Зарадвай с подарък преживяване

Полет с балон - Балонена фиеста Белоградчишки скали - 20-23.09

Полет с балон - Балонена фиеста Белоградчишки скали - 20-23.09

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Подари (си) незабравимо преживяване - полет с балон на балонената фиеста на Белоградчишките скали - вземи с ваучер от Gift Tube!

Кападокия се пренася в Белоградчик! Изпрати лятото с незабравимо преживяване! В балонената фиеста ще се включат дузина балони с екипажи от България, Румъния и Полша. Приключение, което си струва!

Белоградчишките скали се смайваща гледка, която не остават никого безразличен.

Важно: Побързай, местата са ограничени!

Кога и къде ще се състои събитието?

Балонената фиеста ще се проведе в периода 20 - 23.09 в Белоградчик

Какво включва ваучерът за полет с балон на Балонена фиеста 2024

 • Полет с балон за един участник
 • Продължителност на полета - 1 час
 • Трансфер до мястото на излитане

*Добави още участници в процеса на поръчка.

Цена за дете - 240 лв. (за дете до 12 г.)

За по-малки деца препоръчваме издиганията с балон, а не свободен полет.

Как се прави резервация за полет с балон на Балонената фиеста

За да направиш своята резервация е необходимо да направиш регистрация на ваучера и да се свържеш с изпълнителя, за да запазиш своето място не по-късно от 1-ви септември

Важна информация:

В случай, на неподходящи метеорологични условия и отлагане на полета, услугата ще се предостави в друг подходящ период и ваучерът НЕ се губи и може да се използва до края на неговата валидност.

График на полетните сесии:

Всеки ден по време на балонената фиеста ще се провеждат сутрешни и вечерни полети (при подходящо време).

Сутрешните полети се изпълняват рано сутрин, а вечерните след 19 часа. 

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Повече за балонената фиеста над Белоградчишките скали:

Белоградчишките скали, разположени в западната част на България, представляват впечатляваща природна забележителност, която впечатлява със своята уникална красота и мистичност. Тези величествени скали, издигащи се над града Белоградчик, са продукт на хилядолетната ерозия и природни сили, които са изобразили форми и фигури, наподобяващи замъци, пещери и башчии.

Белоградчишките скали са обвити в легенди и митове, които се преплитат с исторически факти. Някои от скалите имат имена, като "Мадара", "Адам и Ева", "Голямата пещера" и "Тепето". Техните огромни размери и разнообразни форми привличат вниманието и въображението на всеки посетител.

Всяка година, в рамките на балонена фиеста в Белоградчик, се организират полети с горещи въздушни балони, които предоставят на гостите незабравимо преживяване. Балонната фиеста е събитие, което събира феновете на авиацията и обожателите на красотата на природата заедно.

Докато се издигате във въздуха с балона, ще се насладите на завладяващи панорами на Белоградчик и околните села. Ще видите белите скали, като се простиращи като величествени стражи, изпълнени със сила и мистерия. Впечатляващите цветове на природата и скалите, облечени в различни оттенъци, ще създадат вълшебно настроение, което ще ви отведе в друг свят.

Полетът с балон над Белоградчишките скали е истинско приключение, което никой не трябва да пропуска. То ви позволява да се насладите на красотата на природата от височина и да създадете незабравими спомени.

Повече за полетите с балон:

Полетът с балон е изживяване, при което пътниците се качват в голям балон, който се издига във въздуха благодарение на горещ въздух. Гледките, които се откриват от балона, както и спокойния полет е преживяване, което не може да бъде сравнено с никое друго. 

Летенето с балон е уникална възможност за споделяне на преживяването с най-близките ви хора, което може да бъде емоционално свързващо и укрепващо за отношенията ви. Ще се насладите на една обща визия и ще преживеете заедно усещането за приключение и изключителност. Забавление, което със сигурност няма да забравите. 

Приземяването с топловъздушен балон е важна част от полета и изисква внимание и предпазливост от страна на капитана и пътниците. Обикновено, когато капитанът реши, че е време за приземяване, той избира подходящо място, което трябва да бъде открито и безопасно.

След като мястото е определено, капитанът започва да намалява скоростта на балона, като изпуска горещия въздух и разрежда горивната камера. Това позволява на балона да започне да се спуска бавно и контролирано. Капитанът следи добре скоростта и посоката на спускане, за да осигури безопасно приземяване на балона.

Когато балонът докосне земята, капитанът и екипажът се грижат за разтоварването на балона и приготвят го за следващото полет. Приземяването може да бъде малко треперливо, особено ако има силни ветрове, но капитанът е обучен да контролира балона и да осигури безопасно приземяване.

Важно е да се отбележи, че приземяването на топловъздушен балон може да бъде малко по-неудобно, отколкото се очаква. Пътниците трябва да бъдат готови да се изправят на крака, когато балонът докосне земята, както и да помогнат за разтоварването на балона.

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 минути
20-23.09
Белоградчик

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

360,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.