В тази статия ти даваме уникална идея за подарък за 8 март за мама. Зарадвай своята майка с нещо неочаквано, с изненада, която ще я направи много щастлива! Защото тя го заслужава повече от всеки друг!

Какво да подарим на мама за 8 март?

Да кажеш „Благодаря“, „Обичам те“, „Важна си за мен“ на най-ценния човек в живота ти - мама! Не е лесно да го направиш с подарък, особено когато през годините повечето идеи за подарък вече са се изчерпали, а искаш истински да я зарадваш. Забрави за традиционните подаръци като вещи за дома, чанти и парфюми. Сигурни сме, че е получавала десетки вещи, които са я радвали на момента, най-вече защото са били подарени от най-скъпите ѝ хора - децата. 


Има обаче една идея за сантиментален подарък за 8 март, с която ще можеш да я просълзиш от умиление. Създай персонализирана книжка с лични послания с картите за дописване „ЗA TEБ, MAMO“ от Gift Tube!


Какво представлява книжката ЗА ТЕБ, МАМО?

Хепи Ванче подарък За теб мамо - подарък за осми март Хепи Ванче подарък За теб мамо - подарък за осми март Хепи Ванче подарък За теб мамо - подарък за осми март

Книжката за персонализиране е поставена в симпатична и идейна кутия - тубус. Самата книжка се състои от 30 картончета. На предната страна на всяко от тях е започнато изречение, което ти трябва да допишеш на гърба. Изреченията дописваш наръка, както сам решиш и разбира се, влагайки чувство, хумор, признателност и обич.  Емоцията за теб при дописването  е голяма, но още по-вълнуващ  е моментът на изненадата от подаръка и любовта, която ще споделиш с човека, на когото дължиш всичко.

Част от изреченията за дописване в картите са:

• Мамо, за мен ти си...

• Мамо, ако беше аромат

• Мамо, чуя ли гласа ти...

• Мамо, заслужаваш Нобелова награда за....

• Мамо, искам да сбъдна мечтата ти

Мамо, ти ме научи да...

• И още…

Карти за дописване ЗА ТЕБ МАМО от Gift Tube
Картите за дописване "ЗА ТЕБ, МАМО" са сантиментален подарък, който е подходящ както за подарък за осми март, така и по всеки друг повод, по който искаш да поздравиш и изнедадаш мама. Не е нужно да разполагаш с голям бюджет, за да направиш безценен подарък. Важното е той да е от сърце, да остане за спомен и да изразява чувствата си. Чрез думите, които ще останат за спомен в книжката ще успееш да направиш най-запомнящия се подарък. А препрочитането на книжката е гарантирано.

Цената на този подарък е символична – само 20 лв., а споменът който ще създадеш незаменим.

Творецът си ти! Не му мисли много. Отпусни се и се забавлявай! Майката дава живот, затова кажи своето “Благодаря!” по специален начин.

Попълни картите с твое лично послание „За теб, мамо“ и voilà: имаш перфектния подарък.

Имаш началато. Ти само довършваш изреченията.

Припомни най-хубавите ви моменти, покажи твоята признателност по мил начин, изрази любовта и привързаността ти си чрез послание до мама. Персонализираната книжка с карти „За теб, мамо“ позволява свобода, за да изразиш емоцията си. Можеш сам да избереш дали посланията да са шеговити, сантиментални или и двете. Изреченията са такива, че ти дават свобода да изразиш себе си, без да се ограничаваш. Началото на изречението само помага с идея, която ти да развиеш по твой неповторим начин.

Всяка карта е с индивидуален дизайн, който съответства на темата на изречението. Симпатичен и личен подарък за мама, който ще остане за спомен. Картите могат да се превърнат и в талисман, който да е винаги в чантата, а халката, с която са свързани да се използва за закачане. 

Подаръкът може да бъде основен или като допълнение към нещо друго, с което ще зарадваш мама с празника ѝ Осми март.

Книжката е подходяща идея за подарък и от две деца. Покани брат или сестра, за да я попълните заедно и да зарадвате мама с двойна доза щастие и обич! Няма физически подарък, който би зарадвал една майка повече от скъпи думи от най-скъпите ѝ хора на света.