Ваучери за музикални уроци

11 продукта

Настрой низходяща посока


11 продукта

Настрой низходяща посока

Музикални уроци: Ваучер за подарък – преживяване

Развий своя талант или просто се забавлявай!

Музикални уроци по пеене и свирене на музикален инструмент

Купи ваучер за курсове на отлични цени от GiftTube!

  • Уроци по пеене
  • Китара
  • Пеене
  • Барабани
  • Пиано
  • Саксофон, Флейта, Гайда
  • Други музикални инструменти

Открий таланта в себе си! Професионално помощ от музикален ръководител и експерт. Репетиции в оборудвано студио и топ цени, стартиращи от 75 лева!

Зарадвай себе си или близък с уроци по пеене или музикален инструмент. Подари ваучер за подарък –  преживяване, за което твоите приятели близки и роднини ще помнят дълго време. Сбъдни мечта! Развий своя талант с музикални уроци по пеене и музикални инструменти. 

Купи ваучера сега и избери музикален урок – ти купуваш той/ тя избира музикалният курс, на който ще се запише. Купи онлайн на добри цени!

Научи се да пееш! Купи ваучер за урок по пеене от Gift Tube

Независимо дали си опитен певец, който има нужда от малко развитие или пееш за първи път, нашите професионалисти ще се погрижат музикалният курс да ти даде знания и да развие твоите заложби! Научи се се да пееш с GiftTube. Купи ваучер за урок по пеене в няколко прости стъпки – онлайн и само с няколко клика. 

Научи се да пееш – започни от самото начало и не се страхувай! Никой не е родил научен, а талантът изисква старание и постоянство. Сега можеш да подтикнеш някого да направи първата стъпка към любимото си хоби, като му подариш три последователни урока по пеене. Купи лесно онлайн на отлични цени.

Научи се да свириш на китара! Купи тематичен ваучер за уроци по китара

Купи ваучер за подарък преживяване! Изключително оригинална идея, с която можеш да зарадваш всеки! Запиши някой твой близък или самия себе си на музикални уроци. Опитът не е от значение –  всичко, от което имаш нужда, е желание и мотивация. 

Научи се да свириш на китара! Купи тематичен ваучер за уроци по китара. Всеки от курсовете се провежда в музикално студио, в което разполагат с добра професионална апаратура. За теб са осигурени микрофони, китари, инструменти и всичко останало, от което имаш нужда за урока. 

Ваучери за уроци по пеене в София: Купи ваучер на топ цена

Пеенето и свиренето на музикални инструменти изисква много опит и дисциплина. Направи първата крачка като посетиш музикален курс и развий своите умения! Не се отказвай и купи ваучер за уроци по пеене в София. Топ цена, лесна онлайн поръчка и много бърза доставка. Идеята е подходяща за теб, за приятел, за близък или роднина. Добра идея за меломани и ценители на добрата музика! Купи онлайн лесно и получи ваучерът на мига, по електронната си поща. Ако искаш пък да изненадаш някого на живо, изчакай да ти изпратим ваучерът по пеене или свирене на музикален инструмент. Ще пристигне на желания от теб адрес в опаковка “тубус”.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.