Подаръкът не трябва да е скъп, за да бъде специален. Разбира се, ако държиш да я обсипеш с диаманти, няма да те разубеждаваме. Но ако още си далече от такива грандиозни жестове и просто търсиш уникален и необичаен подарък за специалната жена в живота си, чети натататък. Ето няколко идеи, които ще я изненадат и зарадват!

Как да изберем нестандартен подарък за жена?

Когато търсиш уникален подарък за жена, е важно да мислиш извън шаблона и да се опиташ да разчупиш рамките на добре познатото. Стандартните подаръци като дрехи и чанти са чудесни, но може би не са достатъчно оригинални, за да се намерят трайно място в спомените на една дама. Ако искаш да й подариш нещо, което тя ще пази в ума и сърцето си за дълго време, трябва да намериш онзи специален елемент на уникалност и ексклузивност. 

Забавни идеи за нестандартен подарък за жена: Подбрахме някои забавни идеи за нестандартен подарък за жена, за които си струва да помислиш:

Подарък – ваучер за нейния любим ресторант или спа център

Ваучерът й дава свободата да избере сама какво иска да опита, да преживее и наслади. Ваучерът е и практичен подарък, който може да се използва по всяко време. Ако не си сигурен кой е любимият й ресторант или не знаеш какъв вид спа терапия би й харесала, този подарък е сигурен вариант. Може също да й подарите ваучер за един ден на масаж и спа терапия. Ако искаш да добавиш към подаръка и нещо много лично, създай собствена книжка с персонализирани посланияВаучерът също е подходящ подарък, ако не познаваш много добре жената или ако не си сигурен какво би харесала тя. Ако искаш непременно да направиш по-личен подарък, помисли за нейните интереси и избери подарък, който ще е близък до нейния характер, хоби и пр. Ако обича да готви, например, може да й купиш ваучер за кулинарен урок – мастърклас. Едно от нашите най-любими предложения е романтичната вечеря на тъмно за двама – ето на това му се вика страхотно преживяване за сетивата. Страхотен бестселър, който е наистина уникален!

Билети за шоу или специално събитие - още една готина идея! Една жена ще хареса билети за шоу или друго специално събитие, защото това е възможност за изживяване на нова емоция. А когато може да я сподели с близък човек, магията е още по – силна.

Ваучер за забавно или екстремно преживяване като скачане с парашут, летене с балон с горещ въздух или винена обиколка

Днес всички сме подложени на толкова натоварено ежедневие, че новите преживявания са истинска награда и удоволствие. Преживяванията стават нещо като „стоки от първа необходимост за душата“, защото ни извеждат от динамиката на ежедневието! Разгледай възможностите за различни екстремни емоции и изненади, които ще я презаредят с нови сили и енергия! 

И стандартни допълнения към подаръка, които са вечанта класика като букета от любимите й цветя!
Просто има нещо в получаването на цветя, което кара жените да се чувстват специални. Може би това е ароматът или в нежността на цветовете! Но каквото и да е, цветята винаги са популярен избор за подаръци. Още повече, че тази красота никога не излиза от мода.

Нещо малко, но сладко!
Помилете за нещо фънки и уникално, което тя никога не би си помислила да купи за себе си, като винтидж шапка или необичайни бижута. Друг необичаен подарък за жена може да бъде бижу, което има специално значение за нея и за човека, който ще й го поднесе. Ако жената обича да чете, можете да й подарите книгоразделител, върху който има цитати от любимия ѝ автор. Помислете и за персонализирана книга или албум със снимки и спомени от времето ви заедно.

Ваучер за нестандартен подарък – изненада

Ако пък считаш, че е трудно да изненадаш една жена, няма да спорим. Понякога е точно така. Но все пак разполагаме с най-добрите изненади, които могат да оставят всяка дама без думи! Представяме ви цяла поредица от луди идеи, сред които е  музикална изненада с арфа, изпълнение на любимата й песен и какво ли още не…

GiftTube – селекция от идеи за нестандартни подаръци за специалната жена

Няма еднозначен отговор на въпроса защо са толкова важни уникалните и нестандартни подаръци за жената…. Може би една от причините е, че когато подаряваме на някого нестандартен подарък, ние му казваме:, хей, за мен ти си специален и винаги ще си извън клишето, искам да те усмихна и да ти създам страхотен спомен с моя подарък! Нестандартните подаръци показват, че се интересуваме и ценим хората до нас такива, каквито са.  Друга причина е, че уникалните подаръци са по-запомнящи се от обикновените артикули. Когато някой отвори подарък и види нещо напълно неочаквано, това наистина може да промени настроението му и да го зарадва истински! 

Кой не би искал да получи единствен по рода си подарък?

Ако търсите необичайни идеи за нестандартен подарък за специалната жена в живота ви, не се притеснявайте – в сайта на Gift-Tube ще откриете над 800 ваучери за преживявания. Наистина добрите подаръци са или персонализирани, или ръчно изработени. Но не само - преживяванията, които създават положителна емоция и са съпътствани от елемент на изненада са още по-уникални! Затова помисли върху нашите идеи и реши коя е най-подходящата изненада за дамата в живота ти!