Зарадвай с подарък преживяване

VIP полет с балон над Белоградчишките скали - 1 час

VIP полет с балон над Белоградчишките скали - 1 час

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Наслади се въздушно приключение - VIP 60-минутен свободен полет с балон над феноменалните Белоградчишки скали! Вземи с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

С този ваучер ти и половинката ти може да се насладите на самостоятелен полет над Белоградчишките скали за 1 час. В балона ще бъдете само вие двамата и пилота на балона. 

Ако желаете може да споделите това преживяване с приятели, тъй  като с ваучера може да летите общо до 4 човека, колкото е капацитетът на балона.

Полетът над Белоградчишките скали е с продължителност един час поради спецификата на терена, който изобилства с прекрасни скали и големи горски масиви. Балонът лети рано сутрин, когато вятърът е най-спокоен и се носи плавно със скоростта на вятъра. Излита се от красива полянка между скалите само на 2 минути пеш от централния площад в Белоградчик - Панаирището.

Лети се ниско над скалите и после високо с посоката и силата на вятъра. Каца се на място различно от мястото на излитане, а наземният екипаж ви връща обратно по земя с автомобил.

Ваучерът за VIP свободен полет с балон включва:

 • 60-минутен свободен полет с балон над Белоградчишките скали за максимум 4-ма пасажери (твоята самостоятелна група) или само вие двамата
 • Церемония с естествено пенливо вино след окончателното кацане на балона

Детайли на преживяването:

 • Тези, които за първи път се качват на балон, получават благодорническа титла на специална церемония с естествено пенливо вино
 • Часът на излитане обикновено е между 7 и 8 сутринта
 • Кошът на балона събира до 4-ма пасажери
 • Преживяването не е подходящо за деца под 6 години
 • Лети се целогодишно

Виж всички възможности за закупуването на ваучер за издигане и ли полет с балон.

Щастливи приземявания!

Услугата се предоставя от Приключенски център – Белоградчик

С Gift Tube сбъдваш мечти!

 

Балонът се издига благодарение на затоплянето на горещия въздух в купола му и се снишава при изстиването на този въздух.

На различните височини има въздушни пластове, които се движат в различни посоки с различна скорост и това позволява на пилота да направлява в известна степен посоката на движение.

Кацането става на полето, чрез контролирано изпускане на горещ въздух посредством голяма клапа в най-горната част на балона.

 

Повече информация
Брой участници: 4
Продължителност: 60 минути
целогодишно
Белоградчик

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

900,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
  Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.