Забързани в задачи през годината често забравяме да отделим нужното внимание на най-близките, с които споделяме живота си. За да се справим с всички предизвикателства в работата и вкъщи, посвещаваме все по-малко време на изненади или малки жестове. Дори изборът на подарък се превръща в проблем и не ни остават сили да мислим какъв спомен ще остави подаръкът ни, когато свършат коледните сладки и изядем и последните сърми от Бъдни вечер.

Какво, ако не споделеност, топлина и обич да си подарим за Коледа? Нека заложим на преживяванията пред материалните подаръци и си създадем малко повече настроение и очакване за хубави моменти през годината! 

Защо коледните подаръци - преживявания за двойки са страхотна идея? 

Защото създават спомен и ни вадят от ежедневието, в което сме потънали през цялата година. Преоивяванията създават очакване, вълнение и са повод да споделиш не само с любимия, но и с приятелите си емоцията от твоя подарък!  

Коледен подарък: масаж за двойки

Идея за оригинален подарък, чрез който да имате споделена емоция е масажът за двойки. В България има прекрасни спа центрове, в които може да се потопите и в екзотиката на изтока като получите първокласен тайландски масаж за двойки. Ще ви посрещнат с чай, а сетивата ви ще се изпълнят с приятни усещания от уханието на арома масла. Масажът е великолепен повод да споделим приятното усещане с половинката и да се погрижим за това тялото да се освободи от натрупаното напрежение. Отдайте се на заслужена почивка с този коледен подарък за двойки.

 

Коледен подарък за двойки: вечеря на тъмно

Едно нестандартно преживяване, което може да бъде несравнима емоция за двойка е вечерята на тъмно. Вечеряте в уютен ресторант в центъра на София, който предлага интересна комбинация за сетивата: пълен мрак + петстепенно фюжън меню. Избирате си предварително един от четири варианта за меню (вегетарианско, месно, българско или рибно). Може и да не носите най-хубавите си дрехи - не е изключено да се поизцапате малко. А какво да очаквате? Вечеря в пълен мрак, 2-3 часа, които ще минат неусетно в компанията на любимия човек, изключително топло обслужване от незрящи сервитьори и качествена храна. Няма да издаваме повече за това преживяване, само ще кажем, че българският ресторант на тъмно е толкова добър, че се посещава и от чужденци, които са фенове на слепите вечери и такъв тип преживявания за сетивата. Ето на това казваме оригинален коледен подарък за двойки!

Коледен подарък за двойки: фотосесия

Винаги е добра идея да поднесем като подарък на близките ни фотосесия за двойки, с която да запечатаме годината по красив начин. Преживяването от фотосесията винаги е вълнуващо - искаме да се покажем в най-добрата си светлина, да изглеждаме влюбени и естествени, да не се напрягаме. Добрите фотографи имат задача да ни предразположат и да създадат приятна обстановка, в която да се чувстваме комфортно и да запазим страхотен спомен от фотосесията подарък. Добра идея за коледен подарък за двойки, нали?

Ако си романтик и винаги си искал да летиш с балон, сега е моментът да организираш това преживяване като подариш на половинката си ваучер за полет с балон. Това ще е със сигурност изненада, която ще развълнува не само в момента на получаване, но ще има какво да очаквате и да споделите с любимия човек. Спомен за цял живот.

И за финал… специален персонализиран коледен подарък за двойки!

Ако все пак искаш да поднесеш в ръцете на любимия подарък, който да му напомня за вашата любов и в който ще откриеш сърцето си с думи, книжките за дописване За теб, любов са подходящият вариант. 30 картончета със симпатичен дизайн, а на всяка страница има изречение, което ти дописваш сам. „За мен ти си….“; „ Караш ме да се смея всеки път, когато…..“… „ Три неща, с които ме спечели…“ и така твоята персонализирана книжка е готова. 

Колко много идеи за коледен подарък за двойки, нали!