Време е за сбъдване на мечти! "Подари подарък и вземи подарък" остава нашето мото и през септември! 

Стана традиция да раздаваме подаръци с всяка поръчка в сайта gift-tube.com!  Така вече 7 месеца подарък има и за този, които е избрал нашата платформа, за за избере преживяване и да зарадва приятел, любим или колега! 

През септември идваме с нов и много ЯК АДРЕНАЛИНСКИ подарък, с който ще се вдига много шум и прах. Подаряваме на всеки клиент безплатно картинг приключение! 

Забавлявай се с заедно с приятел на обновената картинг писта в Красна поляна. Карането на карт ще ти донесе адреналин, усещане за свобода и същевременно за контрол. Със своите 960 метра, това е най-дългата писта в София и областта.  

Какво е нужно да знаеш, за да използваш своя подарък?

  • След потвърждаване на поръчката ти за ваучер/продукт от gift-tube.com на имейла си ще получиш сертификат за безплатно картинг приключение за един участник с продължителност 10 минути.
  • Необходимо е да доведеш поне един приятел, за когото място се доплащат 31 лева за 10-минутно каране на карт
  • 2 сертификата за безплатна услуга не могат да се ползват заедно
  • Трябва да направиш предварителна резервация. Контактите на партньорите ни от Картинг писта „Красна поляна“ са посочени в сертификата, който ще получиш на имейла, посочен от теб при поръчката
  • Може да използваш безплатната услуга в продължение на 1 година - най-късно до 1 септември 2023 г.

Промоцията важи за всяка поръчка, направена през септември  2022 г. на gift-tube.com.

Прави подаръци и се радвай на живота с преживяванията от GiftTube!

Прави подаръци и се радвай на живота с преживяванията от GiftTube!

Какво подарявахме през изминалите месеци: 

Февруари беше посветен на спорта и до всеки клиент на Gift Tube стигна и една безплатна карта за фитнеси и спа центрове "Пулс".

През март обърнахме внимание на красотата и подарихме на нашите клиенти разкрасителна процедура за лице - RF лифтинг при партньорите ни от Лаб Студио.

Музиката вледееше април и зарадвахме почитателите й с талон за 50% намаление за музикален урок по избор от десетки инструменти. Направихме го заедно с най-якото училище RockSchool.

Пукна ли месец май дойде отново ред на красотата. През целия месец клиентите на нашата платформа получаваха уникална козметична процедура - златна маска на лице! Дамите бяха толкова щастливи! 

Посрещнахме лятото и юни със загадки и мистерии в ескейп стаите на приятелите ни от 3Key Rooms, с които предизвикахме всеки поръчал ваучер да поиграе в стая на загадките по избор!

През юли хвърлихме ръкавицата към отборите и подарихме безплатна игра за четирима на най-новото пейнтбол игрище!

Любимият август, немислим без късите си панталони, при нас вървеше с подарък за стегната и красива кожа!     

Какво ли още предстои? Ще видите! Готвим нови изненади!