В месеца на любовта и виното Gift Tube отново раздава подаръци на всички свои клиенти!
Подаряваш и получаваш подарък от Gift Tube!

От 1 до 28 февруари 2023 г. с всяка поръчка от платформата за ваучери за преживявания gift-tube.com получаваш безплатен подарък за теб - базов любовен хороскоп. Без значение от вида и стойността на продукта или ваучера за преживяване, който ще поръчаш – получаваш подарък.. 

Чрез любовния хороскоп астрологията ни предлага ключ, с който да разкрием тайната на любовната мистерия. Ще получиш отговори на важни лични въпроси, свързани с любовта. Обвързани или не, ще имаш възможност да разбереш:

• Кога ще почука любовта на вратата ти?
• Какво предстои на любовния фронт?
• Кого да избереш?
• Това ли е твоят бъдещ партньор?
• За какво да внимаваш в личния си живот.
• Отговори на въпроси от всякакъв любовен характер.

Ще получиш базовия хороскоп в писмен вид след предоставяне на данни и разговор с астролога.

Какво е нужно да знаеш, за да използваш своя подарък?

  • След потвърждаване на поръчката ти за ваучер/продукт от gift-tube.com на имейла си ще получиш сертификат за безплатната услуга
  • За да ползваш услугата, трябва да изпратиш дата, час и място на раждане, както и кода от Gift Tube сертификата на aстролог Борислава Джакова по един от следните канали Viber, WhatsApp или имейл
  • Контактите на aстролог Борислава Джакова са посочени в сертификата, който се изпраща на имейла, посочен при поръчката.
  • Може да използваш безплатната услуга в срок от 1 февруари 2023 г. до 31 декември 2023 г.
  • Сертификатът е на името на клиента, закупил ваучер, но може да се преотстъпва 

Промоцията важи за всяка поръчка, направена през февруари 2023 г. на gift-tube.com. 

Любовта - една от най-вълнуващите теми, пленила мислите ни в безброй безсънни нощи.

Всеки, който иска да зарадва любимия с подарък за Св. Валентин може да избере подходящ и вълнуващ подарък с ваучер за преживяване, с което да сбъдне мечта. Разгледай специалната ни селекция с оригинални подаръци за Св. Валентин. 

 

ПОДАРЪК ЗА МЪЖ         ПОДРЪК ЗА ДВАМА        ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА  ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 

ЗА ПРОМОЦИИТЕ НА GIFT TUBE

Обичаме да правим подаръци. Затова и всеки месец към всеки закупен ваучер от Gift Tube получаваш бонус безплатно преживяване. 

През изминалата година зарадвахме клиентите си с широка палитра от преживявания, с които ги предизвикахме да пробват нещо ново. Подаръкът е от нас към човека закупил ваучера, но по желание може да бъде и преотстъпен като втори подарък. 

Стотоци наши клиенти караха картинг, играха на пейнтболрисуваха и пиха вино, ходиха на масаж, бяха на фитнес и какво ли още не. През 2023 година сме подготвили още много забавни преживявания, с които сме сигурни че ще ви впуснем в още повече приключения. 

Защото с Gift Tube сбъдваш мечти!