Уроци по гримиране

Филтрирай по
Подходящо за

1 продукт

Настрой низходяща посока

1 продукт

Настрой низходяща посока

Добре дошъл в завладяващия свят на грима, където креативността не познава граници, а себеизразяването е в центъра на вниманието. 

Ако си начинаещ или тепърва пристъпваш в необятния свят на грима, те каним да се впуснеш в преобразяващо пътешествие или да подариш такова на специален за теб човек.

Нашата категория "Уроци по гримиране" ще ти разкрие тайните на гримьорството и ще ти помогне да изградиш нови умения в подчертаване на естествената ти красота.

Независимо дали се подготвяш за специален повод, стремиш се да създадеш ежедневен грим или просто искаш да разбереш кои са най-подходящите продукти за теб, нашите уроци по грим са идеалната отправна точка.

Какво представляват?

Уроците по грим се отнасят до обучителни сесии, по време на които професионален гримьор или гримьори обучават хора, които искат да се занимават професионално с гримиране или искат да могат сами да се гримират професионално в домашни условия. 

Тези уроци обикновено включват демонстрации, насоки и практически упражнения.

 Уроците по грим са предназначени за всички, които искат да овладеят тайната на гримирането.

Защо гримът е важен?

Гримът е нещо много повече от поставяне на фон дьо тен и червило. Той е форма на изкуство, която позволява да подчертаем най-добрите си черти, да експериментираме с различни визии и да повишим самочувствието си. 

Кои са начините да овладееш тайната на грима?

Самообучение

Материалите за грим в интернет мрежата са безброй и всеки от нас има възможността да с запознае с необятната материя на грима и колористиката. 

Дали ще гледаш онлайн обучителни видеа или пък ще следваш някой от любимите ти гримьори в социалните мрежи, със сигурност ще научиш интересни нови неща за необятния свят на грима.

Индивидуални курсове по грим

Индивидуалните уроци по грим са съобразени с теб и твоите уникални характеристики, предпочитания и начин на живот.

Защо да избереш индивидуален курс по грим?

Подходящи продукти

Познато ли ти е усещането да стоиш в козметичен магазин за декоративна козметика и да нямаш никаква представа какво да закупиш? 

Не всички продукти за грим са еднакви, както и кожата ти. Тя може да бъде мазна, суха, комбинирана или чувствителна. Ами сега?

Курсовете по грим ще ти помогнат в това наглед сложно начинание като не само ще разбереш какви продукти са най-подходящи за твоята кожа и предпочитания, а също така и защо.

От основата за грим до четките и очната линия, нашите експерти ще те напътстват в разбирането между перфектната грижа за кожата и грима като безупречен завършек.

И това не е всичко. По време на уроците по гримиране ще научиш не само какви са основните видове, но как да нанасяш грима професионално.

Бърз дневен грим

Бърз дневен грим? Как се постига? Ще прекалиш ли с продуктите и цветовете или повече ще напомня на вечерен грим? Ще успееш ли да постигнеш естествена визия с грим, в която сякаш си без него? 

Ако уменията ти за бърз и безупречен грим не са усъвършенствани, индивидуалните курсове по грим могат да ти помогнат. 

Научи се как да изглеждаш повече от зашеметяващо като закупиш ваучер за “уроци по гримиране” от Gift Tube.

Грим подходящ за повод

Специалните случаи изискват и специален грим. Той е доста по-различен от ежедневния и често наситен откъм цветове. 

В подобни случаи повечето хора се доверяват на професионалисти, но още по-хубаво е професионален гримьор да те научи как да го правиш върху себе си, когато не можеш да посетиш бюти студио.

Подчертаване на най-красивите ти черти

Преди да се потопим в цветовете и техниките, курсовете по грим на нашите партньори започват с разбирането на твоето „лицево платно‘.

Всяко лице е уникално и е необходимо да бъдат оценени специфичните черти, които те отличават от тълпата. Това могат да са твоите очи, скули, устни или красиво носле и брадичка, които могат да бъдат фино подчертани, но по правилния за теб начин.

Правилно използване на продуктите за грим

Дори да разполагаш най-подходящите и качествени продукти за твоята кожа, трябва да можеш да ги използваш правилно, за да има смисъл от тях.

Ние ще те научим как правилно да нанасяш ружа, коя форма на очна линия ти отива най-много и трябва ли изобщо да подчертаваш очите си с очна линия или ти е необходим само молив. 

Защо е нужна основата за грим и тя ли е първият продукт, който трябва да нанесеш? Каква роля играе скулптурирането на лицето и къде точно се нанасят този тип продукти? 

Колко точно спирала да нанесеш, за да не слепваш миглите си или как естествено да подчертаеш веждите си? За какво служи хайлаитърът и къде се поставя?

Сигурни сме, че разбрахте идеята ни, защото списъкът с въпроси е твърде дълъг, за да бъдем максимално изчерпателни, но ти гарантираме, че ще те научим на всичко необходимо.

Теория на цветовете

Кой ли тон на фондьотена да избереш? Отива ли ти червено червило или кожата на лицето ти предразполага използването на нюд и по-загадъчни нюанси? Как биха стояли цветни сенки ако имаш светли очи? 

Подходящи ли ще са за теб телесните нюанси ако си с тъмни очи или трябва да заложиш на по-смели цветове и арт грим? Прасковеният руж за теб ли е или е добре да избереш по-розовеникавите отенъци, които придават естествена руменина?

Нашите експерти ще ти разяснят на достъпен език теорията на цветовете, а това ще ти помогне да избираш най-подходящите нюанси, които допълват тена на кожата на лицето ти, като същевременно изразяват и личността ти.

Практически насочени уроци

Не е достатъчно обаче само да знаеш отговорите на посочените по-нагоре въпроси. Също толкова важно е да практикуваш наученото върху себе си с помощта на нашите професионални гримьори. Те ще превърнат теорията в майсторство, чрез което ще развиеш новите си грим умения.

Открий трансформиращата сила на грима отвъд четките и палитрите като форма на себеизразяване. 

Нашата категория "Уроци по грим" ти предоставя възможността да развиеш основни умения за гримиране, да повишиш увереността си и да изследваш артистичната страна на красотата.

Защо да вземем ваучер от Gift Tube?

В Gift Tube ще откриеш разнообразие от подаръчни ваучери за преживявания, сред които и уроци по гримиране на топ цени. Ние си сътрудничим с професионални гримьори и студия по грим , които притежават както опит, така и всички необходими сертификати да да те обучат на изкуството на грима.

Мечтаеш да можеш да нанасяш грим като професионалист?  Или търсиш специален подарък за близка приятелка, дъщеря, майка или сестра? 

Вземи подаръчен ваучер от Gift Tube и достави удоволствие на себе си и на дамите в живота си.

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.