Рисуване и вино

Може би едно от най-популярните преживявания в последните години, рисуването с вино има своите почитатели дори и сред мъжете. 

Възприемано повече като дамско преживяване, рисуването с вино е прекрасен начин да прекараш приятно в компанията на приятелки, да отпразнувате по различен начин рожден ден или друг специален повод.

Какво представлява “рисуване и вино”?

Най-общо казано, това е концепция, която съчетава рисуването с насладата от хубавата чаша вино. Участниците в подобно събитие в рамките на определеното време се забавляват, рисувайки заедно по определена тематика, докато се наслаждават на хубаво вино. Идеята е да се създаде релаксираща и зареждаща  с приятни емоции обстановка, в която всички да се забавляват и общуват заедно.

И най-хубавото е, че дори да нямаш особена страст към рисуването, винаги можеш да прекараш време с четки и бои пред платното и с чаша вино. Защото рисуването на такъв тип събития е леко и приятно, дори за онези, които нямат умения, усет, а дори и особено желание да рисуват. 

Тъй като се рисува, следвайки инструкциите на модератор, който често е художник или човек на изкуството, преживяването е по-скоро релаксиращо забавление, отколкото сериозна задача или съревнование между участниците. 

Сподели страстта си към рисуването с приятел или любим човек на по чаша вино. Платформата Gift Tube предлага ваучер за рисуване и вино в най-големите градове -  София и Пловдив

Дори и да нямаш опит в рисуването, нашите партньори ще се погрижат да получиш необходимите съвети. Може да споделиш рисуване и вино с приятели, близки, любим човек или дори за организиране на моминско парти. Да подариш рисуване и вино е чудесна изненада за рожден ден, имен ден или друг специален повод. 

С рисуване и вино може да насърчиш своето творческо мислене, създавайки уникално произведение на изкуството, което по желание да вземеш с теб. 

Събитията за рисуване и вино се провеждат по предварителен график. Избери картината, която искаш да имаш и се запиши. Майстор художник показва стъпка по стъпка процеса от начало до край. На събитието може да срещнеш интересни хора,  с които да обмениш идеи. 

Рисуване и вино

Как се практикува?

Рисуване и вино е чудесен начин да изразиш себе си. Тръгваш си с прекрасен спомен и своя авторска картина. Събитията за рисуване и вино са забавни и приятни. Не е нужен предварителен опит с четката и всички са добре дошли да участват. 

На твоя ваучер за рисуване и вино от Gift Tube ще откриеш инструкция как да го регистрираш. След регистрация получаваш сертификат за услугата, на него е описано къде се провеждат събитията. 

Преди да посетиш преживяването разгледай програмата си запази място за деня, в който ще се рисува харесаната от теб картина. Има голямо разнообразие от картини – портрети, пейзажи, натюрморт, живопис. 

Събитието се води от художник, който има необходимите умения да обясни по най-лесния и достъпен начин на всеки участник. Процесът се следва внимателно, всички участници се стремят към еднакво темпо. 

Пред всеки има бяло платно, бои и четки за рисуване. Изпробвай своите умения и научи нови техники за рисуване. Рисувайки, ще се фокусираш върху самия процес на създаване и така ще се откъснеш съзнанието си от ежедневие и стрес. 

Забавлявай се рисувайки на чаша хубаво вино, а накрая вземи нарисуваната от теб картина за вкъщи. Събитието продължава между 2 и 3 часа, според избраната от теб локация. Когато рисунката е готова и чашата е празна, може да си направиш снимки с твоето произведение.

Рисуване и вино

Какви материали са необходими?

В преживяването е включено всичко необходимо.

На място ще ти бъдат предоставени всички необходими материали като:

  • статив;
  • платно;
  • съд за вода;
  • четки;
  • акрилни бои и палитра, където да ги смесваш.

За по-добро настроение ще имаш на разположение и чаша вино. Художникът, който води събитието, предоставя насоки и помощ по време на рисуването, за да могат всички участници да постигнат желания резултат.

За кого е предназначен?

Този подарък е подходящ за тези, които искат да предизвикат въображението си и да тестват своите креативни умения. Арт събитията за рисуване и вино са отличен начин за бягство от ежедневието и наслаждаване на няколко часа творчество и общуване с приятели или нови хора. Те предоставят възможност за откъсване от стреса, развлечение и създаване на красиви изображения, докато се наслаждавате на чаша вино. 

Зарадвай приятел, близък или организирай събитие за цялата компания. Предлагаме ваучер за рисуване и вино за група до 10 човека. Това е чудесно събитие за мини тиймбилдинг или моминско парти. Свържи се с нас, за да създадеш незабравимо събитие като от мечтите ти. Точният брой на участниците се избира в процеса на поръчка.

РИСУВАНЕ И ВИНО

Защо да изберем Gift-Tube?

Ваучер за рисуване и вино от Gift Tube e подходящ подарък за всеки. Имаш цяла 1 година валидност на ваучера, в която да случиш преживяването. 

С ваучер от Gift Tube може да се отличиш с прекрасен подарък, подарявайки незабравимо преживяване. Излез от рамката на стандартните подаръци и подари рисуване и вино. 

Ваучер за подарък Gift Tube предоставя избор от над 800 преживявания и този избор постоянно расте. Нашият екип непрестанно търси най-новите, най-запомнящите си и вълнуващи преживявания за теб и твоите близки. 

Платформата предлага огромен избор от преживявания, разделени в тематични категории. Получателят на ваучера има право на замяна през цялата валидност. Избирай лесно ваучер за преживяване за подарък и изненадай любим човек.

Поръчката на ваучер Gift Tube става бързо и лесно през сайта. Натискаш КУПИ и следваш стъпките. 

Можеш да избираш между ваучер по имейл или ваучер в безплатна опаковка. По желание може да персонализираш с името на получателя и да напишеш лично пожелание. 

Ваучерът по имейл пристига до минути след успешно плащане, а този в безплатна опаковка изпращаме всеки работен ден по куриер. 

Предлагаме и опцията да дойдеш на място и да вземеш подаръка от нашия офис или щанд в Парадайс център. За нашите клиенти около центъра на София сме на ул. „Бачо Киро“ 5А всеки делничен ден. Отговаряме на всички предварителни въпроси и помагаме в избора. 

Може да ни намери на щанд в Парадайс център, където сме на разположение всеки ден от 10 до 22 часа. 

Обслужването е бързо и лесно, имаш на разположение и удобно пространство. Безплатната опаковка във формата на тубус с логото на Gift Tube се отваря многократно, събира се в ръката ти и остава за спомен в получателя. С Gift Tube правиш повече от подарък.
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.