Зарадвай с подарък преживяване

Обучение по ТЕС за самопомощ – първо ниво – ваучер за подарък

Обучение по ТЕС за самопомощ – първо ниво – ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Обучение по ТЕС за самопомощ – първо ниво – ваучер за подарък от Gift Tube!

Техниката за емоционална свобода, позната като ТЕС, е е един от най-популярните и достъпни методи на енергийната психология. В основата на ТЕС стои теорията, че всички негативни емоции са причинени от нарушаване на енергийната система на тялото. Прилагайки ТЕС балансът в тази система се възстановява.

Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС се въздейства върху енергийните меридиани в тялото. Чрез потупване с върха на пръстите върху крайните им точки се повлиява енергийната и оздравяваща система на тяло-ум. Емоционалното здраве, професионалният успех и удовлетворението от живота могат да бъдат значително подобрени от балансиране на енергията във вашето тяло.

По време на обучението ще усвоите някои тънкости и ще се научите как ефективно да прилагате TEС в ежедневието си с лекота и увереност.

Обучението е подходящо за всички, които се интересуват от иновативните съвременни методи на Енергийната психология за бързо и ефективно справяне с емоционални и физически травми, изкореняване на зловредни мисловни модели и убеждения, травми, фобии, зависимости, вътрешна неудовлетвореност, заболявания, стрес и за всякакви проблеми, там където нищо друго не работи.

Какво ще научите:

Ще научите какво представлява техниката за емоционална свобода /ТЕС/ и как да я използвате себе си. Техниката обединява най-доброто от източната и западната традиция – бързи резултати с минимално въздействие.

Какво ще усвоите?

Ще усвоите и практикувате основната рецепта на ТЕС и чрез задълбочени, забавни, практически упражнения ще придобиете умения и увереност, от които се нуждаете, за да станете успешен практикуващ. Заедно с това ще имате възможност да решите някои ваши проблеми! Ще усетите реални промени и резултати за себе си още в хода на семинара.

Обучението се води от Бойка Боянова - консултант по Техника за емоционална свобода /ТЕС/ ниво 1 и 2, сертифицирана от Ирена Рельовска – Бартън - единствения преподавател в България обучен лично от Гари Крейк и създател на Българска асоциация за развитие на Енергийната психология /БАРЕП/.

Консултант по Пренареждане на Матрицата обучена и сертифицирана от Карл Доусън – един от 28-те ТЕС-мастъри в света.

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 ден
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

149,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.