Конна езда

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Връзката между човека и конете е стара колкото света. Конната езда е магично, красиво и предизвикателно изживяване, което въздейства на мускулатурата, нервната система, стойката, мирогледа и разбира се на здравето и самочувствието ни. 

Обичаш ли да си под открито небе? Да се радваш на времето с цялата му променливост и чар? Обичаш ли контакта с тези великолепни животни, възможността да ги опознаваш и изучаваш в цялата им величественост по време на конната езда?

А искаш ли да заздравиш мускулатурата на гърба, краката и бедрата си? По-добра стойка? Язденето на кон, освен че ще ти помогне в това, ще те очарова и с усещането за свобода, приключенско настроение и прилив на хубави емоции. 

С ваучер за преживяване за конна езда от Gift Tube ще си направиш страхотен подарък. 

КОННА ЕЗДА

Същност

Конната езда освен, че е невероятно преживяване благоприятства и емоционалното развитие, баланс и лечение. 

Ето някои съществени ползи от продължителното взаимодействие с конете, за които може и да не си чувал.

Язденето развива увереността

Интересна особеност при ездата е, че за да бъде управляван коня, на теб като водач ти се налага да бъдеш асертивен в своите команди. А когато с времето видиш колко добре се получава взаимодействието ви, чувството на удовлетвореност расте. 

Опитът от това да управляваш толкова голямо и изпълнено с енергия животно носи увереност в собствените сили

Конната езда е оригинално решение за подарък

Търсиш мултифункционално решение за приятел, който иска и да тренира и да се развива като личност, а едновременно с това е любител на разнообразието и природата. Конете ще му дадат всичко това, а и и много повече.

С ваучер от  Gift Tube  имаш възможност да избираш сред множество опции.

Сред които:

  • продължителни преходи в планината;
  • уикенди с кратка и зареждаща езда с твоята половинка;
  •  разходка с кон в разнообразни и красиви курорти. 

Така ще придадеш още повече чар на своя тиймбилдинг, семейна ваканция или просто на следващото бягство, когато искаш да се свържеш с природата.

КОННА ЕЗДА

За кои възрасти е подходящ ваучера за преживяване?

Подходящи за мъже и жени от всяка възраст, тези преживявания променят напълно деня и дават истории за разказване после. А докато се учиш как да се разбираш с конете, неусетно развиваш и едно много ценно в житейски план качество, а именно способността да се доверяваш

Виждаш, че инструкциите, които си получил в избраната конна база и тяхното прилагане работят и не са особено трудни за изпълнение. Постепенно усещаш как увереността, че красивото, но известно като немирно животно прави това, което искаш от него. 

Тогава разбираш, че можеш да се отпуснеш и наслаждаваш на гледката, въздуха, слънцето, компанията на други ездачи.

Много ездачи споделят за чара на невербалната комуникация, който може да се открие с помощта на конете.Ние можем да използваме думи, за да се свържем с конете. 

Те, от своя страна, използват много различни сигнали и звуци, за да общуват с нас. Конете регистрират и обръщат внимание на езика на тялото, израженията на лицето и движенията на човека. 

Факт е, че с времето хората и конете развиват качествена връзка, която не се нуждае от конкретни думи. Съчетай тези фини открития за живота с разходка в района на Стара планина или романтична Тракия с ваучери от нашата платформа.

КОННА ЕЗДА

Колко време продължава един урок?

Това изключително преживяване продължава в рамките на 30 минути, през които приятелски настроени инструктори и добре обучени коне те очакват за да яхнеш за пръв път този древен приятел на човека или за да затвърдиш уменията си.

Искаш ли конната езда да напусне списъка на ония неща, които все ти се ще да опиташ, но за които все не намираш време, подходяща компания или просто импулс да ги случиш? 

Ако се озовеш около Боровец, Кюстендил, Пловдив, село Кърпачево в Стара планина, а и да си в София, това може да се промени.

В момента, в който изпиташ нужда от разнообразие или порив за свобода, поръчай по имейл наш ваучер за преживяване. За броени минути той ще е в пощенската ти кутия. Подари си преживяване или зарадвай близък с вълнуващо приключение. 

Ако си готов да стигнеш още по-далече, помисли дали да не комбинираш ваучер за урок по езда с приключенски ваучер за стрелба с лък например. В Gift Tube предложенията винаги са най-добра цена ти осигуряват достатъчно време на открито с опитен инструктор и оборудване, за да се почувстваш като истински воин с лък. 

Ако пък ти или твои приятели искат да си починат, наспят, порадват на близките си и заредят емоционалните и физически батерии, имаме предложение, в което ще се влюбиш. 

Подари романтичен уикенд за двама с конна езда и масаж с ваучер от Gift Tube на най-добра цена.

В хотелски комплекс Тракиец, близо до Пловдив, сред спокойствие, чист въздух и професионализъм, ще се порадваш, освен на чудесна обстановка, храна, басейн с релакс зона, но и на обиколка на конюшнята с урок по конна езда и интересни истории за конете.

Защо да вземеш ваучери за уроци и преживявания от Gift Tube?

При нас се намират решения за всеки бюджет, пол, възраст и интереси.  Уроци по музика и танци, козметични процедури, вдигащи адреналин преживявания, над 50 вида качествени масажи и спа пакети, водни и наземни приключения. 

Преживявания за любопитни, за ентусиасти, за тези, които искат да се похвалят, за тези, които имат нужда отново  да открият себе си, за тези, които искат да опознаят човека до тях, за тези, които искат да покажат на човека до себе си колко много го ценят.

А ако те затрудняваме с всички тези 900 възможности за подарък, изненада и наслада, извинявай.

С ваучер на стойност от нашата онлайн платформа, по елегантен и комфортен начин ще можеш да поставиш избора в ръцете на получателя на подаръка. Ще му покажеш, че се радваш да го познаваш или имаш в живота си.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.