Картинг приключения

Осигури си страхотно забавление с картинг приключение. Вземи приятел, колега или любимия човек и виж кой е по-бърз. Предупреждаваме те, че не е толкова лесно колкото изглежда.

Карането на карт носи адреналин и дава усещането за свобода и същевременно контрол. Времето, за което ще направиш обиколката е важна. Затова и посредством профил в системата на картинг пистата всеки резултат се записва и може да се сравни с предходен.

Същност на картинг приключенията

Картингът е вълнуващ и динамичен спорт. Това забавление е подходящо за запалените шофьори, деца, приятелска компания, семейно приключение или тиймбилдинг. Не е необходим предишен опит, за да караш карт, но предупреждаваме – пристрастяващо е. 

Защото в основата на карането на карт е скоростта и времето, за което ще направиш обиколката на пистата. Картинг приключенията представляват или самостоятелно каране (сам или в двоен карт) или състезание. 

Разбира се, можеш да се състезаваш сам със себе си и да искаш да подобриш индивидуалния си рекорд, но можеш да се състезаваш и с хората, с които си решил да споделиш това преживяване. 

Управляването на картинг кола изисква точност, бързина и отлични реакции. Пилотите трябва да владеят техниката на спиране, ускорение и влизане в завоите, за да постигнат най-доброто време на пистата. Освен това, аеродинамичните и механични настройки на колата също имат огромно значение за постигане на оптимална производителност.

Картингът е комбинация от забавление и спорт. 

В Gift Tube предлагаме картинг приключенията като забавление, а който иска да се отдаде по-професионално на тази страст може да се запише на индивидуален или групов курс по картинг. 

Картинг приключения

Как се практикува?

Картингът се провежда на специално проектирани писти, обикновено с къси прави участъци и остри завои. Пистата може да бъде на закрито или на открито. 

Подобно е на карането на кола, но без да се използват скорости. Обезопасявате се с колан и боне. Имате газ, спирачка и волан. За да придобиеш добри умения е необходима практика. 

Максималната скорост, която можеш да развиеш с предлаганите картинги е 80 км/час. Картингите са с по 270 cc. 

 

Къде можеш да караш карт с ваучер от Gift Tube?

Картинг пистата се намира в кв. Красна поляна и е на открито. Пистата работи всеки ден целогодишно при подходящи метеорологични условия. 

Не може да се кара на дъжд, сняг или когато е мокро и кално. Пистата е обновена и е отлично място за забавления с приятели и организиране на тиймбилдинги с картинг. 

 

За кого е подходящ този подарък?

Ваучерът за картинг приключение е супер подарък. Не е необходимо да правиш предварителна резервация, не е необходимо да пътуваш до някъде, ако си от София. Отиваш и се качваш на карта. 

Приключението с картинг е подходящ както за подарък за мъж, за баща и син, така и за семейно приключение или приключение за двама.

В Gift Tube сме направили отделни пакети, така че да можеш директно да вземеш готовата опция според получателя, за когото търсиш подарък. 

Карането на картинг е подходящ подарък и за дете. Да подариш каране на картинг на дете е подарък, който със сигурност ще го направи щастлив. Има специални картове за деца и е напълно безопасно. 

Ще намериш ваучер за каране на карт за деца, който е готов подарък за момче, което иска да сподели забавлението със свой приятел. Бъди оригинален и направи впечатляващ и смислен подарък.

Това преживяване е подходящо за деца от 7-14 години. С карта може да се развие скорост до 50 км/ч. Кубатура: 160 cc.

Пистата разполага с 8 броя детски карта, което е възможност за организиране на детски рождени дни с каране на картинг. Пистата разполага и обособено пространство подходящо за почерпка след забавлението. 

В Gift Tube ще намериш различни опции за закупуване на ваучер за преживяване според получателя и повода.

Може да купиш ваучер за дете, за двама възрастни, за рожден ден или за родител и дете или за семейно картинг приключение. Всички пакети са много ясно описани и купуваш директно ваучера, който ти трябва. 

 

Каква екипировка е нужна?

При карането на карт е задължително да носиш боне и да използваш обезопасяващия колан на карта. 

 

Защо да изберем ваучер за подарък за картинг приключение от Gift Tube?

Причините са много, но ние ще посочим само някой от тях.

Сред които:

  • Ваучерът е валиден една година и можеш да го ползваш когато на теб ти е удобно.
  • Ваучерът за картинг приключения може да се замени лесно при необходимост.
  • Получаваш и бонус подарък с всеки ваучер от Gift Tube за друго приключение. Така купуваш един ваучер, а получаваш два.
  • Подаръкът е оригинален, а начинът по който го поднасяш елегантен и персонализиран.
  • Не доплащаш за опаковката – тя е стилна, интересна и напълно безплатна.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.