Зарадвай с подарък преживяване

Вечеря на тъмно за двама - приоритетна резервация

Вечеря на тъмно за двама - приоритетна резервация

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Уникална вечеря на тъмно - ваучер за оригинален подарък – преживяване. Приоритетна резервация - само с ваучер от Gift Tube!

Купи ваучер за оригинален подарък, с който да изненадаш своите приятели. Домакини на кулинарното пътешествие "Вечеря на тъмно" са хора с увредено зрение, които ще се погрижат да усетиш вечерта по уникален начин! Донеси доза смелост и любопитство и ни позволи да ти поднесем различно усещане за храната и хората. 

Какво представлява вечерята на тъмно в тъмен ресторант Тенебрис

Представи си визуалното да няма значение. Всички останали сетива се изострят, усещаш вкусове и аромати, които не си предполагал, че съществуват. Сега прибави петстепенно фюжън меню със сезонни продукти и подбрана селекция от напитки - специални вина, крафт бира и домашна лимонада.

За да гарантираме качествена и прясна храна, както и да минимизираме изхвърлянето на хранителни продукти, изискваме при резервация да посочиш едно от следните менюта:

 • Mесно меню - палитра от месно базирани ястия
 • Вегетарианско меню - комбинации от напълно вегетариански блюда
 • Рибно меню - за привържениците на риба, морски дарове и деликатеси
 • Българско меню - традиционна кухня, подходяща за гости от чужбина

Какво включва ваучерът:

 • Ваучерът е за вечеря на тъмно за двама и включва пет степенно меню
 • Към ястията е включена вода, както и домашно малиново вино по желание
 • Приоритетна резервация с ваучер от Gift Tube
 • Бонус подарък - преживяване спрямо месечната кампания на платформата

* Може да доплатиш за трима или четирима в хода на поръчката

Как се прави резервация - приоритетно настаняване за клиентите на Gift Tube

Ексклузивно за клиентите на Gift Tube в ресторант Тенебрис има запазена маса всеки ден в 19 часа. Резервацията се прави след закупуване и регистрация на ваучера. В сертификата, който получаваш след регистрация на ваучера ще получиш линк към резервационна форма с календар със свободните дати и часове за специалната маса за Gift Tube!

Мога ли да проверя предварително дали има свободни места за конкретна дата?

Да, ако искаш да провериш за свободна маса за конкретна дата, може да се свържеш с нас предварително.

Къде се намира ресторантът?

Ресторантът на тъмно се намира в самия център на София, на ул. Хан Аспарух (Малките пет кьошета).

Как протича вечерята на тъмно? 

Посрещаме ви в осветена приемна, за да ви разкажем накратко какво ви очаква. След като оставите на сигурно място връхни дрехи, чанти, телефони и други несъвместими с изживяването предмети, ще се запознаете с вашия домакин. Той ще ви въведе в залата за хранене, където цари абсолютен мрак. Тъкмо за да запазим тази пълна тъмнина за всички гости, върху която се гради концепцията ни, не разрешававе внасянето на телефони, светещи часовници, запалки и електронни цигари, както и всички други предмети, които могат да излъчат светлина.

В залата за хранене e абсолютно тъмно, също както ако сте със затворени очи в тъмна стая. Домакинът ще ви настани на вашата маса, след което кулинарното ви пътешествие ще започне. Ще „преживеете” 5-степенно меню, специално разработено от Главния готвач, за да усетите храната по един нов начин. Можете да й се насладите с прибори или ръце, затова ви съветваме да се облечете подходящо.

По всяко време можете да повикате вашия домакин по име, независимо дали желаете да поръчате напитка, или да бъдете изведени до тоалетна. Вечерята обикновено трае между 1.5 и 2 часа, след която ще бъдете съпроводени до осветената част на ресторанта, където ще можете да видите поднесените ви блюда и каква част от тях сте успeли да познаете.

Услугата се предоставя от ресторант Тенебрис

Купете за себе си или подарете на приятел, колега или бизнес партньор. Преживяването е подходящо за двойки и приятели.

Преживейте 5-степенно меню!

Вечерята на тъмно е оригинален подарък, подходящ за първа среща, романтична вечеря, Свети Валентин, годишнина, осми март или друг специален повод. Освен с половинката, можете да споделите преживяването и с друг любим човек – приятел или роднина. Насладете се на храната по съвсем нов начин. Тъмнината ще отведе сетивата ви на ново ниво! Умами! 

Купи ваучер за вечеря на тъмно за двама – уникално преживяване. Вечерята е организирана от хора с нарушено зрение. Освен страхотна вечеря, вие ще изпитате и нов тип усещания и ще откриете каква е разликата между това да опиташ храна “с очи” и това да й се насладиш с всички останали сетива. Преживяването е наистина интересно и любопитно и се струва да се изпита, затова ви препоръчваме да закупите своя ваучер. Можете да изберете ваучера предварително и да оставите на получателя да реши кога да отиде на вечеря.

Купи ваучер за вечеря на тъмно за двама!

Сега имате възможност да закупите ваучер за вечеря на тъмно за двама онлайн. Поръчката отнема няколко минути. Получете ваучера веднага по имейл и много бързо до крайния адрес, посочен от вас по време на покупката. Физическия носител на ваучера е поднесен в стилна елегантна опаковка “тубус”, която изглежда ослепително. Можете да добавите и персонализирано послание, име, дата или друго. Организирайте перфектната вечер и оригинален подарък. Можете да закупите от Gift Tube веднага.

Интересното при преживяването е, че ще менюто е тайна до последния момент – вие сами ще трябва да познаете какво вкусват сетивата ви. Ще успеете ли? Представете си най-вкусната храна, която обаче не можете да видите. Така ще трябва да се ориентирате по текстури, мирис, вкус. Накрая на вечерта ще имате възможност да видите своите блюда и да сверите колко от ястията сте успели да разпознаете. Така вечерта се превръща в истинска игра! Ако пък тъмното ви притеснява, не го мислете, защото вашият домакин е наблизо, за да ви помогне във всеки момент. Ако имате нужда от асистенция, трябва само да го помолите, за да ви навигира в тъмното и да ви помогне в придвижването. 

Купи сега ваучер за вечеря на тъмно – вечер, която няма да забравите! Оригинален подарък, уникално преживяване и истинско кулинарно пътешествие на съзнанието и вкусовите рецептори.

 

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 2-3 часа
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

239,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.