Имаме ли нужда от поводи да покажем на любимия човек, че го ценим? Вероятно всеки би казал, защо ми е? Аз те обичам всеки ден, не ми трябва някакъв празник, за да те изведа на вечеря, да направя подарък или да ти кажа „Обичам те“.

Темпото, в което живеем така ни е подхванало, че качественото прекарано време заедно е все по-голяма рядкост. Затова и празници като този на влюбените е повод, чрез който да „блеснете“ в очите на половинката. 

Предлагаме ви няколко изпитани начина да зарадвате човека до себе си, незавидимо дали сте заедно от скоро или от 20 години. Какво ще кажете за полет с балон. И зима, и лете услугата се изпълнява, емоцията е неописуема и е много много романтично.

Вечеря за двама на тъмно също е един от бестселърите на Gift Tube. Очакваме скоро ресторантите да отворят, затова не губете време и направете резервация от сега. Ще осигурите несравнима вечеря, в която менюто е повече от първокласно, а комбинацията между „странното“ преживяване, в което сте се отдали на 100 % в общуването, сетивата са изострени и преживявате нещо заедно е истински „пирон“ в програмата.

Разбира се, каква романтика без СПА, интимност и глезотийка. Ако искате истинско спа преживяване, в което да се почувствате като царе, изберете нашето VIP преживяване за двойки: Романтичен ритуал за двама „Великолепният век“. 3 часов спа разкош с разнообразни процедури във vip спа апартамент в хотел Princess София и магьосничките от Victoria Spa.

Ако искате да зарадвате любимата си жена с прекрасен отпускащ подарък за Свети Валентин подарете й ваучер за едночасова флотация в капсула. Какво е това? Разгледайте.

Ако пък предпочитате да си стоите вкъщи, обичате изисканата кухня, но не искате да поръчвате от обичайните ресторанти – доверете се на Red Devil Catering, които специално за нашите клиенти създадоха палитра от шедьоври, които да заявите и да доставят с любов за вас само през Gift Tube. Поръчайте обяд „Време за двама“, „Шоколадов пир“ или Италианска вечеря.

Love is all we need...И не забравяйте, че с Gift Tube с бъдвате мечти.