Не е тайна, че всеки служител очаква признание за добре свършената работа. Дори минималното насърчаване е изключително ценно и повишава цялостната мотивация на екипите. Понякога работодателите са склонни да подценяват или отлагат обратната връзка към своите служители – дали заради други, по-спешни, задачи или защото смятат, че одобрението или неодобрението е било разбрано така или иначе. При всички случаи този подход не е добър, затова препоръчваме да се фокусирате в методи, които да поддържат ентусиазма и удовлетворението на екипа ви на добро ниво.

А какъв по-добър начин да покажете благодарност и висока оценка от ваучер за страхотно преживяване? Независимо дали става дума за следобед в СПА център, билети за концерт или шоу, или ваучер за вечеря в ресторант, служителите ще се почувстват приятно изненадани, знаейки, че сте отделили време да помислите конкретно за тях. А още по-хубавото е, че те не само ще се почувстват оценени, но и ще имат един страхотен спомен с вас, извън работата. Така че следващия път, когато търсите начин да покажете признателност на служителите си, помислете дали да подарите ваучер за забавно изживяване.

Ваучерите за преживявания за служители – подаръци, които помагат на служителите да се отпуснат и да се насладят на свободното си време

Според скорошно проучване близо две трети от служителите се чувстват претоварени от работните си задължения. Това не е изненадващо, като се има предвид непрекъснато нарастващият списък от неща, които трябва да се направят както в така и извън офиса. Въпреки това е важно да намерят време за почивка и презареждане, тъй като това може да

помогне за подобряване на производителността и предотвратяване на прословутия бърнаут на работното място. Един от начините да направите това е да използвате ваучери за преживявания, да им подарите билети за театър, комеди шоу или музей. Тези ваучери могат помагат на служителите да се отпуснат и да се насладят на свободното си време, без да се налага да се притесняват за планиране или заплащане.

В допълнение, ваучерите за преживявания могат да бъдат чудесен начин колегите да се  свържат и да се опознаят помежду си извън офисната среда. Така че следващия път, когато се чувствате претоварени на работа, помислете дали да не използвате ваучер за преживяване, а не още една чаша кафе.

Ваучерите за преживяване показват, че компанията се грижи за благополучието на своите служители и ги мотивира да се развиват! 

Светът и ежедневието ни стават все по-стресиращи, все повече и повече хора търсят начини да се отпуснат и да си починат. Въпреки че има много начини да направите това, един от най-популярните е закупуването на ваучери за преживявания. Независимо дали става въпрос за ваучер за почивка, дегустация на хубаво вино, билет за представление или спа процедура, подаряването на ваучер показват, че компанията се грижи за своите служители. Това не само осигурява така необходимата почивка от ежедневието, но също така помага за повишаване на корпоративния дух и увеличаване на удовлетворението от работата.

В днешния конкурентен пазар на труда предлагането на такъв тип инсентиви е сред факторите, които могат да задържат талантите или респективно при отсъствието на такъв тип стимул, да се стигне до загубата му в полза на друга компания.

Ваучерите за преживявания могат да се използват за награждаване на всеки, независимо от позицията

Признанието на служителите е важна част от всеки успешен бизнес. Когато служителите се чувстват оценени, е по-вероятно те да бъдат мотивирани и продуктивни. Има много различни начини да покажете признателност, но един от най-популярните е чрез подаряването на ваучери. 

Ваучерите могат да се използват за възнаграждение на служители от всички нива и могат да бъдат персонализирани, за да отговорят на нуждите на всеки отделен човек. Например, ваучер за един ден в СПА центъра може да е нещото, което да помогне на стресиран служител да се отпусне, докато ваучер за бягство през уикенда може да бъде идеалният начин да покажете признателността си към екип с високи резултати. Независимо как се използват, ваучерите са отличен начин да покажете на служителите, че усилията ви не остават незабелязани и оценени. А най-добрата новина е, че с GiftTube може да поднесете на служителите ваучери на стойност, които те да използват за преживяване по свой избор, в удобно за тях време!

Подаряването на ваучерите за преживявания на служителите е чудесен начин да им покажете, че оценявате тяхната упорита работа. Преживяванията могат да помогнат на служителите да се отпуснат и да се насладят на свободното си време, което може да подобри тяхното благосъстояние. Освен това могат да се използват за възнаграждение на служители от всички нива, което ги прави достъпно и многостранно предимство за служителите. Опитвали ли сте да използвате ваучери за преживявания като начин да покажете своята признателност? Не е късно да опитате още днес!