Дойде време за абитуриентските балове и забавленията, които цяла година отлагаме. Тази година учениците ще могат да усетят истинската еуфория от забавленията покрай завършването. Разбира се, забавления има всякакви, но да не забравяме и подаръка за класната. 

Предлагаме ви оригинални идеи, с който сме сигурни, че ще успеете да създадете емоция, по-различна от класическите вещи, които всички сме свикнали да получаваме.

Обикновено за завършването търсим интересни начини, с които да се забавляваме като за последно. Ето малко помощ с идеи:

Ретро трамвай под наем: Какво ще кажеш целият клас да се качите на ретро трамвай и така да отидете на изпращането? Със сигурност е по-оригинално от лъскава кола, каквито срещаме всеки ден по улиците. Така ще може да споделите момента със съучениците си и да го помните дълго. Със сигурност ще си направите и яки снимки.

Рафтингът и каяците също са топ преживяване за забавление извън града. Кой знае - във водата може да ви хареса толкова много,че да откриете следващото си хоби. Ще може да съчетаете адреналина с нощувка извън града и да отпразнувате този важен момент.

Ако пък искате да останете в София – ето една прекрасна идея за адвенчър ден в Борисовата градина. Съберете се и се потопете в загадките, които сме ви приготвили. Останалото остава в тайна.

Ако пък искате да се предизвикате и вдигнете адреналина – запишете се за Екстремен ден. В рамките на един ден ще ви организираме комбинация от преживявания, които не само ще изпитат смелостта ви, но и ще ви вдигнат нависоко - буквално и преносно!