Зарадвай с подарък преживяване

Консултация по енергийна психология – ваучер за подарък

Консултация по енергийна психология – ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Подари на свой близък грижа за ума с консултация по енергийна психология! Избери и поднеси елегантно с ваучер от Gift Tube.

В днешния забързан и динамичен живот често можем да се почувстваме претоварени, изтощени и тревожни. 

С консултацията с креативни алтернативни методи и техники от съвременната Енергийна психология ще постигнеш възстановяване на психическото и физическо здраве. Сесията е ориентирана към намиране на бързи решения по повод лични и бизнес взаимоотношения, финансови затруднения, сложни житейски ситуации, предизвикващи негативни емоции, депресивни състояния, тъга, загуба, отчаяние, потиснатост, липса на увереност и трудности при взимане на решения.

Какво включва ваучерът:

 • Консултация по енергийна психология
 • Продължителност - 60 мин.

Консултацията се провежда от Бойка Боянова - консултант по Техника за емоционална свобода /ТЕС/ ниво 1 и 2, сертифицирана от Ирена Рельовска – Бартън - единствения преподавател в България обучен лично от Гари Крейк и създател на Българска асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/.

Консултант по Пренареждане на Матрицата обучена и сертифицирана от Карл Доусън – един от 28-те ТЕС-мастъри в света.

Посланик на Пренареждане на Матрицата в България!

Детайли за преживяването:

 • Услугата се провежда на място или онлайн, с предварителна резервация.

Вземете ваучер за еднодневно обучение по ТЕС тук

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Виж повече за енергийната психология и Бойка Боянова.

Енергийната психология е ново направление в психологията, обединяващо източните практики и западния опит и основополагащото твърдение на Енергийната психология е, че емоционалното здраве, професионалният успех и удовлетворението от живота, могат да бъдат значително подобрени от балансиране на енергията, която ги регулира.

Енергията е в основата на всичко. Тя протича в нашето тяло през различни канали и енергийни центрове и е в непрекъснато взаимодействие с клетките, тъканите, органите, настроението и мислите ни.

Бойка Боянова и съм вашият консултант, помощник и приятел по пътя за постигане на повече осъзнатост, емоционално здраве и личностно усъвършенстване чрез методите на Енергийна психология.

С Енергийната психология се срещнах през 2011 г., провокирана от усещането на застой в живота си и търсеща повече удовлетворение и радост в живота си. През 2012г. Присъствах на демонстрация на Техниката за емоционална свобода и попаднах на видеоклип – ТЕС-Универсално помощно средство на създателя на техниката, американеца Гари Крейк. Провокирана от интереса си, как мога да прилагам техниката за себе си и да бъда полезна за другите, преминах през обучение и се сертифицирах като практик по Техниките за емоционална свобода (ТЕС), ниво 1 и 2 при Ирена Рельовска-Бартън – единственият преподавател в България, обучен лично от Гари Крейк.

Станах член на Българска Асоциация за развитие на Енергийната психология (БАРЕП) и влязох в листата на практикуващите. През 2016г. Преминах обучение по Пренареждане на Матрицата с ТЕС при създателя на метода – Карл Доусън – един от 29-те Тес мастери в света. От 2018г. Съм Посланник на Матрицата за България. Междувременно се запознах и преминах обучения за работа с други техники от Енергийната Психология, като Пренареждане на Матрицата на раждане – при Шарън Кинг, Базирано на Майнфулнес вътрешно премоделиране- при Таня Принс, САЙ КЕЙ- метод разработен от психологът Робърт Уйлямс. Провеждам индивидуални консултации, като ползвам и други алтернативни методи за справяне с различни житейски ситуации и трудности. Водя обучения и семинари за самопомощ. Представям метода Пренареждане на Матрицата и правя демонстрации на живо. Подкрепям и придружавам хората по успешно, осъзнато и лекота да вървят по пътя на живота, да се справят с възникнали трудности, житейски ситуации и кризи и да създадат в живота си повече спокойствие, баланс, щастие и хармонични отношения със себе си и околните.

 

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 мин.
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

70,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.