Детският рожден ден е специален момент за малки и големи. Понякога родителите искат спокойно парти, което да е забавно за децата, но и приятно за възрастните. Друг път за малкия рожденик се организират грандиозни тържества с роднини, приятели, които заприличват на малка сватба. Както и вие да разбирате детските рождени дни – те си остават важни и децата ги помнят цял живот! Затова партито за детски рожден ден трябва да е забавно, уникално и пъстро!  Ако търсите креативни идеи за следващия рожден ден на вашето дете, сте попаднали на правилното място! В тази публикация в блога ще споделим 25 различни идеи за различен детски рожден ден, които ще направят празника на вашето дете невероятен купон!

Как да организирам различен детски рожден ден?

Търсите ли различни идеи за детски рожден ден на детето си? Вероятно искате да организирате празник, който е уникален и различен от партитата на приятелите им. Е, днес е вашият щастлив ден, тъй като ще споделим 25 различни идеи как да направите рождения ден на вашето дете незабравим. Независимо дали търсите занимание на открито или нещо малко по-сдържано, ние ще ви помогнем. Така че, пригответе се да започнете да планирате най-доброто парти за рожден ден!

Когато става въпрос за планиране на party, има много различни неща, които трябва да вземете предвид. Например, вероятно е добре да помислите за различните видове ативности, които искате да включите, както и за бюджета за събитието. Освен това е важно да помислите колко време и усилия сте готови да вложите в организирането на партито.

Преди да започнете организацията на детския рожден ден, ще трябва да отговорите на следните въпроси:

  1. Какво харесва детето ви?
  2. Кои са последните филми, сериали и изпълнители, за които сте чували да ви споделя или просто знаете, че харесва?
  3. Има ли значение за него мястото?
  4. Колко приятели ще трябва да поканите?
  5. На какво парти беше последно и му хареса най-много?
  6. Каква е любимата храна на детето и неговите приятели?

Идеи за различен детски рожден ден

Различно парти на различно място!

Един чудесен начин да направите партито за рожден ден на детето си различно е като го организирате на необичайно място. Например, вместо да организирате партито в дома си или в местния парк, защо не опитате да наемете място в арт център или работилница за сръчковци? Това може да бъде чудесен начин да добавите малко изкуство и вълнение към събитието. Освен това със сигурност ще бъде хит за всички гости!

Тематично и различно

Друга забавна идея за различно детско парти за рожден ден е сформирането на “тема” и “дрескод”. Темата трябва да бъде посветена на едно от любимите дейности на вашето дете. Ако обичат да са на открито, можете да организирате парти на тема къмпинг с игри, печени маршмелоу бонбони, захарен памук, игри на криеница…

Или, ако се занимават със спорт, можете да наемете различни топки за игра, кошове, федербал и какво ли още не, където малките гости да тестват своите умения. Това със сигурност ще бъде парти, на което всички ще се насладят!

 

Оригинални идеи за различен детски рожден ден

Това са само няколко от различните идеи за детски рожден ден, които можете да използвате, за да направите следващото тържество на вашето дете наистина незабравимо. В платформата на gift-tube.com ще намерите още много страхотни идеи като:

Професионален аниматор и DJ за детски рожден ден

Ако търсите уникална идея за детски рожден ден, която наистина ще направи трайно впечатление, защо не опитате да наемете професионален аниматор? Това може да бъде всеки – от клоун или магьосник до някой, който ще нарисува лицата на децата с безвредни боички. Наличието на професионалист на място, който да забавлява малките, ще позволи на всички да се отпуснат и да се насладят на празника. Освен това, децата обичат аниматорите – те са страхотни каки и батковци с неизчерпаема енергия и идеи за щуротии.

Рожден ден на картинг

Картингът е подходящ начин да се отпразнува детски рожден ден на момче. Услугата се предлага от картинг писта в София с дължина 960 метра, което я прави най-дългата открита писта в столицата и в областта. Централно и удобно място, зала за почерпки, трибуни и писта в перфектно състояние.


Арт парти за деца с рисуване

Организирай лесно страхотно забавление за децата за рожден ден или друг повод. Подходяща идея е и за партито по случай рождения ден на тийнейджър. Ваучерът е за пакет от 5 деца и включва едно от изброените по-долу занятия. Може да поръчаш парти и за повече от 5 деца: 

  • Живопис на платно с акрилни бои (с шпакли, четки, пръсти)
  • Поп Арт
  • картина в рамка (върху прозрачна повърхност) - рисуване по снимка, аниме, любим герой, символ и др. 
  • Рисуване върху порцеланови съдове - чаша, чиния
  • Рисуване върху Керамични саксии/кашпи
  • Витражна стъклопис - върху стъклен свещник или чаша (за вино; чай; кафе)
  • Квилинг - картина от навити на спирала цветни хартиени ленти
  • Декупаж - върху кутии, шапки, свещи, бутилки, състаряване


Рожден ден в ексейп стая

Ескейп стаята е страхотно приключение за деца и тийнейджъри. Важно условие, когато организираш рожден ден в ескейп стая е да подбереш такава, която е подходяща за възрастта на децата. Има стаи, които могат да се окажат прекалено страшни или с  прекалено трудни за решаване загадки.


Неоново парти

Подготви се за незабравим рожден ден за твоето дете с това запомнящо се неоново парти! Избери само мястото, в което ще се проведе партито. За останалото ще се погрижим ние!


Частно парти в трамвай

Искаш да организираш нестандартно парти в София? Ето ти оригинална идея - наемаш ретро трамвай от началото на 20 век изцяло за групата деца, които ще се разходят из центъра.


Рожден ден във виртуална реалност

Организирай оригинален детски рожден ден или направи различен подарък с ваучер за игра в първия приключенски център с виртуална реалност в България.

Празненство на конна база и разходка

Най-хубавото време е, когато сте заедно! Създайте незабравими спомени с детето си и открийте пред него нови преживявания. С партито в конната база, в която живеят много животни, наред с конете, ще остави незабравим спомен при децата.


Спа детски рожден ден – за малко по-големите

Бъдещите млади дами искат да се чувстват пораснали и да се забавляват като големите! Има вариант, който сигурни сме, ще одобрите! Подарете незабравим празник на младата си госпожица и поканете приятелките й на спа парти.


Кулинарна битка “Мастършеф” – надпревара в кухнята (спокойно, не във вашата)

Ако твоят малчуган или пораснал тийнейджър има интерес към готвенето и забавленията, избери „Master Chef“, с който рожденикът и неговите гости ще се вихрят в кухнята! Не е ли чудесна идея, особено щом няма да е твоята кухня! Състезание, отбори, жури – кое дете не обича да има веселие и малко надпревара!


Музикален рожден ден – и нека попеем

Музикалният рожден ден е страхотна възможност детето ви да се докосне до магията на музиката. Музиката прави хората щастливи, изпълва децата с радост, провокира тяхното творческо мислене, дава им увереност, координация и умения за себеизразяване.

 


Батут парти: Високо, високо, високо

Партито идва при вас! Посрещнете го! Може да разположите батута във вашия двор, в парк, междублоково пространство, в градина на зеведение. Необходим ви е ток. Батутът ще получите заедно с помпа и инструкция за надуването му.

Детско парти на басейн

Осигурете само басейна и се подгответе за щуро парти с лодки, еднорози, животни и всякакви надуваеми съоръжения, които ние ще донесем на партито. 

Ще осигурим и аниматор, който да занимава и забавлява рожденика и неговите гости. Ще организираме състезание с лодки и много надуваеми съоръжения, с които децата да се забавляват.

И още…

Така че, бъдете креативни и се забавлявайте, като планирате събитие, което вашето дете и неговите гости винаги ще помнят! Бъдете смели, различни, необичайни – винаги, когато имате възможност да се развихрите! 

Имате ли други различни идеи за детски рожден ден, които бихте искали да споделите? Ще се радваме да чуем вашите идеи в коментарите по-долу. И ако търсите още повече вдъхновение за рожден ден, не забравяйте да разгледате Gift-Tube преживяванията с ваучер за още страхотни идеи. Приятно планиране!