Когато става дума за избор на подарък за мъж, повечето от нас действаме предсказуемо и така попадаме в капан – или подаряваме нещо, което той си е поискал, или избираме “сигурната”, но не особено оргинална опция да купим парфюм, колан или часовник. Ако търсиш начин да изненадаш мъжа в живота си тази година, защо не опиташ една по-необичайна идея за подарък?

В тази блог публикация споделяме пет идеи за подаръци, които със сигурност ще изненадат и зарадват твоя мъж. Освен това ще ти дадем няколко съвета как да избереш перфектния подарък за него. Така че, чети нататък и се приготви за пазаруване!

Как да избереш оригинален и нестандартен подарък за мъж?

Вероятно ти изглежда, че повечето мъже, които познаваш си имат всичко, което биха могли да пожелаят! И така, какво правиш, когато трябва да намериш страхотен подарък за твоя баща, брат, съпруг или приятел? Бих могла да вземеш по-традиционен подарък риза, козметика, джаджа... Но защо не опиташ нещо малко по-различно?

Помисли за няколко основни неща при избора на оригинален и нестандартен подарък за мъж:

  • Вкус и предпочитания
  • Възраст
  • Интереси и хобита
  • Стил

5 идеи за нестандартен подарък за мъж

За мъжете, които обичат пътешествията

Ако мъжът в живота ти обича да е на открито, помисли да го изненадаш с нещо, което ще му даде възможност да пътешества. Нещо, което е искал, но все още не си е позволил. Например, ако е планинар, вземи му чифт първокласни туристически обувки или нова палатка. Или ако е запален риболовец, нека е нова въдица или кутия за принадлежности. Той не само ще оцени вниманието към неговите хобита и свободно време, но и ще се радва да използва подаръка в следващото си приключение.

За ценителите на вкусната храна

Ако вашият човек е любител на храната, има много необичайни идеи за подаръци, от които да избираш. Например, може да му осигуриш гурме готварски клас и кулинарен урок, абонамент за списание за специализирана храна или билети за фестивал на храната и виното. Разгледай и предложенията за сетовете с вкусни подаръци, включващи страхотна селекция от храна. Тези подаръчни комплекти и кошници комбинират деликатеси и награди за небцето.

Други уникални идеи включват дегустация на отлежало уиски и пури, за една луксозна изненада.

Пътуване: пътешествие – почивка

В случай, че наистина искаш да подариш на мъжа си уникален и запомнящ се подарък, защо не планираш изненадващо пътуване за него? Това може да бъде бягство през уикенда до любимия му град, билети за концерт на любимата му група или дори едноседмично риболовно пътуване в пустинята. Каквото и да избереш, той със сигурност ще оцени усилията, които полагаш, за да осъществиш мечтата му!

Нестандартен подарък за мъж – Екстремно преживяване 

Разгледай и опциите за ваучери за екстремни преживявания. Подготвили сме ти избор от 100+ приключения, които ускоряват пулса! Всяко от тях е разпределено по категории и имаме идеи за всеки – от вело приключения (по земя) до офрод на 2 и 4 гуми, скокове с бънджи, аква родео, гмуркане, полет със самолет или балон и още… 

Бонус: Лудо преживяване

Ако пък нито едно от преживяванията не те изкуши, пазим най-лудата идея за накрая – помисли за опцията да подариш нестандартен подарък като каране на трактор.

Защо не? Ето тук със сигурност ще бъдете 100% оригинални и нестандартни! Gift Tube предлага щура и богата колекция от нестандартни подаръци, предмети и преживявания за мъже. Просто влез в gift-tube.com и разгледай възможностите. Може да избереш конкретно преживяване или да закупиш ваучер, с който да позволиш на получателя сам за избере подаръка си. 

И така, ето ги – повече от 5 идеи за необичайни подаръци за мъже, които със сигурност ще се харесат. И така, какво чакате? Разгледайте уебсайта на Gift-Tube и закупете веднага своя ваучер за преживяване по избор. Изненадайте с някой специален ваучер за преживявания и избор за подарък от нашия онлайн магазин за подаръци. Подаръкът е идеален за всеки повод и най-важното е, че вашият получател може да избере точно това, което иска!