Зарадвай с подарък преживяване

Мотивационен профил на Рийс - ваучер за преживяване

Мотивационен профил на Рийс - ваучер за преживяване

580,00 лв.

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Подарете ... мотивация - Мотивационен профил на Рийс с ваучер от Gift Tube ваучер!

Никога не е късно да сменим посоката и да извадим от себе си качествата, които ще ни помогнат да се чувстваме истински удовлетверени.

Мотивационният профил на Рийс е създаден от американския психолог проф. д-р Стивън Рийс и се прилага в цял свят с огромен успех в професионален и личен контекст. Чрез анализ на 16 житейски мотива той предоставя достоверна информация за това, което мотивира и е истински ценно за всеки човек.Разгадаването на анализа става изключително и само с помощта на обучен експерт – психолог или сертифициран коуч. Вникването в собствения мотивационен профил изисква време, разсъждения, професионално обсъждане. Веднъж осъзнат, мотивационният профил е отлична основа за разбиране на собствените потребности и желания за постигане на житейски и професионални цели.

Мотивационният профил на Рийс у нас се прилага от д-р Кирил Калев - акредитиран и сертифициран коуч за мотивация, управление на промяната и развитието на личността. След разработване на онлайн тест в института на проф. Стивън Рийс в САЩ, резултатите се представят и анализират по време на индивидуална среща с д-р Калев. Още предложения от Личностно развитие

С този ваучер за подарък може да помогнетена някого да насочи живота си в правилната посока.Подходящ подаръкза партньори от ръководния екип и за всеки който иска да знае повече за себе си!

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

580,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 14.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А