Подарък с кауза

Подарък с кауза: GIFT BOX

Подари добро!

Специален подарък с кауза

Оригинална идея – сподели добрия пример под формата на GIFT BOX

Оригинален подарък: Купи подарък с кауза от GiftTube

Събирането на пари за добри каузи за благотворителност не е единственият начин да покажеш твоето отношение към кауза или да направиш добро. С GiftTube можеш да подкрепиш кауза и като избереш да подариш оригинален подарък. Купи подарък с кауза – така ще можеш да споделиш доброто с приятел, поднасяйки му красиво преживяване.

 

 

Вярваме, че подкрепата на добра кауза е нещо, което всеки трябва да може да направи лесно. Защото приносът на всеки човек има значение, платформата ни позволява да закупите ваучера в рамките на няколко минути и да го подарите на любим човек! 

 

Сега имате възможност да направите оригинален подарък. Купи подарък с кауза от платформата на GiftTube (GIFT BOX). Изключително интересна идея. Изненада, която ще изуми всички около теб! Получателят ще бъде щастлив и ще се зарадва на това, че си подготвил/а нещо повече от предмет – а цялостно преживяване със специален смисъл. 

За да купите подарък с кауза (GIFT BOX) е нужно само да изберете каузата - да осиновиш кошер или да наемеш дърво от българска ябълкова градина, да посочиш своите данни, да избереш адрес за доставка на ваучера и да го споделиш с получателя. Поръчката отнема няколко минути и се извършва онлайн. Възможно е да се възползвате и от онлайн варианта на ваучера, който пристига веднага по електронната поща. Физическата опаковка пък е много стилна, красива и подходяща за специален повод. Можете да допълните ваучера “подарък с кауза” с послание, специална визия спрямо повода, пожелание, име, дата. За да бъде подаръкът ви още по-специален!

Спаси пчелите: Осинови кошер, купи мед и подкрепи пчелар

Спаси пчелите, като направиш подарък с кауза. Купи ваучер “Осинови кошер” – купи мед и подкрепи пчелар 

Ваучерът подарък с кауза “Осинови кошер” (GIFT BOX) включва:

  • 5 различни буркана мед по 450 гр. в еко опаковка
  • Сертификат за подкрепа на пчелар
  • Торбичка за многократна употреба "Спаси пчелите"
  • Тематичен етикет по избор (Коледен/Спаси пчелите/Рожден ден/Сватба)
  • Посещение на подкрепен кошер от 4-има души с продължителност 2 часа
  • Избор на пчелар от нашата платформа
  • Дигитална книжка с рецепти от нашите пчелари

Идеята за подарък с кауза е изключително уникална – GIFT BOX е подходяща изненада за сватба, коледен подарък, подарък за колега, подарък за шеф, фирмен подарък, тиймбилдинг, рожден ден, имен ден, годеж. Зарадвай някого, подкрепяйки инициатива, която си струва! Спаси пчелите, като направиш този малък жест за природата! Идеята се харесва изключително много от всички младоженци и получатели на подаръка. 

Помогнете на пчелар – за да продължи да върши своята дейност с внимание, любов и грижа за природата! Значението на пчелите не се свежда само до създаването на мед или опрашването – те са неразделна част от нашата екосистема. Те могат лесно да намерят нектар и цветен прашец в различни растения и да помогнат за отглеждането на плодове, на които да се наслаждаваме целогодишно. Освен това, колкото повече научаваме за ролята на пчелите в нашата среда, толкова по-изумителни се оказват. Със сигурност можем да научим много от пчелтие за това как можем да проектираме среда, която насърчава биоразнообразието. Изберете подарък с кауза –  за да имаме пчели! Оригиналният GIFT BOX ви очаква!

След като закупите подарък с кауза, нашите пчелари с радост ще ви посрещнат! Можете да видите кошерите им, като се запишете в предварително сформирания график за посещения в периода май - септември. Запознайте се с български пчелар, научете повече за занаята и вижте отблизо къде се случва магията на пчелите. Каузата “Осинови кошер” е изключително благородна и положителна. Направете добро и споделете добрия пример! Купете подарък с кауза от GiftTube.

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.