С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Мотивационен профил на Рийс - ваучер за преживяване

Общ преглед

Подарете ... мотивация - Мотивационен профил на Рийс с ваучер от Gift Tube ваучер!

Никога не е късно да сменим посоката и да извадим от себе си качествата, които ще ни помогнат да  се чувстваме истински удовлетверени.

Мотивационният профил на Рийс е създаден от американския психолог проф. д-р Стивън Рийс и се прилага в цял свят с огромен успех в професионален и личен контекст. Чрез анализ на 16 житейски мотива той предоставя достоверна информация за това, което мотивира и е истински ценно за всеки човек. Разгадаването на анализа става изключително и само с помощта на обучен експерт – психолог или сертифициран коуч. Вникването в собствения мотивационен профил изисква време, разсъждения, професионално обсъждане. Веднъж осъзнат, мотивационният профил е отлична основа за разбиране на собствените потребности и желания за постигане на житейски и професионални цели.

Мотивационният профил на Рийс у нас се прилага от д-р Кирил Калев - акредитиран и сертифициран коуч за мотивация, управление на промяната и развитието на личността. След разработване на онлайн тест в института на проф. Стивън Рийс в САЩ, резултатите се представят и анализират по време на индивидуална среща с д-р Калев. Още предложения от Личностно развитие

С този ваучер за подарък може да помогнете на някого да насочи живота си в правилната посока. Подходящ подарък за партньори от ръководния екип и за всеки  който иска да знае повече за себе си!

 


Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Групи, 55
Exclusive, Личностно развитие, Уроци, За мъж, За жена
580,00 лв.

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

Вашата персонализация
мотивационен профил на рийс - снимка
Мотивационен профил на Рийс - ваучер за преживяване

В наличност

-
+

580,00 лв.

Обобщение

    Важно!

    За спешни поръчки може да вземете вашия Gift Tube и от офиса ни всеки работен ден между 9.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. С предварителна уговорка на посочените в сайта телефони.