Астрология

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Знанието за звездите е вълнувало всички етноси през хилядолетията. Затова е трудно да се определи родината на астрологията. Все пак много астрологични школи се обединяват около твърдението, че тя е развита като система на познание от шумерите.

Какво представлява астрологията?

През по-голямата част от човешката история астрономията и астрологията са били една и съща дисциплина. Търсели са се закономерности в придвижването на небесните тела, за да може да се определя време, климатични закономерности и влияние върху събитията касаещи Земята и хората.

Дължим запазването на тези проучвания и разработки на клиновидното писмо. То е практически „вечно“ и е съхранило много от труда и историята на древен Вавилон.

Страхът и обожествяването на всичко, което се вижда по небосклона е в основата на системното и прецизно наблюдаване на движението на планетите.

Отличавайки се със системност на наблюденията на астралните феномени и тяхната цикличност, шумерската астрономическа и астрологическа практика ги обвързва с политически, климатични промени и тенденции, както и такива свързани със земеделието, поминъка и събития, касаещи здравето и благополучието на населението.

Някои от имената, които си струва на бъдат представени, когато се навлиза в астрологичната тематика са астрономът и математик Хипарх. Той установява, че позициите на звездите  се променят с времето и разширен каталог, известен като „Звезден каталог на Хипарх“, в който отбелязва позициите на около 850 звезди.

Друго име, което си струва да бъде споменато е това на Клавдий Птолемей - египетски математик, астроном и географ, живял през 2 век след новата ера.

Като човек на науката, той съчетава основни положения от гръцката философия, математиката и астрономията с астрологичното познание. С това допринася за установяването на астрологията като легитимна дисциплина както в древността, така и в Средновековна Европа. На неговия труд се дължи и изграждането на системност в тълкуването на астрологичните карти.

Неговият колега, италианският астролог Гуидо Бонати, който твори през Средновековието засяга етичната страна в задълженията на астролозите и разработва подробно детайлни аспекти в астрологията, като натална, електорална и др.

Изборът на астролог или вид четене, ефективно се сравнява с процеса на избиране между видове лекари-специалисти и школи.

Астрология

За какво се използва?

Както споменахме по-горе, астрологията има изключително много течения.  

Наталната астрология например цели да те запознае с рисунъка на твоя живот, според конкретното разположение на звездите в момента на раждането ти. Тя е лесно смилаема и подходяща за по-слабо запознати и любопитни към астрологията хора. 

Разчитането на наталната карта е добре усвоено от множество практици. Това е възможно чрез модерен( психологически)похват, традиционни(хеленистични, средновековни), еволюционен, ведически и други методи. 

Еволюционната астрология е подходяща най-вече за търсещите личности, тези които целят да преоткриват себе си. 

Ведическата е по-скоро за напреднали, които са готови да инкорпорират наученото в ежедневния си живот. При консултация със специалист по ведическа астрология, клиентът получава хранителни препоръки, набор от мантри и други препоръки за балансиране на живота си и постигане на целите си.

По-малко хора знаят, че астрологията идва на помощ при множество проблеми освен изготвянето на натална карта и личностни характеристики. В рамките на кратките сесии на хорарната астрологическа консултация например, може да се получат отговори на конкретни въпроси в определена времева рамка, дори намиране на вещи.

По-рядък и скъп вид астрологично четене е релационното. Тогава наталната карта се налага върху различни локации по света и се проверява как премествания, правене на бизнес и други занимания, от които се вълнува клиента биха се развили на тези места.

Освен астрология на взаимоотношенията, която е сред най-често използваните услуги, съществува и разчитане с цел медицинска прогноза и изготвяне на здравна стратегия. Тази консултация е по-скоро процес, отколкото конкретна прогноза или еднократно тълкуване на звездна карта.

Астрология

Какви ваучери можете да закупите в Gift Tube?

В Gift Tube предлагаме оригинални решения за подаръци и смятаме, че да подариш един от вариантите за астропрогноза е имено такъв. 

Ето какви видове хороскопи предлагаме под формата на подаръчен ваучер за преживяване.

 

Разчитане на натална карта от астролог Борислава Джакова

Ние имаме идентичен и уникален звезден код. Наталната карта разкрива потенциала, възможностите, тенденциите и решаващите периоди в живота на всеки човек.

Продължителността на астрологичния анализ е 60 - 70 минути и се извършва онлайн, след предоставяне на необходимите данни.

След предоставяне на нужните на астролога данни, се провежда онлайн сесия, която може да бъде записана. 

 

Синастрия - хороскоп за съвместимост 

Съпоставят се наталните карти на двама души. Разглежда се как ще си партнират, какво ги очаква като двойка, каква карма има помежду им, кои са уроците, с които ще се сблъскат, както и конфликтните аспекти помежду им.

Продължителността на астрологичния анализ е 80 - 90 минути и се извършва като онлайн услуга, след предоставяне на необходимите данни.

 

Любовен хороскоп

Тази консултация предлагана от Gift Tube дава възможност да се разкрие картината на твоя любовен живот. Ще получиш отговор както на лични въпроси, свързани с връзката, част от която си, така и разбиране за тенденциите и наклонностите ти по отношение на любовта.

Продължителността на астрологичния анализ е 40 - 50 минути и се извършва онлайн, след предоставяне на необходимите данни.

 

Годишен хороскоп

На всеки наш рожден ден Слънцето завършва и започва едногодишен цикъл в наталната ни карта. Отново и отново се отваря картина с нови възможности за нас. Чрез соларния хороскоп надникваме в предстоящите събития.

Продължителността на астрологичния анализ е 40-50 минути и се извършва онлайн, след предоставяне на необходимите данни.

Астрология

Защо да се доверите на Gift Tube?

Нашият ваучер е валиден една година и избраните услуги подлежат на безплатна замяна, която можеш да направиш сам през сайта.

Ние предлагаме 800+ преживявания за всяка възраст, пол и житейска динамика.

Елегантната ни безплатна опаковка изглежда като готов опакован подарък и е бързо, галещо окото решение за разнородни поводи.

В Gift Tube подбираме партньорите, с които работим. Получаваме и редовна обратна връзка от потребителите на услугите ни.

Борислава Джакова се занимава с астрология от 2012 г. Завършва две Тайландски школи за Астропсихология и съвременна западна Астрология през 2018 г., със спечелена пълна стипендия. С Таро практика се занимава от 2019 г. до днес.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.