Ваучери за арт и хоби преживявания

Продукти 1-36 от 56

Настрой низходяща посока
Страница


Продукти 1-36 от 56

Настрой низходяща посока
Страница

Креативността е характеристика, която принадлежи на всеки човек. А с ваучер от Gift Tube имаш възможност да развиеш някои от своите умения, да откриеш нови и дори да помогнеш на близък да преодолее тежък период или облекчи здравословно предизвикателство.

Какво представлява ваучера за арт преживявания на Gift Tube?

Ваучерът за преживяване, който ти предлагаме е подходящ за всеки, който има нужда да изяви себе си или да релаксира по един малко по-креативен и нестандартен начин.

Закупувайки ваучер за арт преживявания от Gift Tube можеш да доставиш на себе си или на свой близък, приятел или колега удоволствието да се почувства като истински художник, майстор грънчар, скулптор и какво ли още не.

АРТ

Видове

Арт заниманията, които предлагаме са изключително много и подходящи за всеки вкус и интереси:

  • Живопис на платно с акрилни бои (с шпакли, четки, пръсти)
  • Рисуване върху порцеланови съдове - чаша, чиния
  • Рисуване върху керамични саксии/кашпи
  • Витражна стъклопис - върху стъклен свещник или чаша (за вино; чай; кафе)
  • Квилинг - картина от навити на спирала цветни хартиени ленти
  • Декупаж - върху кутии, шапки, свещи, бутилки, състаряване
  • Рисуване и вино с вино 
  • Рисуване с кафе 
  • Dot painting и изработка на мандали и много други.

АРТ

За кого са предназначени ваучерите за арт преживявания?

Арт заниманията са подходящи както за теб, твоите деца и родители, така и за приятелите ти, роднините, колегите или съседите.

Искаш твой близък да развие своята тактилност или да се „заземи“ и концентрира? Уроците по скулптуриране с глина, грънчарство или дърворезба са подходящи за всеки. 

Те неусетно ще прехвърлят съзнанието му на друго по-спокойно и съзидателно място, а в края на процеса ще се чувства по-силен, можещ и с променена перспектива за някои злободневни неща.

А може би твой колега се концентрира трудно или може би малко е зациклил? Знаеш ли, че рисуването на шевици с контурни бои върху дърво или стъкло ще му помогне да се отпусне и да проясни съзнанието си. 

Шевиците на България винаги съдържат послание, а фокусирането върху тях благоприятства различни аспекти от човешкия живот. По време на това рисуване под ръководството на майстор, ще усетиш посланието заложено в шевицата и ще се почувстваш балансиран и мотивиран.

АРТ

Или напоследък нищо не ти е интересно или чувстваш, че нямаш посока и житейска яснота? С някои от нашите преживявания терапевтите по фин начин ще разкрият твои блокажи или ще ти помогнат да се почувстваш по-уверен.

Например Пакет Творчески Потенциал е воден от опитен професионалист, който по ненатрапчив и свеж начин ще те поведе в страната на цветовете.

С теб ще работи специалист, който помага на хората да направят открития за себе си, които след това им помагат в ежедневието и във вземането на решения. Клиенти споделят, че след работа с нея, се чувстват „отключени“, облекчени или заредени.

А може би малкият ти син или дъщеря има нови приятели и искаш да им дадеш ден, който се запомня? Покани ги да направят най-великата цапаница на света. 

Изненадай вдъхновяващо децата и още повече техните родители с арт работилничка, в която хем ще могат да се развихрят, хем ще сътворят нещо заедно, а и ще остане един силен спомен от тези ден.

Или имаш брат, който е  силен индивидуалист, приятелка, която иска да се види на снимка  в различни тоалети на разнообразни места в града, а може би чичо ти и неговото страстно хоби така ловят окото и душата?

Подари им красив спомен за цял живот - художествена портретна фотосесия с ваучер от Gift Tube.

Tози вид фотография е подходяща както за лично, така и за комерсиално ползване. Фотосесията може да бъде както модна, така и артистична, с художествена манипулация и задълбочен ретуш. Каквото и да предпочетеш, то ще бъде майсторски изпълнено.

Искаш децата за малко да забравят за таблетите и телевизора? Възможно е с нашето Семейно арт ателие. Ще добиеш представа за естествените влечения на детето ти, както и ще прекарате интензивно и полезно време заедно. 

Имаш екип, за който трябва да се погрижиш? Сплотяване, взаимност, уважение - тези понятия придобиват истински смисъл при заниманията с японска керамика. 

С нашият ваучер за японска керамика получавате три часа потапяне в магията на японската гледна точка, история и подход. А за да се радвате на пълнокръвно изживяване творческата работилница се провежда в Японски център "Кокоро".

АРТ

Разбира се, може да избереш и още по-предизвикателен подход за сработване. Рисуването на обща картина по двойки ще направи точно това. Под ръководството на професионален художник, с всички нужни материали и в подходяща среда, участниците могат да рисуват обща картина или една от две съединяващи се части.

За тези, които търсят да развият личните си отношения, освен рисуването в група е възможно и наемането на цялото помещение за двама.

А обратно към темата с тим билдинг вариантите, в цветна и красива среда, твоят екип може да се вдъхнови и поизцапа - „творчески“ разбира се.

Опитай преживяване от Gift Tube в керамично ателие, с хубава музика, соленки и рисуване върху керамични чаши. Един блажен и зареждащ следобед, нищо друго.

Знаеш ли, обаче, че можеш да подариш на свой близък Промо пакет от три персонални арт релаксации Пулс? Тогава цялата сила и разнообразие на изкуството ще запретнат ръкави в три последователни едночасови сесии да лекуват, балансират и вдъхновяват съзнанието и душата му. 

Рисуване, творене, музика и други техники в синергия и под умелото ръководство на терапевт-артист, ще допринесат за това участникът да погледне нещата под друг ъгъл, да се отпусне и мотивира по свеж, ненатрапчив начин.

АРТ

Защо да изберем Gift Tube?

Вярваме, че привлякохме вниманието ти с идеи как да си полезен и оригинален в своите подаръци за роднини и колеги. С едногодишен  ваучер за преживяване от Gift Tube това става по елегантен и сигурен начин. Това е и запазената ни марка.

Просто влез в категорията Арт и хоби и избери едно от десетките преживявания за подарък или за теб. 

Избери дали да вземеш онлайн или принт ваучер. Разлика в услугата няма. Онлайн ваучерът може да дойде при теб веднага под формата на PDF файл на имейла и ти да препратиш или разпечаташ сам. 

Принт ваучерите може да заявиш в безплатната ни опаковка и да го поръчаш куриер или направо да се разходиш до една от нашите локации. 

Нашият офис се намира на ул. Бачо Киро 5А в идеалния център на София и работи с клиенти от 9.30 до 18.30 часа от понеделник до петък. Когато подаръкът е много спешен, имаме втора опция. 

Ела на място при нас на щанда ни в Парадайс център всеки ден от седмицата от 10 до 22 часа. Намираме се на етаж +1. 

Често задавани въпроси

 От какви ценови категории в секция АРТ мога да избирам?

Цените на преживяванията в категория АРТ започват от 40 лева. Във ваучерите са включени един, двама или повече участници. 

Виж допълнителните опции в описанието на услугите и прецени дали да включиш втори участник във ваучера, ако той е само за един. Разнообразието е голямо и със сигурност ще намериш оригинален подарък в категорията АРТ и Хоби. 

Имам ваучер за арт преживяване. Как да го използвам?

Въведи кода от ваучера в Моят ваучер и попълни контактната форма с име, имейл и телефон. Ще ти изпратим информация, съдържаща данни за връзка с изпълнителя на услугата, за да се свържеш директно с него и да договорите ден и час за твоето ателие, курс или друго преживяване.  

Поръчах ваучер за арт преживяване. Кога ще го получа?

Веднага след одобрена трансакция, ако го поръчаш по имейл или на следващия работен ден, ако го поръчаш с куриер, стига поръчката да е направено до 16 часа. 

А, разбира се може да дойдеш и веднага в мола или офиса. Не е нужно да чакаш време, за да получиш ваучера, защото след поръчка ние ги принтираме на място с пожеланието, което си написал.

Мога ли да заменя моето преживяване от категория АРТ с друго?

Да, докато не резевираш услугата при нашия партньор, можеш да я заменяш с всяко друго преживяване на сайта, включително и за физически продукт. Просто използвай кода от ваучера си като код за отстъпка, за да се приспадне сумата в твоята количка.  

Мога ли да върна закупен ваучер от категория АРТ?

Да, можеш да върнеш поръчан ваучер в законовия срок за връщането му, който е 14 дни. Възстановяване сумата на клиента, заплатил за ваучера.

Изборът от видове дейности наистина е „многоцветен“: рисуване върху саксии, чаши, стъклена повърхност, поп-арт картина в рамка,  картина от навити на спирала цветни хартиени ленти, декупаж… Извинявай, че те затруднихме!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.