Жените обичаме да казваме: „Всички мъже са еднакви“. Вярно или не, това заключение със сигурност не важи за женската половина от човечестното. Една жена може да смени своето настроение поне 10 пъти в един ден. А как може "всички жени да са еднакви", когато само една жена е различна всеки ден! И все пак...


Един ден на Рая: Тя е на 21. Става към 10, закусва с 3 варени яйца пред телевизора с телефон в ръка. Активно денят й започва към 12 и свършва към 2 през нощта. Междувременно е чатила с около 30 приятели, сменила е 4 тоалета, разгледала е 20-ина сайта за мода, смяла се е много. Има гадже, но едва ли ще е за дълго. Тя работи като промотър в голяма рекламна агенция, вечеря само навън, а себе си определя като „Днес съм Рая - утре Адът“.

Един ден на Катя: Тя е на 29. Става в 7:30. Успява умело да съчетава дългите мигли, тънката талия и професионалното излъчване с интереса си към нематериалното. Катя обича да приказва много, но иначе е задълбочена. Работи като HR и от неотдавна се интересува от всякакви програми за личностно развитие, терапии и модерни техники за усъвършенстване. Определя себе си като „Вечно търсещата“.

Един ден на Мария: Тя е на 43. Става в 6:30, НЕ закусва, прави кафе, приготвя закуска за двете си деца, буди ги, оправя ги за детска градина и училище, вози ги... Едва 8 часа е, а вече си мисли как няма търпение да стане събота. Денят ѝ прилича на центрофуга, а краят му не се вижда от дългия простор с провиснали на него задачи. Определя себе си като „Нямамвремедаопределямсебеси ИСКАМПОЧИВКА“

Едно прави Рая, Мария и Катя еднакви. И трите обичат вниманието и изненадите. И трите ще се зарадват на възможността да излязат от рутината и да преживеят нещо, което ще остане в спомените им и ще ги направи малко по-различни от това, което са били вчера.

Дамският екип на Gift Tube желае на всички „себеподобни“ – любов в сърцето, смелост в мислите и нежност, която да вдъхновява всички около вас.

Най-готините предложения за подаръци преживявания са тук:

Ваучер за масажНегово Величество Масажът никога няма да излезе от мода! Релаксиращ или ароматен, класически или екзотичен масажът е едно деликатно припомняне, че тялото и духът са свързани и трябва да се погрижим и за двете.

Ваучер за арт забавление  - чувството за естетика и красота, уменията да създаваш с ръцете си са част от женската сила и очарование. Заниманията с глина, вълна или друг материал, рисуването и дори заниманията с дърворезба са прекраси занимания, които освобождават женската енергия и карат всяка жена да почувства, че изпълнява мисията си на смета - да е създателка на красота.   

Ваучер за кулинарен урок - може би най-добрите кулинари са мъжете, но най-често в кухнята са жените. Кулинарните уроци са за всяка дама, която не приема готвенето като наказание и задължение, а успява да вложи страст, любопитство и щипка любов във всяко ново блюдо! 

Ваучер за козметична процедура - няма жена на този свят, която да не се изкушава да се погрижи за външния си вид. Дори най-несуетната дама има нужда да се остави в ръцета на добър козметик, терапевт, маникюрист и пр.  

Ваучер за личностно развитие - Ваучерите за личностно развитие включват консултации и обучения за себепознание, допринасят за личната ни мотивация, щастие, самочувствие и увереност.