Оригинални бебешки подаръци: Идеи за новоредено и бебе

Разгледайте нашите идеи за оригинални бебешки подаръци. Идеи за подарък за новородено и за бебе, които ще зарадват момиченцето, момченцето и мама. Подходящи идеи за подарък при раждане, кръщене, прощъпулник при прохождане и още...

Оригинални бебешки подаръци

Бебешките подаръци обикновено се повтарят, затова не е лесно да бъдем оригинални! С нашите предложения, обаче, ще подарите нещо подходящо и различно, което си струва парите! Ето нашите топ предложения за оригинални бебешки подаръци:

Една от най-оригиналните идеи за бебешки подарък е фотосесията за бебета. Професионалната фотосесия е най-добрият начин да отбележите рождението, кръщенето или друг специален момент за детето. Можете да оставите родителите сами да изберат датата и тематиката на фотосесията. Ваучерът е страхотна изненада за семейството и ценен подарък за бебетата – снимки, които ще носят история цял живот!

Няма по-мил спомен от историята, която разказват снимките! Семейната портретна фотосесия е много важна за всяка фамилия. Тя показва развитието на детето и семейството през годините, как те се променят, как съзряват. Запаметете щастието на семейство с професионална фотосесия.

Друг оригинален подарък е уикендът за голямо семейство. Помогнете на новите родители в организацията на почивката им – заслужена е! Този подарък е добър и за бебето, което има нужда от чист въздух и ще може да се радва на снимките от споделеното пътуване със своите родители!

Шоуто със сапунени балони е добра идея за изненада за рождения ден на бебето или за друг специален празник. Добър и оригинален подарък, особено ако има и други деца на празненството, които са малко по-големи на възраст и също се нуждаят от забавление. Сапунените балони се харесват и на бебетата, и на по-големите деца. Красиво пъстроцветно шоу!

Вероятно се чудите – “Е, какво се подарява на бебе?”. Затова и подаръците за най-малките са толкова трудни, особено когато знаем, че детето е още в процеса на съзряване. Трябва да бъдем внимателни в избора си и да открием нещо, което носи смисъл и стойност. 

Трикът при избора  на оригинални бебешки подаръци е да изберете нещо, което да се хареса както на бебето, така и на родителя.

Оригинални идеи за подаръци за новородено

Знаем колко е трудно да откриете оригинални идеи за подаръци за новородено, затова създадохме този списък, който да ви улесни със задачата. Предложенията ни са еднакво подходящи както за сладките малчугани, така и за техните родители, на които ще оставят добър спомен!

Подаръци за бебе на няколко месеца: Раждане, Кръщене, Прощъпулник

Важно е да поднасяме оригинални подаръци за важните поводи на бебетата като раждането, кръщенето и прощъпулника. Това са ключови моменти от живота на малкия човек, които не бива да се забравят. Затова е добра идея да подготвите нещо различно вместо да подарявате поредната баналност. Освен това, трябва да имате предвид, че на подобни събирания, много често подаръците се повтарят и всички са с едни и същи изненади – сребърни лъжички, дрешки, играчки, гривнички. За да бъдете различни, подарете нещо оригинално. Разгледайте нашите оригинални предложения за подаръци за бебе на няколко месеца – новородено или бебе на няколко месеца (1-3, 3-6, 6-12 месеца). Бъдете различни със стойностен подарък, който носи спомен!