Нумерология

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Числата имат собствена отличителна структура и философия, която редом с тази на буквите е изучавана и описвана от шумерите. Системата описваща тяхното значение и въздействие се нарича нумерология.

Какво представлява нумерологията?

Нумерологията достига до Стария Континент благодарение на Халдеите. Известни са като свободолюбиво семитско племе, което се заселва в земите на Южна Месопотамия. 

Там те усвояват древните знания на шумерите относно календара, астрономия, астрология, нумерология, и др. Постепенно тайните от Изтока достигат до гърци и по-късно до римляни.

С налагането на римския модел на християнството голяма част от тази информация е забранена.

Идеята, че същността на нещата е число идва от Вавилон или може би от „Пътеводител на галактическия стопаджия“.

Така или иначе в системата нумерология всяка буква в името има числова стойност, както и всяко число може да бъде редуцирано до единично такова.

Нумерология

За какво се използва и как ни помага?

Нумерологията може да ни помогне да открием житейски закономерности и да плануваме  според тенденциите, които ни показват числата. 

Според тази система, всеки човек има лично число, което се изчислява според неговата датата на раждане. От това число специалистите извличат информация за личността на човека, неговите силни и слаби страни, мотивиращи фактори и приоритети в живота.

Дори името на човека може да бъде сведено до число. Буквите във всяка азбука имат цифрова стойност. Сборът от тези цифри води до число, което от своя страна се редуцира до цифра, чрез събиране на цифрите в него. Полученото число дава информация за талантите и уменията на човека.

Според възприетата нумерологична традиция, тези числа са повлияни от различни планети. Например животът на хората с число 1 е под въздействието на Слънцето, а на тези с 3 под това на Юпитер. 

Характерни черти на човек повлиян от Слънцето могат да бъдат лидерство, великодушие, сила и други. Тези хора не са творци, а по-скоро подражават. 

Така стъпка по стъпка, опитният нумеролог разплита пъстрото кълбо на живота на своя клиент. С което съдейства за неговото развитие, балансиране на слабите страни и дори помага с подготовката за някои предстоящи събития.

При нумерологията е важна и връзката между числото на живота и това на името на човека. Числото, което се получава се нарича число на съдбата и може да даде  информация какви предизвикателства предстоят в определен период в живота на човека.

Част от нумерологичното консултиране може да съдържа и годишни числа. Годишното число е сборът от различни аспекти от датата на раждане и конкретна година. То дава информация за влиянието, което годината има върху живота на човека и за това какви стратегически стъпки могат да се предприемат.

Нумерологичната практика предлага дори анализ на числа на домове и адреси. Този анализ съдържа информация за въздействието на локациите, номерата на сградите и жилищата върху даден човек или начинание.

Разпространен и харесван метод е и синастрията. При нея се сравняват наталните карти на партньори в живота или бизнеса и се търсят отговори и начини за сработване. Понякога такова съпоставяне се прави и с помощта на нумерологично разчитане, каквото предлагаме тук в платформата Gift Tube.

Различните разбирания и отношения към света и човека са довели до формирането на няколко нумерологични подхода в разчитането на числата. Универсална нумерологична карта, квадрата на Питагор и  кабалистичната нумерология са приети за базови.

Нумерология

Какви видове ваучери за нумерология можете да закупите от Gift Tube?

Ние от Gift Tube се радваме, че имаме възможността да предложим основните и най-търсените видове нумерологични прогнози.

 

Твоите бизнес успехи – анализ на бизнеса чрез нумерология

Този подаръчен ваучер е изключително подходящ за собственици на бизнес и предприемачи в различни области, които искат да открият кои дни са благоприятни за сключване на сделки, вземане на заеми,  инвестиции и всякакви други важни решения за бизнеса.

Анализът на бизнес може да се е предостави в лична среща в приемната на Теменужка Спасова (идеален център на София) или онлайн. Възможно е и предоставяне на прогнозата в писмен вид при избор на доплащане за тази услуга. 

Нумерологичният хороскоп за бизнеса е в изключителна помощ за получаване на следната информация:

 • Определяне на добро име (за фирма или търговска марка), което да носи сигурност стабилност и просперитет
 • Изчисление на благоприятните дни за регистрация на нова фирма, според личната нумерологична карта на собствениците
 • Годишен и месечен анализ, който да определи най-благоприятните дни за вземане на важни решения
 • Определяне на благоприятните дни за подписване на договори, за започване на нова работа, за покупко -продажба на недвижими имоти и т.н.
 • Анализ на телефонния номер и други

 

Шифър на щастието - персонална, индивидуална прогноза чрез нумерология

Това е прогноза, която отговаря на въпроси, свързани с личностната  характеристика  на клиента. 

Ето най-важни отговори, които ще получиш:

 • Кое е числото, което оказва най-силно влияние върху твоята съдба?
 • Как да се справиш с всички големи трудности, които ще се изпречат пред теб по пътя ти?
 • Кои са най-щастливите ти периоди и кога трябва да си дадеш заслужена почивка?
 • Кои са силните ти страни?
 • Кои са твоите тайни оръжия и как да се възползваш от тях?

Продължителността на изготвянето нумерологичната персонална е 50 мин. Може да се реализира в лична среща в центъра на София или онлайн. 

Нумерология

Синастрия – прогноза за двойки чрез нумерология 

Любовта ни носи несигурност и именно в това е една от силите й. Често попадайки в любовни взаимоотношения се оплитаме в емоции и ситуации и търсим отговори.

Нумерологията е много точен метод, чрез който можем да намерим отговори на конкретни въпроси. Когато сме във фаза на сключване на брак трябва да знаем, че датата на сключване е от изключително важна. 

Затова, доверете се на нумерологията за най-точно определяне на подходящи периоди за това и друго важно събитие. 

Прогнозата за двойки чрез нумерология дава отговори на някой от следните въпроси:

 • Каква е съвместимостта между теб и твоя партньор?
 • Как да преодолеете различията и да живеете в хармония?
 • Коя е най- добрата дата за вашия годеж и сватба?

 

Как да закупя ваучер за нумерологична прогноза?

Влез в категорията Нумерология или потърси в търсачката. Ще видиш няколко предложения, с подробни описания на услугите. Избери по-подходящия вариант за теб и натисни бутона Купи. 

Системата ще те води и ще имаш избор от опции за вида на ваучера: дали да е електронен или в опаковка. Ще получиш и възможност за избор от опаковки. 

Направи своя избор, избери твоя ваучер за преживяване, персонализирай с име на човека както и с пожелание, ако желаеш. Направи плащане по избрания от теб метод. 

Можеш да заявиш ваучера с взимане на място от локация по избор, с доставка до адрес или офис на Спиди или в електронен вариант. 

Ако бързаш или предпочиташ ваучерът да дойде на имейл можеш да го получиш до минути след като се верифицира плащането.

 

Защо да се доверите на Gift Tube?

В Gift Tube работим само с доказани висококвалифицирани специалисти. Опитните нумеролози Теменужка Спасова и Борислава Джакова ще ти дадат точно отговори на точни въпроси. 

Богатият опит, индивидуалният подход към всеки клиенти и отличната комуникация и за двете дами са гарантирани. Освен това ваучерът от Gift Tube е елегантен и персонализиран подарък, който със сигурност ще се оцени. 

 

Дългата валидност, безплатната опаковка и допълнителният подарък го правят още по-атрактивен избор, когато се чудим какво да подарим.  

Разгледай, избери, подари. С Gift Tube сбъдваш мечти!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.