиментален подарък? Такъв, с който по забавен, мил и откровен начин да им покажеш колко цениш приятелството им. 

Ето в този случай е подходящо да избереш картите „ЗА ТЕБ, ПРИЯТЕЛ“. Спомни си смешни истории, емоционални моменти, дори спречквания, които сте преодолели и които са заздравили връзката ми.

Можеш и да си забавен, само се отпусни и си позволи да напишеш това, което изпитваш към твоя приятел, дори брат или сестра. 

„ЗА ТЕБ, МАМО“ пък е книгата, която ще разтопи сърцето на всяка майка. Колкото и голям и сериозен да си станал, мама е тази, с която винаги ще се чувстваш дете. В нейните очи ще видиш гордост, тревога и безкрайна любов.

Покажи ѝ твоята любов, признателност и грижа, подарявайки ѝ тази персонализирана книга за дописване.

Бъди оригинален, но и сантиментален. Напиши й това, което си мислиш, когато ти е трудно, когато си щастлив и когато ти липсва. Тя не само ще е щастлива, но и горда с теб.

 

Защо да избереш персонализирани картички от Gift Tube?

Персонализираните картички “ЗА ТЕБ “са авторски продукт на платформата за преживявания Gift Tube. 

Създадохме този подарък, тъй като вярваме в силата на думите. Думите могат да бъдат едно емоционално преживяване, което може да бъде отлично допълнение към всеки друг подарък. 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.