Лифтинг на лице

С напредване на възрастта кожата на лицето търпи редица изменения, поради започващите процеси на стареене.

Първите признаци бележат началото си след 25-тата годишнина, а това е пряко свързано с намаляване количеството на колаген и еластин в кожата.

Колагенът е основният протеин в тялото, който е отговорен да поддържа кожата стегната.

След 30-годишна възраст производството му прогресивно започва да намалява, в резултат на което кожата губи еластичност, овалът на лицето се променя, тъканите увисват и това води до появата на бръчки. Особено уязвима е зоната около очите и шията.

На 40 промените стават още по-осезаеми и могат да бъдат забелязани дори с невъоръжено око. 

Освен нивата на колаген, се нарушава и количеството мазнини в по-дълбоките слоеве на кожата, които служат за опора. Дехидратацията на кожните клетки се засилва и заради по-ниското производство на хиалуронова киселина.

Всички тези промени влияят негативно върху самочувствието на дамите.

Използването на специална козметика невинаги има задоволителен резултат и редица от тях прибягват до лифтинг процедури за лице, с които искат да възвърнат младежкия вид и еластичността на кожата си.

Подаръци

Какво представлява процедурата лифтинг на лице?

Медицинският лифтинг на лице включва оперативно повдигане тъканите и премахване на излишната кожа. По този начин се препозиционира повърхностния мускулен слой (SMAS). 

Пластичните хирурзи правят разрези близо до линията на косата и около ушите, след което повдигат тъканите на лицето. 

Процедурата осигурява незабавни и дълготрайни резултати, като кожата става видимо подмладена.

Оперативните процедури за лифтинг на лице обаче са сериозни хирургични манипулации, които се извършват под обща анестезия.

Затова напоследък стават все по-популярни неоперативните процедури за изглаждане на бръчки и повдигане на кожата.

С ваучери за лифтинг на лице от GiftTube можеш да зарадваш себе си или твой близък като го изненадаш с подарък, разкриващ тайната на красивата и млада кожа.

Подаръци

Какво представлява неоперативният лифтинг на лице?

Неоперативният лифтинг за лице обхваща широк спектър от козметични процедури, насочени към повдигане и стягане на отпуснатата кожа, подобряване на еластичността, намаляване на бръчките и подобряване на контурите на лицето. 

Тези процедури не изискват намеса от пластичен хирург, престой в болнично заведение или дълъг възстановителен период и въпреки това, резултатите са впечатляващи.

Неоперативните лифтинг процедури подобряват естествената красота по напълно безобиден начин, чрез усъвършенствани технологии за стимулиране на производството на колаген и еластин. 

За какво служат и какви неоперативни лифтинг процедури за лице съществуват?

Методът HIFU

Високоинтензивният фокусиран ултразвук (HIFU) е неинвазивна козметична лифтинг процедура, която използва фокусирани ултразвукови вълни за загряване и стимулиране на дълбоката кожна тъкан. 

Този процес задейства производството на колаген, което води до подмладяване, стягане и повдигане на кожата.

Подаръци

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотният (RF) лифтинг е козметична процедура, при която се използва радиочестотна енергия за загряване на по-дълбоките слоеве на кожата. Тази топлина стимулира производството на колаген, което води до лифтинг ефект на кожата и подобряване на еластичността ѝ.

Лазерно подмладяване

Лазерното подмладяване е козметична процедура, при която се използва лазерна технология за третиране на различни проблеми на кожата. 

Тя работи чрез доставяне на контролирана лазерна енергия до повърхностните слоеве, като насърчава производството на колаген и решава проблеми като бръчки, отпусната кожа на лицето, старчески петна и неравномерна текстура. 

Безиглена мезотерапия

Безиглената мезотерапия е неинвазивна козметична процедура, която използва специализирана технология за доставяне на основни хранителни вещества и витамини в кожата без игли. 

Чрез нея се постига подмладяване, хидратация и подобряване на текстурата на кожата на лицето и шията, което я прави удобна и ефективна алтернатива на традиционните мезотерапевтични инжекции.

Неинвазивна лифтинг терапия с биоразградими конци

Неинвазивната лифтинг терапия с биоразградими конци за лице е козметична процедура, при която се използват разтворими конци за повдигане и стягане на увисналата кожа. 

Процедурата стимулира производството на колаген и чрез нея може да се постигне възстановяването на по-младежкия вид на кожата.

Фотоподмладяване

Фотоподмладяването, известно също като терапия с интензивна пулсираща светлина (IPL), е неинвазивна козметична процедура, която използва интензивна светлинна енергия за отстраняване на несъвършенства на кожата. 

Тя стимулира производството на колаген и подобрява структурата на кожата, а това от своя страна води до намаляване на фините линии и бръчки, избистря тена на лицето и постига лифтинг ефект.

Лифтинг с инфрачервени лъчи

Инфрачервеният лифтинг, известен също като инфрачервено стягане на кожата, е неинвазивна козметична процедура, при която се използва инфрачервена светлинна енергия за загряване на по-дълбоките слоеве на кожата. 

Тази топлина стимулира производството на колаген, като подпомага стягането на кожата и подобрява еластичността ѝ. 

Лифтинг на клепачите (неоперативна блефаропластика)

Неоперативната блефаропластика или повдигането на клепачите, е минимално инвазивна козметична лифтинг процедура, която подмладява горните или долните клепачи без хирургическа намеса. Обикновено тя включва използването на радиочестота или лазери за стягане и укрепване на отпуснатата кожа, намаляване на подпухналостта и подобряване на външния вид на очите.

Какъв е ефектът от неоперативните лифтинг процедури за лице?

Реалистичните очаквания са от решаващо значение, тъй като резултатите могат да варират при различните хора и в зависимост от типа кожа.

Още в деня след процедурата за лифтинг на лице кожата е видимо по-стегната, а овалът подобрен. Значително се заглаждат и мимическите бръчки

Заради стимулацията на производството на колаген и еластин, резултатите се разгръщат във времето. В дългосрочен план се постига пълно освежаване на лицето, подобряване на контура, възстановяване на изгубения обем, изглаждане на бръчките и фините линии.

Защо да вземем ваучер от Gift Tube?

В Gift Tube ще откриеш уникални предложения на изключително примамливи цени. Ние работим с висококвалифицирани козметици и специалисти по лифтинг на лице, които притежават всички необходими сертификати и могат да “смъкнат” години от лицето ти. 

Търсиш подарък за приятелка, майка, сестра, с който да ги изненадаш много приятно? Купи подаръчен ваучер за преживяване от Gift Tube за козметична процедура “лифтинг на лице” и мисията ти е изпълнена.

Можеш да направиш поръчката си буквално с няколко клика, а ние ще ти доставим ваучера в стилна опаковка “тубус” - запазената марка на Gift Tube.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.