Зарадвай с подарък преживяване

Посещение в Пчелна къща и процедура по избор

Посещение в Пчелна къща и процедура по избор

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Направи различен подарък с вибрационно-респираторна терапия с кошерен въздух! Посещение в Пчелна къща с процедури по избор! Вземи с ваучер за преживяване Gift Tube.

Пчелната къща е нов метод за терапия с пчелни продукти. Тя осигурява здравословна почивка и презареждане на организма. Къщата позволява безопасно да се потопим в атмосферата на живото пчелно семейство, да се заредим с енергията на кошера, да дишаме здравословен въздух с аромат на мед, восък, пчелен прашец и прополис. Терапията с кошерен въздух е организирана така, че хората да нямат пряк контакт с пчелите и въпреки това да са заобиколени от тях.

Ваучерът за преживяването включва:

 • Вибрационно-респираторна терапия с кошерен въздух и 1 процедура по избор
 • В хода на поръчката може да добавиш допълнителни процедури

Избираш от 3 вида процедури:

 • Почивка в пчелна стая – услугата е активна само през лятото

Почивката се осъществява в специална стая, в която 2 легла са разположени директно върху кошерите. Мрежата, от която са изработени стените на кошерите и леглата, позволява въздухът от кошера да навлиза в стаята, като същевремнно пчелите не биват притеснявани и нямат контак с хората. Тази процедура предоставя най-цялостен ефект върху здравето. Вдишването на наситения с полезни вещества въздух подсилва имунната система, дезинфекцира дихателните пътища и носи успокоението на аромотерапията. Вибрациите и жуженето на пчелите стабилизират емоционалното състояние.

 • Инхалация с прополис – целогодишно

Прополисът е „ антибиотикът на пчелите”. Приемаш го чрез специален апарат, поставяйки маска и вдишвайки. Той съдържа восък, смоли, полени, етерични масла, механични примеси и танини, флавоноиди, гликозиди, органични киселини, алдехиди, терпени, естери, алкохоли, аминокиселини, въглеводороди, свободни мастни киселини, микроелементи и витамини (А, С, Д, В1, Б2, В6). Всички те имат силни антимикробни свойства и висока противогъбична и противовирусна активност. 

 • Инхалация с кошерен въздух – услугата е активна само през летните месеци

Терапията с кошерен въздух е особено подходяща за хора, които се страхуват от пчели. Чрез специална система, въздухът от кошера стига до дихателната ни система без досег до пчелите. Сядате в удобен стол и поставяте маска на лицето си. Отпускате се, и се наслаждавате на аромата на мед, прополис и етерични масла. Оставяте въздухът обогатен и дезинфекциран в живата лаборатория на пчелите да се влее в тялото ви. При този метод вдишваният въздух е много по-наситен и ароматен в сравнение с почивката в пчелна стая.

Всяка процедура трае между 20 – 40 минути и е изключително приятна и отпускаща.

Услугата се предоставя от Пчелната къща. 

Научете повече за ползите от терапията с кошерен въздух. 

За аромата на кошерния въздух:

Терапията с кошерен въздух е много полезна за хора, страдащи от астма, хипертония и болести на нервната система. Помага да се отървем от депресията и да възвърнем силите си и дори да се чувстваме в лека еуфория. Уханието на пчелния прополис е балсам от треви и смоли. Те действат като антисептици и притежават висока антимикробна активност, подпомагат лечението на дихателните пътища и белите дробове, повишават имунитета, подобряват психоемоционалния баланс, дават лекота и енергичност.

За пчелните вибрации:

Пчелите излъчват вибрации, приличащи на вибрациите на човешкото тяло, при което човек изпитва лекота, прилив на енергия и положителни чувства. Те стабилизират емоционалното състояние, което води до по-здрав сън. Вибрациите са полезни за работата на сърдечния мускул, облекчават болките в гърба, мускулите и ставите. Престоят подобрява циркулацията на кръвта и намалява кръвното налягане.

За биополето на пчелите:

При пърхането и жуженето, пчелите създават около себе си силно биомагнитно поле. То се усеща на около един метър от кошера и влияе много ползотворно на човешкия оранизъм.

Престоят в пчелната стая съчетава няколко ефекта:

 • Ароматерапия – въздухът в стаята е смес от аромата на мед, прополис и множество сезонни билки и цветя.
 • Здравословен въздух - само 10-минутно вдишване е достатъчно, за да бъдат унищожени повечето вредни микроби, бактерии и вируси, намиращи се в дихателната ни система. Въздухът в стаята е обогатен и пречистен в лабораторията на живото пчелно семейство. Там те го йонизират, дезинфекцират и обогатяват с етери, фитонциди и още множество полезни съставки.
 • Вибрация – повечето болести са резултат от липсата на синхрон във вибрациите на отделните органи на тялото. Когато човек се отпусне сред повече от 100 000 вибриращи създания, той поема техния ритъм и всичко влиза в единен ритъм, защото честотата на вибрация на пчелите е същата като тази на човека.
 • Енергийно поле – около всеки пчелин има изключително силно енергийно поле. Всеки пчелар ще ви каже, че дори след 10 часов работен ден се чувства пълен с енергия.
 • Медитация – жуженето на пчелите предизвиква състояние на медитивен транс и задейства нашата собствена сила за самолечение, като ни помага да се отпуснем и освободим от стреса.

Кошерният въздух съдържа съставки, които повишават способността за самолекуване на тялото. Преди да попадне в белите ни дробове, този въздух е бил подложен на щателно пречистване в сложната жива лаборатория на кошера, където е преминал през естествен филтър. Благодарение на обработката на пчелното гнездо с прополис и отделящите се етерични съединения, въздухът в кошера е стерилен и лечебен. Изследвания показват, че след процедурите дишането става по-спокойно, увеличава се поглъщането на кислород, като по този начин се подобрява съставът на кръвта, нормализира се кръвното налягане, повишава се работоспособността на човека. Апитерапията по естествен начин помага да се преодолеят много проблеми и е повече от перфектна за спортисти, деца и възрастни хора. Почивката в пчелните къщи повишава имунитета на организма и оказва противовъзпалително, релаксиращо и тонизиращо действие. Когато имунната система е силна, организмът може да се пребори за подобряване на състоянието на редица автоимунни заболявания на ставите (артрити), щитовидната жлеза, кожата (акне, лупус, псориазис), дихателната система и др.     

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 20-40 минути
целогодишно/лято
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

45,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.