Приготвили сме ви 5 идеи за коледни подаръци за семейство през 2022 г., с които ще зарадвате всеки.

Коледни подаръци за семейство: Как да подготвите изненада под елхата, която ще се помни дълго?

Най-хубавите празници в годината наближават. Вкъщи мирише на бисквитки и звучи коледна музика. Поне един от членовете на семейството гледа „Сам вкъщи“ за поредна година, а вие само сновете притеснени, че все още не сте избрали коледни подаръци за семейството си? Не изпадайте в депресия! Това е много често срещан сценарий за много от нас. Традицията по размяна на коледни подаръци за семейството е страхотен момент, който е вълнуващ и за децата, и за възрастните. 

Когато тези празници наближават, а ние започваме да мислим какви да бъдат нашите коледни подаръци за семейството, е много важно да вземем правилно решение. От него ще зависят както размера на ресурсите, които ще вложим, било то пари или време, така и резултатът от коледните подаръците за семейството. Този въпрос е именно дали подаръците ще бъдат индивидуални или общи.

Съвсем естествено, общите коледни подаръци за семейството са далеч по-практичен избор. Първо, ще вложим много по-малко време в мислене и обикаляне по магазините, за да открием точното нещо за всеки от членовете на семейството ни. Второ, но не и по-малко важно, ще спестим доста пари, ако инвестираме повече пари в коледен подарък за семейството, отколкото ако дадем немалко пари, но за всеки член по отделно. 

5 идеи за коледни подаръци за семейство: 2022

След като вземем решението за общи коледни подаръци за семейството, следва най-често срещания въпрос, който често се оказва премеждие или дори пречка за изпълнение на плана. Това е именно „Какво?“.

Разбира се, нормално е малкото ви братче да има съвсем различна концепция за коледни подаръци за семейството и щастие от тази на майка ви. Истината обаче е, че най-ценният подарък, който можем да подарим и да получим по време на тези светли празници е споделено време със семейството ни. Независимо от възрастта на членовете, всеки един от тях мечтае през цялата година за този момент не заради самите подаръци, а заради момента на размяната им, а именно момент на близост, грижа, щастие и уют. 

Ето 5 идеи какви коледни подаръци за семейството да изберем!

Дрехи

Колкото и банално да звучи, това са страхотни коледни подаръци за семейството. Макар и всички коледни комедии да заклеймяват дрехите като подарък, накрая всички тези филми приключват с една прекрасна вечер на „спасената Коледа“, в която всички са заедно облечени в тематично облекло и се забавляват заедно.

Именно това ни показва, че комплект от няколко коледни пуловера никога не е излишен на този празник. Това ще са дрехи, които макар и считани за романтизирано табу, наистина ще бъдат носени само веднъж в годината.

Поглеждайки обаче нещата през призмата на уюта и семейната сплотеност, тези коледни подаръци за семейството осигуряват създаването на една традиция напред във времето. Тя ще символизира времето заедно и щастливите моменти. А през годината, когато отворим гардероба ще ни носи усмивки, тъй като тези уж просто дрехи са пропити със спомени и топлота.

Ако пък това ви се струва като голям разход за коледни подаръци за семейството, защото тематичните артикули закупени преди празника обикновено са с доста завишена стойност, винаги можете да ги закупите през годината. Друг вариант е да интестирате в нещо по-малко, което да носи същия смисъл, например просто няколко чифта коледни чорапки.

Креативен портрет

Ако семейството ви има чувство за хумор, обича изкуството и креативните коледни подаръци за семейството, това е точно за вас. Има много сайтове, както и много артисти, които биха поели ангажимент за изготвяне на такъв забавен портрет. Ако решите да използвате автоматични услуги, то вие трябва да имате наличен реален семеен портрет в дигитален формат. 

Ако пък решите да използвате услугите на артист за тези коледни подаръци за семейството задачата е доста по-лесна. Трябва просто да предоставите снимки на всеки член на семейството, начина, по който бихте желали да бъдат разположени в самата карикатура, както и евентуално някакви лични хобита или интереси на всеки от тях и типични черти на характера, които да бъдат трансферирани по креативен начин в проекта.

Която и опция да изберете, резултатът винаги е изключително забавен. Закачайки тези смешни коледни подаръци за семейството в дома си, винаги ще имате спомена за усмивките на близките си от този ден. 

Ваучер за споделено преживяване, което сами да изберат!

В нашия сайт можете да откриете ваучер за споделено преживяване, което да подарите  като част от вашата селекция коледни подаръци за семейството. Можете да закупите такъв на различна стойност спрямо своите възможности и бюджет, а в последствие да решите заедно в какво да го вложите спрямо вашата динамика и интереси.

Всички разбираме, че времената са смутни, а ежедневието ни – напрегнато. Именно затова е добра идея да подарим отпускащо преживяване под формата на коледни подаръци за семейството. Това може да е почивка, масаж, спа процедури, йога или дори спортна активност.

Ако пък сте ценители на градската среда, градски моменти биха били страхотен подарък. Това може да е курс за кафе, или дегустация на вино или уиски, а може би вечер с комеди шоу „Престъплението“. Всички тези идеи за коледни подаръци за семейството са изключително оригинални и популярни през тази година.

Ако пък семейството ви по принцип е доста физически активно и обичате адреналина, защо не изберете някакво екстремно преживяване като идея за коледни подаръци за семейството? Може да бъде разходка с АТВ, бъги, урок по дрифт или гмуркане. А ако наистина държите да е нещо, което да спира дъха и сърцето ви, скок с бънджи или парашут или рафтинг сесия би бил чудесен избор.

Ваучер за семейна почивка, за да бъдат доволни всички!

Ако смятате, че един масаж не е достатъчен за да свали напрежението от членовете на вашето семейство, можете да помислите за ваучер за семейна почивка. Трябва да изберете локацията и съответно дали искате да се наслаждавате на релакс и забавления край басейна или по-скоро предпочитате пълно възстановяване на тялото и ума сред природата. Опциите за такива коледни подаръци за семейството са безкрайни, а времето, прекарано заедно, е безценно. 

Подарете ново семейно хоби, на което всички да се радват!

В сайта ни ще откриете много уъркшопи и уроци на различни тематики, които да послужат за коледни подаръци за семейството. Ако сте семейство, което обича да готви заедно може би е време да се научите да приготвяте нещо съвсем различно заедно и ще го превърнете в семейно хоби. Ако например обичате италианска храна и ходите често в любим ресторант заради нея, един бърз готварски курс по италианска кухня е чудесна идея за вас. Такъв тип нови занимания осигуряват не просто нови знания, добре прекарани няколко часа с близките ни и страхотни коледни подаръци за семейството ни, а гарантират, че след приключването им ще имате едно ново семейно хоби, което да споделяте.

Поддържайте вълшебния Коледен дух: Оригинални семейни коледни подаръци от GiftTube

Тайната на Коледния дух не е в семейните коледни подаръци сами по себе си, а в споделеното време докато си ги подаряваме. Най-хубавият подарък е този, които има добавена стойност. Именно тази стойност са сладките моменти на уют и усмивки заедно, а най-оригиналните семейни коледни подаръци можете да откриете при нас, GiftTube.