Платформата за преживявания Gift Tube e победител във водещите работодателски награди за България Career Show Awards 2023. Ваучерите за преживявания за служители са оценени като най-добрата социална придобивка. Журито е разгледало постиженията на над 400 кандидатури в различни категории. Наградите ще се връчат на 5 октомври в зала „Арена Армеец“ по време на ежегодното кариерно изложение.

„Вече 5 години Gift Tube се развива успешно като платформа за подаръци – преживявания, подходяща както за лични, така и за корпоративни цели. Предлагаме най-широкото портфолио и работим с повече от 100 компании, които предоставят на служителите си преживявания под формата на ваучер по различен повод - рождени дни, Коледа, като награда във вътрешни състезания, бонус пакети за добре дошъл и др.“, споделят основателите на платформата Владимира Коева и Любомила Тотина.

Интересът към този тип придобивки за служители расте и ако преди години се ползваха основно от големи компании, сега към тях интерес има и от страна на малки екипи и бизнеси. Те са добро решение, защото в по-висока степен от материалните стимули пораждат емоционална ангажираност у служителите.

Журито на Career Show открои няколко ключови предимства на платформата – свободата на избор на преживяване, разнообразието от услуги, възможностите за брандинг върху физическите носители - ваучер и опаковка или върху дигиталните ваучери.

Платформата предоставя пълна свобода за ползване стойността на ваучера като услугите могат да се заменят, комбинират, доплащат от ползвателите на ваучерите. С всеки ваучер клиентите на платформата получават и допълнителен подарък – преживяване.  

В платформата компаниите могат да намерят гъвкави решения по различни поводи. За втора година екипът работи и по инициативата „Подарък с кауза“. Gift Tube кутията с кауза събира в себе си труда и надеждите на хора с различни от обичайните възможности...В кутията събрани предмети, изработени от добротворчески организации, социални предприятия и хора с различни възможности.