ВИСОКО В НЕБЕТО! ПАНОРАМНИ ИЗДИГАНИЯ И ПОЛЕТИ С БАЛОН

СБЪДНИ (СИ) МЕЧТА! ПОЛЕТИ С БАЛОН И СЕ ИЗДИГНИ НАД НЕЩАТА!

 

Подари ваучер в елегантната и безплатна опаковка нa Gift Tube или вземи ваучер по имейл. Идва веднага автоматично!

Всички ваучери са валидни една година. Купуваш ваучер, регистрираш го, получаваш сертификат. В него са контактите на изпълнителите.

Правиш резервация и носиш сертификата на място. Ако се интересуваш за полет за конкретен ден - обади ни се!

ПОЛЕТИ И ИЗДИГАНИЯ С БАЛОН ОТ СОФИЯ 

Подари (си) незабравимо преживяване - издигане или полет с балон - София!

Издиганията и полетите с балон се извършват през уикендите в самата София, до НДК и всеки ден в близост до София, в района на Нови Искър и с. Равно поле.

Купуваш ваучер, регистрираш кода и правиш резервация. 

Полетите и издиганията зависят изцяло от атмосферните условия - валежи, посока и интензивност на вятъра, мъгла и др. Полетът се потвърждава окончателно 30 минути преди началото му. В случай на отмяна ваучерът се резервира за нова дата.

ПОЛЕТИ И ИЗДИГАНИЯ С БАЛОН ОТ БЕЛОГРАДЧИК

Полетите с балон над Белоградчишките скали продължават 1 час. Излита се красива полянка между скалите и централния площад на града. 

Панорамното издигане с балон е с продължителност 7-8 до 10 минути. Мястото на издигане е Панаирището – поляна сред скалите

 

 

ИЗДИГАНИЯ С БАЛОН ОТ ПЛОВДИВ

 

 ПОЛЕТИ С БАЛОН ОТ ВИДИН

В България се предлагат издигания и полети с балон. При издигането балонът е привързан за земята и височината, на която се издигаме е около 50 метра. Общата продължителност на това преживявавне е около 10 минути и е подходящо за всеки. Ако можете да стоите спокойно на терасата на 6-ия етаж, то няма да имате проблем и да се издигнете с балон. При полета с балон се издигаме на много по-голяма височина и балонът се рее свободно в облаците! За да се насладим на полета или издигането е необходимо спокойно време. Най-често балоните летят рано сутрин и следобед.

Издигането с балон е прекрасен повод да си направиш страхотно селфи от високо заедно с приятели. Цената е достъпна, а преживяването си заслужава.

Да подариш ваучер за издигане с балон със сигурност е добра идея за подарък за рожден ден или друг повод. 

Услугата се предлага: До София, от центъра на София - НДК, Белоградчишките скали, Пловдив, Видин 

Възможно е да заявите и полет с балон на локация по ваш избор или такава над планинска местност. В този случай цената е по-висока, но преживяването е неописуемо. 

Да подариш полет с балон със сигурност е оригинален подарък, който ще остане в сърцето!

 

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.