Подготвили сме ви оригинални идеи за подаръци за семейство, които ще се харесат на малки и големи. Семейни изненади, които ще подарят емоция!

Семейството е онзи малък и уютен мини свят от хора, които ни съпътстват през целия живот. За щастие, споделяме с тях и трудните, и щастливите моменти и естествено, заедно сме на всички празници. Всеки по-голям празник е свързан и с традицията за размяна на подаръци. Прекрасно е, но когато ти се налага всяка година да измисляш подаръци, започваш и да се изчерпваш изчерпваме бавно, но сигурно откъм идеи за подаръци за семейството.

Ние имаме решение на тази малка драма преди всяко семейно събирене! Вместо да подарявате подаръци за всеки член от семейството поотделно, защо не подарите общ семеен подарък, от който да се възползвате всички заедно? Все пак нали „семейство“ значи точно това - да бъдем заедно с близките си, да трупаме заедно спомени, а не вещи, да си обръщаме внимание! 

Представяме ви нашите оригинални идеи за подаръци за семейство!

Подаръците за семейство – как да изберем нещо, което ще се хареса и на малки, и на големи?

Подаръците за семейството са сложно нещо... Чудно е как да изберем нещо, което ще се хареса на всички. На пръв поглед изглежда "мисия невъзможна" или предизвикателство, което не си струва усилията, но истината е, че с Gift Tube изобщо не е толкова трудно да угодите на всички! Разбира се, че представата за семеен подарък, преживяване и емоция на баща ви са по-различни от тези на брат ви. Знаем това. Но пък замислете се - щастието е емоция, еднаква за всички членове на семейството. Щастието е  когато сте заедно, но излизате от шаблона, прекарвате времето си по по-различен начин. Винаги ще има време да се съберете около масата, но споменът от един подарък - преживяване за всички ще се помни по-дълго.  

Всяко семейство има различна динамика и възприятия за забавление. Как сте прекарвали свободното си време като деца всъщност е част от семейното ви възпитание. Противно на всеобщите вярвания, опциите за подаръци за семейството могат да бъдат изключително разнообразни. Общото е, че подаръците за семейството не бива да бъдат просто предмети, а истинско изживяване, което да остане като скъп спомен изпълнен с усмивки и игри. 

А сега нека продължим с няколко оригинални идеи за подаръци за семейство…

Оригинални идеи за подаръци за семейство

Що се отнася до подаръците за семейството като преживяване, всички смятат, че това може да бъде просто една настолна игра, с която да се забавлява цялото семейство в съботните вечери. Всъщност, и да , и не. Първо, че не всяко семейство си пада по настолните игри, второ, че има и други подходящи начини да прекарате съботната вечер. Ето няколко идеи за подаръци за семейството, които ще оставят следа себе си и ще ви накарат да прекарате пълноценно време заедно:

Ваучер за споделено преживяване, което сами да изберат!

Това е може би най-подходящият избор за подаръци за семейството, а процедурата по закупуване е сравнително бърза и без особени усилия от ваша страна. Вие закупувате ваучер на дадена стойност според вашите желание и възможности, а после заедно цялото семейство избира в какво да бъде вложен той. Има почти безкрайно разнообразие, над 400 преживявания за всеки вкус и всяко семейство.

Ако семейството ви се чувства притиснато от времето в тези динамични времена, може би е подходящо да изберете преживяване, свързано с масажи, спа, релаксация, почивка, йога или дори красота и козметични процедури като подаръци за семейството.

Ако пък вашето семейство обича да прекарва време в градска обстановка или изпробвайки нови неща, можете да изберете всякакви курсове за кафе-любители, дегустации на вино, шоколад, чай или дори уиски, готварски уроци, а може би дори уроци по рисуване, пеене или танци. Може да отидете заедно на рисуване и вино или да посетите интересен музей като един от най-новите в София - Музея на илюзиите със семеен билет! 

Там освен че ще запазите спомена за това преживяване, ще запечатате и моментите в забавни снимки, които ще накарат всеки да попита хиляди пъти: „Ама как така?“.

Ако имате семейство, което обича физическата активност и предизвикателствата за тялото и ума, чудесен избор за подаръци за семейството биха били всякакви спортни  занимания, пътувания, приключения и, ако сте достатъчно смели, някакво екстремно преживяване, за да си създадете адреналин за месеци напред. 

Билети за събития, подходящи за семейство

Ако семейството ви си пада по динамиката, обичате да посещавате различни събития и хепънинги, билет за такова преживяване е перфектният избор за общ подарък за семейството от вас!

Ако си падате по по-силните изживявания, винаги можете да поглезите роднините си с билети за някоя луда надпревара с автомобили. Ако пък си падате по комедиите, обичате да се забавлявате заедно, готини подаръци за семействотото биха били неща като комеди шоу. Друг страхотен вариант е да посетите заедно магическо шоу или на театърална постановка. 

Ваучер за семейна почивка, за да бъдат доволни всички!

Ако семейството ви има доста напрегнато ежедневие, вероятно се нуждаете от ваучер за семейна почивка за ден-два. Възможностите за такива подаръци за семейството са безкрайни! Само трябва да решите два въпроса: Първо, дали имате нужда от почивка край басейна или в планината. И второ, дали искате да се насладите на пълен релакс, спа процедури и пълно възстановяване за ума и тялото, или предпочитате докато почивате да пробвате нещо ново като пътешествие с колело и дегустация на вино… Или споделено време на яхта под слънчевите лъчи и след вълните на гръцкото море.

Подарете ново семейно хоби, на което всички да се радват!

Хобитата са нещо страхотно и всички си имаме наши такива. Да открием обаче хоби, което да е общо за цялото ни семейство, е повече от предизвикателство. Това не е просто преживяване, а старт на нещо ново, което ще можем да практикуваме заедно с близките си и занапред и което да превърнем постепенно в семейно хоби.

Отново, динамиката на вашето семейство е водеща при избора на хобито. Ако семейството ви е по-физически активно, вероятно каякингът или пък пейнтболът са страхотен избор за вас. Ако обаче предпочитате по-интимните и домошарски занимания, готварски кръжок или дори курс биха могли да бъдат изключително интересни и оригинални подаръци за семейството. Обичате италианска, японска или френска храна и често ходите в любим ресторант заради нея? А ако можете да я приготвите заедно? А ако можете да го правите заедно всяка седмица?! Истинско богатство за един живот напред!

Споделеното преживяване – най-добрият подарък за семейството

Вещите са нещо важно и неотменна част от нашето ежедневие и дори да ни радват, когато се сдобием с тях, доста често остават забравени от времето. Преживяванията и усмивките, споделени с близките ни, обаче, остават завинаги запечатани в нас и са единственият начин един подарък за семейството да бъде стойностен. Няма по-скъп подарък за семейството от времето, което споделяме със семейството си, нито по-оригинални подаръци за семейството  от споделеното преживяване и няма по-скъп спомен от семейният! Не пропускайте да ги подарите на близките си!