Ваучери за уроци по танци

8 продукта

Настрой низходяща посока

8 продукта

Настрой низходяща посока

Забелязали ли сте, че децата танцуват преди да започнат да ходят? Изкуството е в основата на начина на изразяване на хората. Всеки танцува,  рисува и пее като дете – и  можещият и не можещият.

Не случайно и в платформата на Gift Tube преживяванията свързани с рисуване, игри, музика и dance са много и разнообразни. Защото какъв ли би бил животът без музика, танци и движение?

Хип-хоп, ориенталски, модерни или латино танци - избери танц според предпочитанията си или  просто ги подхвани един по един.

Колегите в екипа ти в офиса имат нужда от раздвижване или пък имат нужда да стопят ледовете? 

Опитвал ли си да ги събереш с един тиймбилдинг с танци или друга спортна активност?  

Ще им се наложи да се изморят заедно, да развият разбиране за уменията и „полето“ на другия, да си партнират, да се поизложат и да се посмеят един на друг и на себе си.

Какво ли може да се обърка? Нищо! Даже направо ги почерпи с курс по латино или народни танци.

Същност 

Танцът е изкуство, в което музиката и ритмичните движения на тялото се сливат в едно. Той е магия, която пренася в други светове и те кара да забравиш всичко около себе си. 

Ако наистина искаш да овладееш изкуството на танца или искаш да изненадаш свои приятели и близки, подари уроци по танци и никой няма да е разочарован.

Уроци по танци

Видове танци, предлагани от GiftTube

Латино танци

Искаш ли да видиш как се чувства тялото ти, когато танцуваш по пленяващ и изящен начин? Или искаш детето ти да започне да развива добра координация и грациозност от ранна възраст?

Купи ваучер за преживяване от GiftTube латино танци с валидност 1 година!

Те са изключително полезни за твоето здраве, повдигат самочувствието и тонуса. Започваш да се забавляваш, без да разбереш.

След уроците по латино танци в София, Пловдив или друг град винаги ще излизаш от залата в приповдигнато настроение. Освен това, те подобряват физическата форма.

Изглеждай добре, бъди привлекателен/на и се чувствай добре, докато танцуваш с удоволствие и усмихнати лица около себе си! 

Урокът по танци е подходящ подарък за хора на различни възрасти. 

Презареди се с енергия преди или след работа. Тренировката е майсторски създадена. 

Ето ти още една възможност от нашата платформа да се срещаш с още позитивни хора, които обичат латино ритмите също като теб.

Няма две мнения по въпроса, че латино танците са изключително красиво изкуство.

Отличават се от всички останали стилове на танцуване със своята уникалност, извивки, емоции, страст. 

Сега може да закупиш ваучер за латино танци на топ цена онлайн в няколко стъпки и да стимулираш детето си за движение и социални занимания. 

Курсовете с ваучер от Gift Tube са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.

Ваучерите за танци от GiftTube са на топ цени!

Изключително забавно преживяване, което може да споделиш със своите близки, приятели или половинка. Тренировките се провеждат по график и са налични различни часови диапазони и различни ценови диапазони. 

Танцувай в професионална зала и се учи от професионалисти –  персонален инструктор или групова тренировка. 

Ваучерите за танци са полезни за твоето здраве – влез във форма с усмивка. Изваяй желаната от теб фигура с лекота. А това ще се случва с положителни емоции, хубава музика, страхотни хора.

Купи сега и избери кой от най-популярните стилове на музика предпочиташ после.

Хип-хоп танци

Колко пуловера подари вече на племенницата или дъщеричката?

Искаш ли да провериш кое ще се хареса повече - дрешка или танцуване с хора на тяхната възраст, с яка музика и леко завистливите погледи на приятелчетата?

Подари интересна и забавна активност за дете - 10 посещения по хип-хоп танци с ваучер от Gift Tube!

Знаеш ли какво ще се случи в залата?

  • Творческият потенциал на детето става видим и по-ясен;
  • Свенливостта постепенно отстъпва място на желанието на детето да става все по-добро и по-добро и да се похвали, с това което му се случва;
  • Усетът и разбирането на различните стилове музика постепенно се задълбочават;
  • Не се притеснявай, заниманията с танци няма да попречат на това как се справя в училище. Напротив, ще развият неговата дисциплинираност и енергичност.

 

А какво мислиш за клас, в който вече проходило, бебето заедно с придружител открива магията на движението и танца? Да, и това го има при нас и даже го препоръчваме.

Направи подарък Танци за деца и бебета в Пловдив! Да, правилно чу. Такива курсове се случват по света, случват се и у нас.

Родител и дете заедно в емоцията, откриващи себе си и другия сред музика и забавление, топлота и удовлетворено любопитство.

Народни танци

Ръка за ръка, стъпка по стъпка, ритъм след ритъм - светът постепенно може да започне да изглежда различен. Все пак лечебните свойства на българското хоро не са известни напразно.

Научи повече за различните фолклорни танци в България. Разбери нови неща за фолклора и традициите, които се предават от поколение на поколение. Българските народни танци носят богата символика и емоционалност. Научи се да изпълняваш обичаите и се забавлявай.

Ваучерът, който можеш да купиш за народни танци от онлайн платформата на GiftTube е поднесен в елегантна, безплатна опакова и е винаги на добра цена.

Ваучерът за уроци по народни танци е подходящ подарък за бъдещи младоженци, на които скоро им предстои сватба.

В няколко урока, те ще имат възможност да се научат на основните движения, песни, тактове. Освен това, цялостното преживяване е много интересно, може да се превърне в твое любимо хоби и начин за развлечение и да  те учи на много нови истории от миналото на нашите предци. 

Съживи историята чрез български народен танц. Купи ваучер през онлайн платформата на GiftTube!

Защо да вземем ваучер от GiftTube?

При нас поръчката е лесна, доставката бърза и получаваш наистина топ цена за изненадата. Заяви доставка с куриер и още на следващия ден, тя ще се озове в ръцете на получателя.

Често пъти клиентите ни сбъдват мечти с нашите преживявания, а понякога дори откриват за себе си нова такава!       

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.