ВИСОКО В НЕБЕТО! ПАНОРАМНИ ИЗДИГАНИЯ И ПОЛЕТИ С БАЛОН

СБЪДНИ (СИ) МЕЧТА! ПОЛЕТИ С БАЛОН И СЕ ИЗДИГНИ НАД НЕЩАТА!

 

Подари ваучер в елегантната и безплатна опаковка нa Gift Tube или вземи ваучер по имейл. Идва веднага автоматично!

Всички ваучери са валидни една година. Купуваш ваучер, регистрираш го, получаваш сертификат. В него са контактите на изпълнителите.

Правиш резервация и носиш сертификата на място. Ако се интересуваш за полет за конкретен ден - обади ни се!

БАЛОНИ - СОФИЯ 

Подари (си) незабравимо преживяване - издигане или полет с балон - София!

Издиганията с балон се осъществяват до НДК или до София (през уикенда) в близост до Равно Поле (всеки ден). Купуваш ваучер, регистрираш и правиш резервация. 

Ако времето в деня на резервацията не позволява полет, ваучерът се ползва в друг подходящ ден. 

 

Полетите и издиганията зависят изцяло от атмосферните условия, като полетът се потвърждава окончателно 30 мин.преди полета на техническа среща (валежи, посока и интензивност на вятъра, мъгла и др.). В случай на отмяна ваучерът за ползване на ваучера се запазва за друга дата.

БАЛОНИ - БЕЛОГРАДЧИК

 

Виж видеото тук:

БАЛОНИ - ПЛОВДИВ

 

 БАЛОНИ - ВИДИН

Полет с балон е едно от най-вълнуващите преживявания, които могат да се изпитат. В България се предлагат издигания с балони и полет с балон.

При издигането с балон балонът е вързан за земята, а балонът се издига на височина около 50 метра. Издигането и свалянето е с обща продължителност от около 10 минути. 

За изпълнението на услугата е необходимо е спокойно време, което в зависимост от сезона може да е рано сутрин и следобяд. Издигането с балон е прекрасен повод да си направиш страхотно селфи от високо заедно с приятели. Цената е достъпна, а преживяването си заслужава. Да подариш ваучер за издигане с балон със сигурност е добра идея за подарък за рожден ден или друг повод. 

Услугата се предлага: До София, от центъра на София - НДК, Белоградчишките скали, Варна и околността или на локация по ваш избор. 

Полетът с балон за разлика от издигането с балон е преживяване в цялата си пълнота и е заредено с изключителна емоция. Полет с балон е услуга, която изисква спокойно време и както за издигането обикновено е подходящо да се реализира рано сутрин. Полет с бало

н продължава около 30 минути, но някои полети-тип пътешествие с балон могат да са с трайност и час и половина. 

Услугата се предлага: До София и от центъра на София - НДК, Белоградчишките скали, Пловдив и Варна. 

Възможно е да заявите и полет с балон на локация по ваш избор или такава над планинска местност. В този случай цената е по-висока, но преживяването е неописуемо. 

Да подариш полет с балон със сигурност е оригинално и е преживяване, което ще остане в сърцето!

С Gift Tube сбъдваш мечти!