Времето лети, а ти винаги имаш хиляди задачи на главата ти. Заради прословутото „нямам време“ ти се случва да отлагаш дори приятните занимания, които така те зареждат! Случва се и да забравиш за ваучера за преживяване, който ти подариха приятелите за рождения ден!

Разбираме те! И затова решихме да увеличим двойно срока на нашите подаръчни ваучери! Така валидността на всички Gift Tube ваучери вече е 1 година!

365 дни време, за да се настроиш за хубавите моменти, да избереш любимо преживяване и да му се насладиш!  Ще имаш всички сезони през годината! И ще се чувстваш по-спокоен в новото “нормално” и несигурност, в които живеем напоследък.

Освен нов сайт, имаме 6 нови типа ваучера с тематичен дизайн: Ваучер за масаж и спа, ваучер за музикален урок, ваучер за улинарен урок, ваучер за дегустация,  ваучер за ресторант и ваучер за ескейп стая.

  

 

 

Оставаме верни на концепцията да улесняваме и групирахме тези любими услугите в ценови категории, така че купувачът само да избере цена, а получателят  - да избере сам преживяване.

А за онези, които предпочитат подаръците в кутия, създадохме отделна категория Gift Boxes, в която ще откриеш разнообразие от подаръчни сетове подходящи за различни получатели. Изкушаваме те с ароматни свещи, бутиков шоколад, козметични продукти, сетове с био храни, тениски с тебишир за писане, оригинални сувенири и какво ли още не...

Не пропускай щастливите моменти и поводите за радост!