Колкото повече – толкова повече, е казал Мечо Пух! Колкото повече подаръци, толкова повече подаръци, казваме ние от Gift Tube и ви представяме нашата гореща августовска изненада!

През целия любим месец август с всяка поръчка от gift-tube.com клиентът ни получава ПОДАРЪК – безплатна антицелулитна процедура на зона по избор от Premium Studio в София.

Заедно със страхотната мрежа от партньори на Gift TUbe вече 6 месеца раздаваме подаръци с всяка поръчка на ваучер за преживяване от платформата ни. Доставя ни истинско удоволствие да радваме не само за получателите на ваучери със страхотните преживявания, които ги очакват, но и самите инициатори на подаръка – нашите първи клиенти.    

Не е тайна, че дамите са тези, които в повечето случаи пазаруват подаръци, те са и по-склонни да търсят идейни и оригинални подаръци и да подходждат с внимание към детайлите. Затова и избират Gift Tube – преживяванията винаги са на мода, а ваучерът и красивата ни опаковка привличат вниманието на всеки.  

Затова през август решихме да подарим на клиентите си една много популярна женска процедура, въпреки че терапията е подходяща и за мъже, както побързаха да ни кажат от Premium Studiо.

Антицелулитна процедура е на единична зона по избор с най-новото поколение апарати на френската компания LPG. Услугата се извършва от специалисите от Premium Studio в столичния квартал "Мотописта", където винаги посрещат с внимание и компетентност!

Какво трябва да знае всеки, получил сертификат за безплатна процедура?

  • Сертификатът - подарък е за антицелулитна процедура на зона по избор с апарат LPG Alliance  
  • Сертификатът за безплатната процедура е валиден до 1-ви декември 2022 г.
  • За да го използваш, направи резервация при партньорите ни от Premium Studio като използваш контактите, посочени в самия сертификат. 
  • Сертификатът се издава на името на клиента, закупил ваучер или продукт от сайта, но може да се преотстъпва.

Повече за процедурата: 

Зоните, които могат да се обработват са: ръце, гръб, паласки, седалище, бедра, брич, прасци, коляно, корем. Зоната се се третира в продължение на 10 минути с апарат LPG Cellu M6 Alliance

Това е най-новия апарат на LPG, който работи в три направления - редуциране на мазнини, стягане на отпусната и изглаждане на портокаловата кожа. Всички техники работят в синхрон, без да е необходимо терапевтът да прави избор коя да използва, апаратът го прави вместо него. Стимулира се процеса по изгаряне на мазнини ( липолиза) за освобождаване на мастна тъкан и изхвърлянето й от тялото чрез лимфата; Стимулират се фибробластите да произвеждат еластин, колаген и хиалуронова киселина, с което постигаме стягане и обновяване на кожата отвътре навън; Дренираме и изглаждаме портокаловата кожа, като освобождаваме депата с лимфен застой за нормална проходимост на лимфата по отвеждане на токсините извън тялото.

След трета процедура с LPG Cellu M6 Alliance постигаме изглаждане на портокалова кожа, след 6-ата има видими резултати в третираните зони. Извършват със специално трико, което се облича преди извършване на процедурата.

LPG е френска компания, създадена преди повече от 40 години, с множество патенти, като процедури с апаратите LPG се извършват в над 110 страни по целия свят. Ефективността и безопасността на процедурите са базирани от опита на над 60 милиона терапии, които се извършват годишно. LPG Ендермология е наука за клетъчната стимулация, която напълно естествено спомага за преобразуването на съединителна тъкан за козметични или терапевтични цели. LPG стимулира фибробластите (специални кожни клетки, разположени в дермата) да произвеждат колаген, еластин и хиалуронова киселина , с което подновяват състоянието на кожата отвътре навън.