ПОДАРЪК ПО ВСЯКО ВРЕМЕ:

ВАУЧЕР ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ ОТ GIFT TUBE В ПАРАДАЙС ЦЕНТЪР

Да подариш преживяване никога не е било толкова лесно. Отиваш в мола, избираш ваучер от Gift Tube, опаковаме го в красива кутия и voilà! Готов си да зарадваш близък, приятел, колега или любимия човек! 

Как да ни намериш?

Ела в Парадайс център на етаж +1. Щандът ни се намира срещу Mr Pizza.   

Какво е работното ни време? 

Всеки ден от 10 до 22 часа, включително и през уикенда.

Какво да очакваш?

Ако вече си направил поръчка през сайта, ще получиш ваучера си веднага на щанда. Може да направиш поръчката и докато пътуваш към мола. Нашите консултанти ще го подготвят и ще ти го дадат на момента.  

 Ако си нямал време за поръчка или пък се нуждаеш от консултация, заповядай на място. Нашите консултанти ще помогнат в избора и ще направят поръчката вместо теб. В този случай отдели десетина минути - техническо време за поръчка, генериране и отпечатване на ваучер.  

Начин на плащане 

На място приемаме плащане в брой и на ПОС терминал. При поръчка през сайта може да изберете и останалите стандартни опции - банков път, банкова карта.

Избор от опаковки

Освен любимия тубус в синьозелен цвят, вече имаме и нови попълнения от опаковки - за влюбени, за специални хора и светли поводи! Разбира се, по Коледа най-предпочитана е коледната ни опаковка. 

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.