Зарадвай с подарък преживяване

RF лифтинг на лице

RF лифтинг на лице

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Радиочестотен лифтинг на лице за млада и красива кожа с ваучер от Gift Tube! 

Има ли по-хубав подарък за една жена от младата и стегната кожа?

Всеки заслужава по-млада и красива кожа, особена на зоните, които издават възрастта. Изпробвай процедура с радиочестотен лифтинг на лице, за да повлияеш върху процесите на стареене на кожата.

Радиочестотният лифтинг или RF лифтинг е апаратна неоперативна терапия за видимо стягане, опъване и изглаждане на кожата на лицето. След тази терапия активното производство на колаген в кожата продължава още няколко месеца, а това допринася за дългосрочния резултат от RF процедурата.

Продължителност на процедурата: 30 минути

Локация: София, Лозенец, ул. Св. Седмочисленици 9

Резултатът от прилагането на RF лифтинг на лице е стегната, здрава кожа, видимо подобрен тонус и контур на лицето, повдигната област на веждите и клепача, изгладена назолабиална гънка.

Няма възрастови ограничения и сезонни противопоказания. Веднага след процедурата можете да се завърнеш към нормалния ритъм на живот.

 

 

Използваната в BodyLAB Studio aпаратура комбинира биполярна радиочестота, инфраред светлина и вакум. Радиочестотата прониква достатъчно дълбоко в кожата, за да затопли тъканите и по този начин да стимулира фибробластите да отделят колаген. Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород.

В следствие на този процес, новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Инфрачервените светлинни вълни заглаждат повърхностния слой на кожата, а вакумът извършва нежен масаж.

Радиочестотният лифтинг се отличава с незабавни видими резултати, като лифтинг ефектът нараства в продължение на 4 до 6 месеца и се задържа от 1 до 3 години.

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 минути
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

* Задължителни полета

70,00 лв.

    СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
    Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.

    Здравей!
    Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.