Най-хубавите неща се случвали, без да ги планираш! Да, но не съвсем. Защото, ако поне малко не планираш и не търсиш хубавите преживявания, те едва ли ще те намерят сами, докато си цъкаш на дивана. А и времето лети толкова бързо, че най-лесно е да кажеш: нямам време и да отложиш мечтано пътуване или вълнуващ момент с любимия човек. Затова, мили хора, правете си планове, купувайте си билети, ходете на концерти, пътувайте и опитвайте нови преживявания! Дори да не изпълните плана си на 100%, сигурно е, че ще имате нови емоции!

Вижте и нашия списък с 10 преживявания, които да подарите на себе си и на половинката си през 2024 г.

 

Масаж за двама – споделено релаксиращо преживяване  

Масажът винаги ще е на мода, когато става дума за подарък, но тук ти даваме по-интересна идея за споделено преживяване с любимия човек – спа и масаж за двама! По време на релаксиращата процедура сте само на една ръка разстояние и се наслаждавате на удоволствието заедно. В портфолиото на Gift Tube ще намерите няколко варианта за спа преживяване за двойки.

Романтично пътуване или уикенд бягство за двама

Разбира се, още една класика в преживяванията за двойки. Да излезеш от рутината с любимия човек до себе си е сравнимо със сбъдването на мъничка мечта. Затова се наслади на всяко бягство от ежедневието и му се наслади. Поемете на път в планината и открийте магичните Родопи или пък посетете величествените гори на Пирин планина. Най-доброто е, че богатството с минерални извори в страната ни е навсякъде и ще съчетаете чистата природа с истински спа релакс. С Gift Tube може да избягате през делник и уикенд в Сандански, Девин, Банско, Добринище, Троян, Пловдив, в Розовата долина и още!

Скок с бънджи в тандем

Отиваме в адреналин класиката – бънджи скоковете! Страшничко или забавно, вие си знаете къде ви е пределът за екстремни преживявания. Ние само препоръчваме, ако ще трупате спомени заедно, скокът с бънджи в тандем да е едно от тях. Какво се случва реално? Скачате в здрава прегръдка и помните емоцията през целия си живот! Браво, смелчаги!

Арт занимания за двойки

Не се чувствайте кофти, ако не сте от най-смелите, познаваме поне 10 човека, на които им се завива свят на терасата на петия етаж. Има и други подаръци и идеи за ваучери, с които да изненадате половинката си и се впуснете заедно в ново занимание. Ако и двамата сте по-скоро артистични, креативни и обичате заниманията, в които се влагат и сърцето, и ръцете разгледайте колекцията от уъркшопове, в които може да правите свещи, да се учите на дърворезба, да работите с епоксидна смола или да рисувате обща картина!    

Дегустация за двама на вино, уиски, ракия, кафе, сладолед или бира

Дегустацията е преживяване за любопитните, търсачите на нови вкусове и удоволствия. Ако с половинката ти сте от този тип, може да планирате през годината поне 5 различни дегустации, които да посетите двамата или с приятели. Бихте могли да опитате отлежало уиски в компанията на пури, да посетите Музея на ракията и да се насладите на ракии не само от България, да си подарите сладко удоволствие с шоколадова или джелато дегустация. За виното – то се знае!  

Офроуд  преживяване

И тук възможностите са много –  да се возите на състезателен джип с бг шампион по офроуд маршрут, да подкарате мощно АТВ или по-скромно бъги, да се качите на офроуд машини и дори на порше и смарт, пригодени за офроуд приключение. Естествено, че ще има кал и мръсни дрехи, но в това е чарът на офроуд преживяването  

Полет или издигане с балон – романтичен подарък за двойки

Може би едно от най-романтичните преживявания за двойки. Балоните могат да се издигат или летят в близост до София и на Белоградчишките скали. Може да посрещнете заедно изгрева високо в небето, да отворите бутилка шампанско и дори да направите предложение за брак. Найс, а?

Фотосесия за двойки

Едно преживяване, което оставя спомен за цял живот. В дигиталното време, в което живеем, се снимаме навсякъде и това вече не е кой знае какво. Но може да стане специално преживяване, ако се оставите в ръцете на професионален фотограф, който ще запечата момента по уникален начин.

Каяк или рафтинг

Красиво и екстремно преживяване за двойки и приятелски компании. С настъпването на пролетта откриваме и сезона на водните приключения. В графата топ любими първите места се заемат от каякинга и рафтинга. Може да избирате от различни локации в страната, за да се насладите на релаксиращо гребане с каяк или на буйните бързеи върху рафта.

Вечеря на тъмно – преживяване за двойки в пълен мрак

Вечерята на тъмно е сетивно преживяване, което може да закупиш от Gift Tube под формата на подаръчен ваучер. Да вечеряш на тъмно не означава да влезеш в ресторант, осветен от пламъка на свещите, а да потънеш в пълен мрак. Каква е идеята ли? Да се насладиш на храната и общуването с любимия човек по пълноценен и различен начин, без да бъдеш разсейван от телефони, от други посетители, от визуалното. Ако вече сте посетили ресторанта на тъмно в София, ви препоръчваме ново изживяване на тема кулинария – вечеря за двама с личен шеф – готвач, който ще дойде на място в дома ви, за да приготви и презентира менюто си пред вас или група приятели.