Посрещаме месеца на подаръците със страхотна изненада за всички наши клиенти!

Обичаме оригиналните подаръци и затова не само ти даваме разнообразие от идеи, с които да зарадваш любимите си хора, но и ти правим подарък с всяка поръчка! Да, вече е традиция, която започна още през февруари тази година. Всеки наш клиент си тръгва от платформата gift – tube.com с подарък – преживяване и за себе си. Така с нас подаръците са за всички! През декември избрахме да те поглезим с луксозен масаж на гръб или терапия за лице. Даваме ти безплатен сертификат за тези услуги, а когато се обадиш, за да направиш резервация при партньорите ни от спа център „Деметра“, само посочи коя от двете услуги избираш! Услугата е напълно безплатна за всички клиенти на Gift Tube!

Когато поръчаш ваучер за преживяване или друг продукт от нас, на имейла, посочен при поръчката ще ти изпратим сертификат за безплатната услуга.  И няма никакво значение стойността на твоята поръчка – изпращаме подаръка на всеки! Валидността на сертификата е през цялата 2023 година и започва да тече на 5 януари.

Тъй като подаръкът е за теб, който си купил ваучер от gift-tube.com, на сертификата ще се изпише твоето име. Но това не ти пречи да преотстъпиш услугата на друг, стига този подарък да го зарадва. А ние сме сигурни, че ще зарадваме всеки с готин подарък, който може да се ползва през цялата година и е подходящ за всеки! Трябва само да намериш време за себе си и да се отдадеш на релакс в ръцете на терапевтите от спа център Деметра.

Запази ден и час за процедурата, като се обадиш на телефоните, посочени в сертификата, който ще получиш на имейла си след поръчката на ваучер за преживяване.

Повече за процедурите:

  • Масажът на гръб е с продължителност: 20 минути. При желание на място може да доплатите 19.99 лева за масаж на цяло тяло с продължителност 40 минути
  • Терапията за лице е с продължителност 40 минути. Тя стимулира регенерацията на клетките, действа антиоксидантно, хидратира и защитава.

И масажът на гръб, и луксозната гриза за лице са от серия "Лукс" и се използват един от следните продукти, които вие предварително заявявате при резервацията си.

Диамант, рубин, злато или сапфир.

Диамантената терапия съчетава лукса и блясъка на скъпото бижу с експресна грижа против стареене. Луксозна грижа за лицето е с цялостен антиейдж ефект.

Рубинената терапия е много подходяща при парене, лющене, сърбеж, зачервяване, купероза. Това са най-често срещаните оплаквания на жените с чувствителна кожа. Тази деликатна серия е подходяща за клиенти с нежна, чувствителна и бързо реагираща кожа.

Златната терапия  съчетава блясъка на златото с най-съвременните процедури против стареене. Златна терапия за лице подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в златото.

Сапфирената терапия  съчетава лукса и блясъка на сапфира в най-съвременните процедури за овлажняване и регенерация. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи съдържащи се в сапфира.

Услугата се предоставя от Спа Деметра в гр. София. Студиото се намира на бул. Сливница 115

Прави подаръци и се радвай на живота с преживяванията от GiftTube!

Какво подарявахме през изминалите месеци: 

През февруари стартирахме първата си промоция на тема спорт и до всеки клиент на Gift Tube стигна безплатна карта за фитнеси и спа центрове "Пулс".

Посветихме март на красотата като всеки наш клиент получи сертификат за процедура за лице - RF лифтинг при партньорите ни от Лаб Студио.

Обичаме музиката и през април зарадвахме меломаните с талон за 50% намаление за музикален урок по избори. Направихме го заедно с най-якото училище, в което може да се научиш да свириш на десетки инструменти, да пееш и да музицираш! Разбира се, става дума за RockSchool.

Пролетта отново бе ред на грижата за външния вид. През целия месец GiftTube-eрите  получаваха като подарък козметична процедура - златна маска на лице! Най-щастливи бяха дамите! 

Посрещнахме юни със загадки и мистерии в ескейп стаите на приятелите ни от 3Key Rooms, с които предизвикахме всеки поръчал ваучер да поиграе в стая на загадките по избор!

През юли хвърлихме ръкавицата към по-големите приятелски компании с подарък игра за четирима на най-новото пейнтбол игрище!

Горещият август, немислим без късите си панталони, при нас вървеше с подарък за стегната и красива кожа!     

През септември вдигнахме шум и адреналин с картинг приключение на най-дългата писта в София.

В началото на есента подарявахме посещение в спа зоната и закрития басейн на спа хотел „Земята и Хората“.

Посрещнахме студеното време с подходящо питие и хоби с безплатно арт занимание по рисуване и вино.

Промоцията важи за всяка поръчка, направена през декември 2022 г. на gift-tube.com.

Прави подаръци и се радвай на живота с преживяванията от GiftTube!

Какво ли още предстои? Ще видите! Готвим нови изненади!