Ангелина Кънчева, Whisky Experience Bulgaria  

Националната напитка и гордост на страната ни има достойно представяне сред изобилието от преживявания в Gift Tube. С ваучер  можеш да подариш дегустации, експертни класове и вечери за двама, посветени на ракията!

По стара българска традиция и в сутрешното кафе трябвало да се слагат няколко капки ракия, за да е по-приятно началото на деня. Та, в тази връзка какво ли повече може да разкажем на българин за най-българската напитка, ако е вярна горната приказка за кафето!

Но може би ще успеем да събудим апетита и любопитството ти по темата, ако все още не си оценил ракията подобаващо. Това обаче, което със сигурност умеем, е да решим проблема ти с подаръците, независимо дали са за роднина, по повод, без повод.  

Когато търсиш различен подарък – но помощ идват Gift Tube и любимата напитка на дядо ти!

Преживяването, свързано с ракията носи автентичност и тръпка, която чужденците у нас предпочитат пред това да дегустират други напитки! Все пак, когато си в „меката на ракията“, надали това, което най-много те вълнува са ром и коняк! Или пък като местен, млад и любознателен човек искаш да научиш тънкости около култовото варене на този дестилат, да си купиш казан и да си направите с бащата?!

Интересът към националната ни напитка е голям и расте. Факт е, че ракията е конкурирана на нашия пазар от всякакви класни напитки с висока концентрация на алкохол като уиски, коняк, ром. Факт е също, че има вече и издания ракия, които са по скъпи от някои бутилки уиски. Не, причината не е само в традицията, национализма или както някои прибързано се изразяват: „ограничеността на нравите“.

Не за всяка култура са характерни леките, свежи и слабо подправени салати. А ние, българите обичаме да им се радваме целогодишно. С тях трудно вървят по-натоварващите небцето коняк или уиски. Затова пък нашата ракия, просто залепва.

Много почитатели на традиционната ни напитка, искрено твърдят, че нищо не ги отпуска като ракията!  С ваучер от Gift Tube ние ти предлагаме, не просто да разтовариш сред забързаното ежедневие, но и да срещнеш, любопитни към живота хора като теб. Да понаучиш нещо. Да опиташ трудни за намиране издания!  Да си прекараш весело с немирно другарче.

Питаш се: За кого е подходящо такова преживяване?

За този, който иска да избяга за малко от график и отговорности, в които от него се очаква едва ли не съвършенство. Но, също и за този, който знае как да се изключва и радва на аромати, усмихнати бърборковци, уют и приятелска забава.

Твой приятел е „зациклил“?

Подари му ваучер за дегустация

Ще те посрещне разнообразие от най-различни висококачествени напитки. Ще можеш да посетиш и новооткрития Музей на ракията в гр. София. 

Имаш гости от друга страна?

Събитията и дегустациите, могат да бъдат водени на английски и вече има добри отзиви от любопитни азиатци, търпеливи немци.. та, дори българи и сърби.

Предложи да ги заведеш на: тиймбилдинг с дегустация на ракия с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

Или на традиционния Ракия фест, който се провежда всяка година през декември в НДК.

Трябва да постоплиш тона със свекървата? Защо не купиш една дегустация за двама и оставиш на атмосферата и Балканското лекарство за душата да поведат вечерта?

С едногодишен ваучер от Gift Tube всичко това е лесно да се организира, както и елегантно да се подари!

По време на Дегустацията за двама в музея на ракията  ще бъдете приятно изненадани

  • Над 500 различни ракии и други високоалкохолни напитки от цял свят.
  • Богата колекция от ретро етикети, която проследява ключови визии от историята на ракията в България.

Колко пъти в офиса се чудите с какво да изненадате приятно колега?

При нас се намират решения за всеки странник, за всеки пол, възраст и бюджет! Музикални уроци, над 50 вида качествени масажи и спа пакети, водни и наземни приключения. Преживявания за интроверти, преживявания за любопитни, преживявания за енергични, за тези, които искат да се похвалят, за тези, които искат да открият себе си, за тези, които искат да опознаят човека до тях

Мама и татко имат годишнина?

Почивки в подбрани хотели? Но не само. С  изобилието от избор в Gift Tube, можеш да ги изненадаш с билети за комедийно шоу, дегустации на ракия, вино, уиски, сладолед, спа пакети, разнородни вечери за двама или разходка със самолет.

А ако те затрудняваме с всички тези 900 възможности за подарък, изненада и наслада, извинявай!

С ваучер на стойност от нашата платформа, по един елегантен и комфортен начин ще можеш да поставиш избора в ръцете на получателя на подаръка!

Наздраве с чаша хубава греяна ракия с чушка и мед тогава!