ВИСОКО В НЕБЕТО! ПАНОРАМНИ ИЗДИГАНИЯ И ПОЛЕТИ С БАЛОН

ИЗДИГНИ СЕ НАД НЕЩАТА!

ПАНОРАМНИ ИЗДИГАНИЯ ОТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ  

 

ВИЖ РИЛА ОТВИСОКО

 

ВИЖ ОКОЛНОСТИТЕ НА СОФИЯ ОТВИСОКО.

ПАНОРАМНИ ИЗДИГАНИЯ И ПОЛЕТИ С БАЛОН ДО СОФИЯ 

ВИЖ БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ ОТВИСОКО.

ПАНОРАМНИ ИЗДИГАНИЯ И ПОЛЕТИ С БАЛОН ОТ ВИДИН И БЕЛОГРАДЧИК 

 

ВИЖ ИЗГРЕВА ИЛИ ЗАЛЕЗА КРАЙ МОРЕТО

ПАНОРАМНИ ИЗДИГАНИЯ И ПОЛЕТИ С БАЛОН ОТ ВАРНА  

 

Полет с балон е едно от най-вълнуващите преживявания, които могат да се изпитат. В България се предлагат издигания с балони и полет с балон.

При издигането с балон балонът е вързан за земята, а балонът се издига на височина около 50 метра. Издигането и свалянето е с обща продължителност от около 10 минути. 

За изпълнението на услугата е необходимо е спокойно време, което в зависимост от сезона може да е рано сутрин и следобяд. Издигането с балон е прекрасен повод да си направиш страхотно селфи от високо заедно с приятели. Цената е достъпна, а преживяването си заслужава. Да подариш ваучер за издигане с балон със сигурност е добра идея за подарък за рожден ден или друг повод. 

Услугата се предлага: До София, от центъра на София - НДК, Белоградчишките скали, Варна и околността или на локация по ваш избор. 

Полетът с балон за разлика от издигането с балон е преживяване в цялата си пълнота и е заредено с изключителна емоция. Полет с балон е услуга, която изисква спокойно време и както за издигането обикновено е подходящо да се реализира рано сутрин. Полет с балон продължава около 30 минути, но някои полети-тип пътешествие с балон могат да са с трайност и час и половина. 

Услугата се предлага: До София, от центъра на София - НДК, Белоградчишките скали, Варна и околността или на локация по ваш избор. 

Възможно е да заявите и полет с балон на локация по ваш избор или такава над планинска местност. В този случай цената е по-висока, но преживяването е неописуемо. 

Да подариш полет с балон със сигурност е оригинално и е преживяване, което ще остане в сърцето!

С Gift Tube сбъдваш мечти!