Подарък за годеж

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.
Подарък за годеж

Подарък за годеж – ваучер за преживяване от Gift Tube

Ако имаш нужда от подарък за годеж за близка двойка, на която им предстои едно от най-важните решения в живота, направи незабравим подарък с ваучер за преживяване. Какво по-хубаво от споделените спомени, за които да разказват на децата си.  

кутията на Gift Tube

Защо романтичното преживяването е добро предложение за подарък за годеж?

 • Подарявайки забавление ще създадеш емоция, която ще остане спомен завинаги
 • Подарявайки ваучер давате възможност на двойката да се възползва от услугата в дълъг срок – цяла година
 • Подарявайки ваучер от Gift Tube поднасяш елегантен подарък в завършен вид с оригинална опаковка и персонално послание
 • С подаръчния ваучер не ограничаваш получателите, а даваш възможност за замяна с друго забавление по техен избор

Двойки които се забавляват

Видове подходящи подаръци за годеж с ваучер от Gift Tube

Подаръкът за двойка, която скоро се е сгодила, може да бъде нещо, което ще ги направи щастливи и ще им покаже, че се радвате на тяхната любов. Ето няколко идеи за оригинален подарък за годеж

 1. Романтична вечеря на тъмно двама - можете да поднесете като подарък нестандартно преживяване с вечеря на тъмно в София. Няма нищо по-хубаво от комбинацията между първокласно петстепенно меню и близостта на партньора. Ще споделите това преживяване и ще прекарате няколко часа в сладки приказки докато се опитвате да отгатнете какво точно е ястието, което са ви сервирали.
 2. Романтичен уикенд - можеш да подариш ваучер за уикенд в разнообразие от хотели, на различни локации в страната. Платформата предлага голямо разнообразие така че да има голям избор от хотели със спа или такива предлагащи романтични гледки и допълнителни забавления в района.
 3. Романтична разходка слодка - можете да подарите ваучер, с който двойката да се наслади на романтична разходка с лодка и да се насладят на красивите гледки. Изживените мигове и приключения заедно са най-ценни.
 4. Романтичен спа ден - можете да подарите ваучер за спа ден за двама, където влюбените да се отпуснат и да се насладят на масажи и други спа процедури.
 5. Романтична дегустация – Gift Tube предлага възможност да поднесе ваучер за дегустация като дегустациите могат да бъдат най-различни според предпочитанията на двойката.
 6. Курс по готварство: Ако двойката обича да готви заедно, можете да им подарите курс по готварство, който ще им помогне да научат нови рецепти и да се забавляват заедно в кухнята.

Подарък за годеж – ваучер за екстремно преживяване

Ако двойката обича да изживява нови и вълнуващи неща заедно, екстремното преживяване може да бъде чудесен подарък за тях. Ето няколко идеи за преживявания, с които да вдигнат адреналина. Екстремните преживявания могат да бъдат доста разнообразни и могат да се отличават по своята интензивност и ниво на рискове. Ето идеи за част от колекцията екстремни преживявания, които са подходящи за подарък за годеж:

 

 1. Тандемен скок с бънджи: Това е един от най-популярните видове екстремни преживявания, който е подходящ за хора, които обичат да изпитват тръпката от адреналин. Освен това, когато този страх се преудолява заедно със сигурност ще се укрепнете доверието и двойката ще сплоти още повече връзката си.
 2. Рафтинг: Това е един от най-вълнуващите и най-безопасните видове екстремни преживявания, който е подходящ за хора, които обичат да се предизвикват и да изживяват приключения. Gift Tube предлага рафтинг приключения на различни локации в страната.
 3. Полетът с балон: Това може да бъде един от най-страхотните подаръци, които двойката ще е получавала някога. Полетът с балон е ТОП забавление за влюбени двойки. Той предлага уникално преживяване и незабравими моменти заедно, като ви дава възможност да се насладите на красивите гледки и да се отдадете на романтика. Полетът с балон е безопасен и релаксиращ начин да изживеете нови усещания заедно. Най-атрактивният полет с балон в България е полет с балон над Белоградчишките скали.
 4. Полет с геликоптер над Рилските езера: Полетът с хеликоптер на Рилските езера може да бъде незабравимо преживяване за влюбени двойки и оригинален подарък за годеж. Той предлага възможност за разглеждане на красиви гледки на едно от най-магическите места в България - Рилските езера. Полетът  може да бъде малко по-интензивен и напрегнат от полета с балон, но също така може да предложи и незабравими преживявания за влюбените двойки. В полета ще можете да разгледате множество забележителности, като Рилските езера, Рилски манастир, връх Мусала и други. Полетът обикновено продължава около 1 час и може да бъде организиран с различни видове самолети, включително леки самолети и хеликоптери.
 5. Гмуркането с инструктор на Созопол: Това преживяване е сбъдната мечта за всички, които обичат морето и водния свят. Гмуркането с инструктор предлага възможност за разглеждане на красиви гледки и видове водни обитатели. Инструкторът ще ви обучи как да се движите и как да дишате под водата, за да можете да се наслаждавате на морския свят. Това е вълнуващо преживяване, което дава възможност да се почувствате като едно с морето и да споделите уникално преживяване заедно.

Ето и няколко идеи за самите влюбени двойки, които скоро са се сгодили и търсят идеи за това как да споделят различни преживявания заедно.

Къмпинг: Изкачете се на планината и прекарайте няколко нощи на природата. Това е чудесен начин да се отдадете на романтични разговори под звездите.

Разходки с каяк: Изпитайте нови усещания, като разходка с каяк по море, езеро или река.

Пътешествия: Пътувайте заедно до нови места, за да изживеете нови култури и да разглеждате красиви гледки.

Готвене: Гответе заедно вкъщи и се наслаждавайте на вкусната храна заедно.

Танци: Запишете се за танци и се научете да танцувате заедно.

Спорт: Изберете любим спорт и тренирайте заедно, като например плуване, тенис, планинско колоездене и т.н.

Изкуство: Отидете на изложба, посетете театър или запишете се за часове по рисуване.

Екстремни преживявания: Изживейте различни видове екстремни преживявания, като полет с балон, гмуркане, рафтинг и други.

Важно е да се запомни, че всяко преживяване ще ви помогне да се сближите като двойка още повече. Отбягвайте да се концентрирате само върху една активност и опитайте различни неща, за да изживеете разнообразни и вълнуващи моменти заедно.

 

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.