Персонализирани подаръци за юбилей

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Персонализирани подаръци за юбилей - Ваучер за преживяване от Gift Tube

Търсиш подарък за юбилей и се луташ в огромния избор? Има ли вещ, която няма да се забрави? Предлагаме ти нещо различно - нов спомен, нова емоция, ново приключение.

А ако получателят на подаръка е твой много близък човек, защо не споделите заедно общо преживяване? С ваучерите за преживявания от Gift Tube това е лесно.

Освен, че можеш да избереш от стотици забавления на открито и на закрито в София и в страната, самият ваучер се персонализира с име и пожелание. Подаръчният ваучер се навива като папирус в елегантния тубус на Gift Tube - неподражаема опаковка, която остава за спомен.

 

Какво представляват ваучерите за преживявания от Gift Tube?

Gift Tube е най-голямата платформа за ваучери за преживявания. Ще откриеш неподозирано интересни предложения, с които подаръкът става не просто уникален, но и лесен за откриване и поднасяне.

Ваучерите за преживявания са модерен и оригинален подарък, с който можеш да зарадваш всеки тип получател. Дали имаш нужда от подарък за любимия човек, колегата, майка, баща, приятел или доктор, ваучерите от Gift Tube са удобно и безпогрешно решение. 

Всеки ваучер е валиден една година и дава възможност на получателя да използва стойността на своя ваучер, ако иска да го замени.

Ако избереш да поднесеш ваучер на стойност, получателят избира сам от огромното портфолио от всякакъв тип забавления. Ваучерите се персонализират с име и пожелание, имат кратка и ясна инструкция за ползване, а едно от най-хубавите неща е, че имат абсолютно завършен подаръчен вид.

Всеки ваучер можеш да получиш в елегантна опаковка тубус, която освен че се отличава с визия и стил е и безплатна. Ако поводът е специален и търсиш да се отличиш, имаш възможност за избор и от още няколко вида опаковки, за които се доплаща.

 

Видове ваучери от Gift Tube, подходящи за юбилей

В Gift Tube ще се ориентираш лесно и ще намериш точно това, което търсиш. За да направиш хубава изненада за юбилея, подаръкът трябва да е точно в целта.

Затова ти предлагаме да подариш преживяване, да закупиш ваучер за него, който да персонализираш с надпис за любимия ти човек.

Предлагаме ти няколко идеи за споделени преживявания или за забавления, които ще оставят следа в сърцето на човека. 

 

Романтична вечеря

Изненадай своя партньор с ваучер за романтична вечеря на тъмно - приключение за сетивата, което за щастие може да изживееш и в България на световно ниво. В ресторант „Тенебрис“ кухнята, обслужването, концепцията са неподражаеми и заслужават вашето доверие.

 

Кулинарни уроци

Гответе заедно и се забавлявайте. Ще се учите от истински шефове в кухнята, а изборът от кулинарни уроци и теми е огромен. Какво по-хубаво от споделено преживяване, хубава чаша вино и великолепна вечеря, която сте приготвили заедно.

 

Уикенд или почивка на приказно място

В Gift Tube ще откриеш както предложения за големи хотели, в които да прекараш време с цялото семейство, така и идеи за романтично бягство от града. Да не забравяме разнообразието от съпътстващи настаняването услуги.

Сред които:

 •  преходи;
 •  спа и масажи;
 •  конна езда;
 •  дегустации и много други.

 

Полет с балон

Няма по-романтично преживяване от полета с балон. Имаш късмет, че в Gift Tube предлагаме всички видове издигания и полети с балон в България и няма нужда да търсиш на друго място.

Дори предлагаме и скок с бънджи от балон. Най-красивата гледка и най-впечатляващо е летенето с балон над Белоградчишките скали. Ако обаче ти се струва далеч, можеш да летиш и до София или на локация по твой избор. Професионализмът е гарантиран.

 

Спа и релакс

Ако обичате да се глезите, можеш да подариш за юбилей ваучер за спа почивка, масаж за двама, уикенд с конна езда или пък уикенд в Родопите и романтична разходка с лодка. Изборът е огромен, преживяванията непрекъснато се обновяват.

 

Нестандартен подарък за юбилей

Имаме и от това. Като започнем от каране на трактор, през копаене с багер, стая на гнева, в която да изпуснеш парата и дори персонализиран музикален поздрав.

 

Дегустации

 Може да дегустирате вино, да разберете за тънкостите за приготвяне на кафе и видовете кафе, да опитате първокласен ръчно изработен шоколад, да отидете в лютата ферма и да имате люта дегустация. Разбира се, можете да пробвате различни вкусове бира, чай, джелато, сирена.  Разгледай категорията с дегустации и избери според предпочитанията на получателя.

 

Арт забавления

Юбилеят е „тежък“ повод, но подарък като билет за събитие винаги показва отношение. Може да подариш клас по рисуване  и вино, да избереш билет за театър,  ваучер за латино танци, билет за комедийно шоу или стендъп комедия.

Без значение какво ще избереш, ваучерите за преживяване от Gift Tube носят емоция и показват отношение към получателя. Дори и да не направиш правилния избор ваучерът винаги може да бъде заменен, защото с Gift Tube е лесно.

Ваучерите за преживявания от Gift Tube са несъмнено сантиментални подаръци, които носят много емоция. Те дават възможност да подариш не само активност или преживяване, но и специални моменти, които ще се помнят завинаги.

С подаръчните ваучери от Gift Tube ще създадеш връзка и ще споделиш емоция с любимия човек, което прави този вид подарък изключително персонален и значим.

 

Защо да изберем Gift Tube?

Клиентите обичат да пазаруват от Gift Tube поради следните причини:

 • Предлагаме огромен избор;
 • И ваучерът, и опаковката са красиви и издаването им е безплатно;
 • Получават БОНУС подарък - преживяване осигурено от Gift Tube към всеки закупен ваучер;
 • Имаме 24/7 възможност за получаване на дигитален ваучер;
 • Имаме удобни локации за вземане на място (в Paradise Center може да вземете ваучера си на място всеки ден, дори и в почивните);
 • Дълга валидност. Ваучерите, които предлагаме са с една година валидност;
 • Свобода за доплащане и комбинация на ваучерите;
 • Възможност за удължаване на ваучерите срещу заплащане;
 • Имаме отлично обслужване.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.