Фотосесии

13 продукта

Настрой низходяща посока


13 продукта

Настрой низходяща посока

Купи ваучер за фотосесия – оригинален подарък

Екипът на GiftTube работи със страхотни фотографи и ти дава възможност да се възползваш от техния талант и усет! Включи се в професионална фотосесия, която ще се организира в студио, на открито или на избрано от теб място. 

Купи ваучер за фотосесия онлайн от нашата платформа. Този оригинален подарък е подходящ за хора от всякакви възрасти. Нашите професионалисти ще те накарат да се отпуснеш пред камерата и ще уловят по естествен начин непринудените мигове на щастие. 

Изненадата е подходяща за семейства, бременни, бебета, деца, абитуриенти. Предлагаме и възможности за професионални фотосесии за двама. Разгледайте предложенията и се възползвайте от отличните цени на ваучерите.

Фотосесии

Коледна фотосесия за двама: Мигове на щастие!

Коледната фотосесия за двама е страхотна изненада за празника. Организирай специалния ден и създай тематични снимки. След това ще можеш да окачиш кадрите на специално място в своя дом, за да им се радваш през цялата година! Купи преживяването за теб, за приятел или за двама – поръчай онлайн на страхотна цена.

Коледната фотосесия за двама е страхотно преживяване, по време на което ще се забавлявате истински! Снимките могат да се използват и като картички, с които да изпратите своите коледни пожелания на близките и семейството. Споделете емоцията от преживяването! Коледна магия за двама или за цялото семейство в снимки!

Фотосесии

Ваучер за фотосесия за бременни и бебета

 Познаваш някоя специална дама, която очаква бебе? Подари ѝ специално изживяване – ваучер за фотосесия за бременни. 

Ваучерите за фотосесия за бременни са много оригинален подарък – преживяване за бъдещите майки. Често се подаряват на партита за разкриване на пола на детето (“gender revealing party”), както и месеци след научаването на добрата новина. 

Фотосесиите за бременни улавят красивата трансформация на тялото и нежността на майките в очакване на рожбата. Всяка жена има нужда да запомни този специален период от своя живот! Ако пък предпочита, бъдещата майка може да използва ваучера и след раждането – като заснеме своето новородено с фотосесия за бебе.

Ваучерите за фотосесии за бебета са добра изненада за подарък след раждане, изписване от болница, прохождане, прощъпулник, първи рожден ден на дете. Всеки родител се гордее с първите снимки на своето дете – поднеси подарък, с който тези кадри ще бъдат наистина страхотни. 

Професионалният фотограф ще покани семейството в специално студио, в което има всичко необходимо, за да се чувствате комфортно и да се получат красиви и непринудени снимки. Винаги съобразяваме температурата, когато очакваме бебе в студиото, така че не се безпокойте. Ще обличате и преобличате вашето съкровище на топло и уютно място. 

Доверете се на опита и изберете професионално заснемане за бебета и бременни! Снимки, с които да се гордеете! Ваучерите на GiftTube са на отлични и изгодни цени, възползвайте се.

Фотосесии

Художествена фотосесия – какво включва ваучерът?

Всяка портретна фотосесия включва индивидуален подход към всеки клиент.

Фотозаснемането се извършва в рамките на 1-2 часа - в студио на изпълнителя или на избрана от клиента локация. Клиентът получава всички кадри, които го представят в най-добра светлина, подбрани от фотографа, с художествена обработка и ретуш. 

Броят на снимките зависи от разнообразието от емоции, брой тоалети и локации. (обикновено около 30-50) Кадрите се предават в максимален размер, достатъчен за широкоформатен печат.

Клиентът получава и персонална онлайн галерия с всички снимки подходяща за разглеждане от мобилни устройства, споделяне с близки и приятели, както и за изтегляне в оригиналните размери. Фотографът работи основно с естествена светлина, което позволява запазването на атмосферата на мястото (при нужда или когато светлината не позволява се използва допълнително осветление).

Фотосесии

Фотосесия с коне – какво включва ваучерът?

Фотосесията с коне е прекрасно преживяване и страхотен подарък за любителите на това изящно животно. Обещаваме ти красива, различна и вълнуваща фотосесия. Ако искаш да подариш различна фотосесия, това е подходящ вариант. Фотосесията се провежда на открит манеж в конна база. Снимките отнемат около един час. 

 

Фотосесия за моминско парти – какво представлява?

Няма как моминско или ергенско парти без фотограф. Колкото и снимки да направите с телефона по-добре от професионален фотограф няма как да се справите. Затова, ако си кума или ангажирана с организация на празника, помисли и за фотографа. 

Може това да е подаръкът ти или просто да е част от самата организация. Фотографът става част от партито, но ще бъде  незабележим. Целта е да улови най-емоционалните моменти по най-естествен начин. Съберете се, забавлявайте се, както само вие си знаете и запечатайте това важно събитие!

 

Flying dress фотосесия – какво представлява?

Това преживяване е подходящо за лична фотосесия или фотосесия на две дами. Страхотен подарък за булка и нейните шаферки. Величествената красота на природата + изяществото на прекрасна дама в мега рокля! Как ти звучи? 

Прекрасен начин да създадеш незабравим спомени и красиви фотографии с уникалните Flying Dresses (летящи рокли) на фона на Белоградчишките скали. Нестандартен подарък, който може да направиш на себе си, приятелка или да подариш на любимата дама.

 

Фотосесия за кръщене – какво представлява?

Всяко важно събитие има нужда от фотограф. Кръщенето със сигурност е такова и няма как да се лишим от хубави и професионални снимки. 

Тази фотосесия  включва заснемане на общи снимки с гостите пред църквата, снимки с родителите и кръстниците, заснемане на детайли, кръстче, питка, китка, художествено заснемане на ритуала Свето кръщение в храма, кратка фотосесия на детето на подходящо място около храма. 

 

Фотосесия за рожден ден “Smash the cake” – какво представлява?

За да е забавна и вкусна, фотосесията за деца „Рожден ден“ се прави със специален декор и истинска торта с крем. Т.нар. smash cake e любимият момент за всяко дете. 

Очаквайте изцапано, но щастливо личице, весели и непринудени фотографии. След като добре се изцапа, вашето детенце може да поиграе във ваничка с патета или цветя, за да измие крема от тортата. Децата обичат тази игра.

Фотосесиите са магия. Всеки, който е бил при професионален фотограф знае колко е важно човекът насреща да се предразположи. Да, всеки може да си направи безброй много снимки с камерата на телефона си и вероятно се справи добре, но това което един професионалист може да направи изисква и професионализъм, и техника. 

В Gift Tube работим само с утвърдени професионалисти, с което гарантираме, че крайният резултат няма да те разочарова. Професионалните фотографи, с които работим предлагат набор от различни видове фотосесии, подходящи за подарък по различни поводи и за различен по тип получатели. 

Запечатайте най-съкровените си моменти с професионална фотосесия. Нашият съвет: намерете време да отпечатате снимките и на хартия, не ги пазете само в паметта на компютъра или в облака. Най-милите спомени заслужават да получат място ни на върху стената или най-малкото в албум, който да разлиствате с удоволствие. 

Фотосесиите са едни от най-предпочитаните подаръци за млади семейства и за семейни тържества. Свържете се с нас, ако имате и друг специален повод, за да организираме мечтаната фотосесия за вас. 

 

Купи ваучер за фотосесия от GiftTube – топ цени

Сега имаш възможност да купиш ваучер за фотосесия от GiftTube на наистина топ цени. Най-добрите предложения са събрани на едно място. Благодарение на нашата онлайн платформа поръчката е лесна и отнема минути. Поръчваш сега и получаваш онлайн формата на ваучера по имейл на мига. 

Физическата опаковка идва също много бързо до адреса, посочен от теб. Още на следващия работен ден. Поднеси ваучера в опаковка тубус, която е безплатен комплимент от нас. Така подаръкът ще има елегантен и завършен цялостен вид! Преживяването е подходящо за индивидуално използване, за двама, за семейна фотосесия, за бебета, за бременни и още.

Подари ваучер за фотосесия от GiftTube – страхотно преживяване за всеки специален повод!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.