Какво, ако не споделеност, топлина и обич и отношение да си подарим за Коледа?

Забързани в потока на годината често забравяме да отделим нужното внимание на най-близките, с които споделяме живота си. Задъхани в ежедневните задачи, отделяме все по-малко време за мислим за изненади и за това какъв спомен ще оставимв с подаръка, когато свършат коледните сладки и изядем и последните сърми от Бъдни вечер.

Защо коледните подаръци за двойки са страхотна идея?

Когато мислим за подарък, с който да решим някаква временна нужда, често прибягваме към класическите подаръци. Но има ли алтернатива и какво можем да направим, за да съхраним усещането за споделеност и след приключването на самия празник.

Коледен подарък за двойки: семейна фотосесия

Винаги е добра идея да поднесем като подарък на близките семейна фотосесия, с която да запечатаме годината по красив начин. Преживяването от фотосесията винаги е вълнуващо - искаме да се покажем в най-добрата си светлина, да изглеждаме влюбени и естествени, да не се напрягаме. Добрите фотографи имат задача да ни предразположат и да създадат приятна обстановка, в която да се чувстваме комфортно и да запазим страхотен спомен от фотосесията подарък. 

Добра идея за коледен подарък за двойки, нали?

 

Коледен подарък за двойки: вечеря на тъмно

Едно нестандартно преживяване, което може да бъде несравнима емоция за двойка е вечерята на тъмно. Вечеряте в уютен ресторант в центъра на София, който предлага интересна комбинация за сетивата – пълен мрак + петстепенно фюжън меню. Избирате си предварително един от четири варианта за меню (вегетарианско, месно, българско или рибно). Може и да не носите най-хубавите си дрехи - не е изключено да се поизцапате малко. А какво да очаквате? Вечеря в пълен мрак, 2-3 часа, които ще минат неусетно в компанията на любимия човек,  изключително топло обслужване от незрящи сервитьори и качествена сезонна храна. Няма да издаваме повече за това преживяване, само ще кажем, че българският ресторант на тъмно е толкова добър, че се посещава и от чужденци, които са фенове на слепите вечери и такъв тип преживявания за сетивата. 

Ето на това казваме оригинален коледен подарък за двойки!

Коледен подарък: масаж за двойки

Идея за оригинален подарък, чрез който да имате споделена емоция е масажът за двойки. В България има прекрасни спа центрове, в които може да се потопите и в екзотиката на изтока като получите първокласен тайландски масаж за двойки. Ще ви посрещнат с чай, а сетивата ви ще се изпълнят с приятни усещания от уханието на арома масла. Масажът е великолепен повод да споделим приятното усещане с половинката и да се погрижим за това тялото да се освободи от натрупаното напрежение. Отдайте се на заслужена почивка с този коледен подарък за двойки.

Ако си романтик и винаги си искал да летиш с балон, сега е моментът да организираш това преживяване като подариш на половинката си ваучер за полет с балон. Това ще е със сигурност изненада, която ще развълнува не само в момента на получаване, но ще има какво да очаквате и да споделите с любимия човек. Спомен за цял живот.

И за финал… Специален персонализиран коледен подарък за двойки

Ако все пак искаш да зарадваш любимия с подарък, който да му напомня за вашата любов, книжките за дописване За теб, любов са най-подходящият вариант. 30 картончета със симпатичен дизайн. На всяка страница има изречение, което ти дописваш сам. „За мен ти си….“; „ Караш ме да се смея всеки път, когато…..“… „ Три неща, с които ме спечели…“ и така твоята персонализирана книжка е готова.

Всеки един подарък върви идеално с шоколадови бонбони и вино. Защо не бонбони с надпис Обичам те. Може да добавите и името на човека и да направите още по-персонализиран специалния си подарък за Коледа.

Колко много идеи за коледен подарък за двойки, нали!