GiftTube събира на едно място най-лудите идеи за рожден ден. Организирай нестандартен рожден ден, който рожденикът ще помни цял живот! Зарадвай с оригинална изненада. Лесни и луди идеи за празник.

Нестандартни идеи за рожден ден – истинска изненада за рожденик

Ако търсиш начин да отбележиш рождения ден на свой близък човек по нестандартен начин, то ние сме подготвили за теб най-добрите луди идеи за рожден ден. Организирай истинска изненада за рожденика и го/я остави без думи! Вдъхнови се от нашия блог пост, където сме събрали на едно място най-невероятните и оригинали идеи за парти за рожден ден. Разнообрази деня и го превърни в щуро преживяване за цялата компания. Забавлението е гарантирано!

За да бъдете наистина оригинални ви препоръчваме да организирате рожден ден, който наистина е различен. Пробвайте нещо, което никога не сте правили досега! По този начин цялата компания от приятели може да се включи в организацията. Това е оригинална идея за подарък, която ще зарадва всеки рожденик и е много по-добра от поредното събиране у дома или в заведение. А днес ще ви разкрием и как е възможно да организирате най-лудият рожден ден за по-малки от 10 минути.

Топ 10 луди идеи за рожден ден

Подбрахме за вас 10 луди идеи за рожден ден, с които ще изненадата всеки, независимо от вкуса и предпочитанията. Подгответе се не просто за нестандартни идеи, а за цели преживявания, които можете да организирате в рамките на минути.

  1.  Адвенчър уикенд за двама за неуморимите рожденици

Организирай незабравим рожден ден в Кресненското дефиле, включващ рафтинг или каяк приключения + вкусна домашна храна! 

  1. Пълна лудница с дрифт такси

Луд дрифт с дрифт такси и 2 страхотни дами – професионални пилоти, които ще се погрижат за забавното преживяване:

50 минути дрифт

  • 2 комплекта гуми, които да износите здраво
  • Дрифт такси: BMW e36 V8 5.0l или Nissan Silvia s14 V8 5.0l 320 h 
  • Пилоти: Ива Русинова “кралицата на дрифта” или Силвия Дамянова с над 10 години опит като професионален състезател
  1. Чували ли сте за “сафари купон”? Това е необикновено пътуване, което включва в себе си:

    Всички на сафари купон до Велинград (до 8 души)

    • Мокър бар
    • LED диско осветление
    • Музика
    • Телевизор
    • Кожени дивани
    • Забавление на макс
  1. 1 ден – 3 екстремни предизвикателства: Приключение Струма на макс

Струма на макс е най-лудата идея за рожден ден, за която изобщо можете да се сетите. Защо? Защото събрахме за вас един ден с три преживявания: Каякинг, Каньонинг и Тролей. Стиска ли му на рожденика и неговите приятели?

  1. Незабравима тръпка с Люлка над пещерата Проходна

Люлката (пандюл) е нещо като бънджи, но далеч по-готино и нестандартно преживяване. То обединява в себе си свободното спускане и люлеенето. Най-хубавата част е, че така ще прекарате рожденият ден над пещерата Проходна, а рожденикът ще може да се похвали с най-готините снимки.

  1. Багерист за 1 ден: Каране на руски трактор

Това е просто.. луда идея за рожден ден. Ако той/тя винаги е искал/а да опита нещо нестандартно, сега има тази възможност. Калането на трактор е точно това, което звучи – наемате трактор и започвате да бачкате. Защо пък не?

  1. Аква родео за рождениците през лятото

Тази идея се харесва особено много на големи компании, които предстои да посрещат рожден ден на морето или на язовир. Аква родеото е страхотен спорт, който няма как да ви остави безпристрастни. Подарете това преживяване на рожденика и ще бъдете сигурни, че това е новият му любим спорт.

  1. Полет с хеликоптер, който няма да забравите

Полетът с хеликоптер е страхотна луда идея за рожден ден. Може да се подари от приятели, от гадже, от семейство, от близки, от колеги. Незабравимо усещане за свобода и страхотен завършек или начало на празничния ден.

  1. Офроуд до Търново с Бъги за цялата компания

Ако мислите да пътувате, можете да организирате пътуване, което да съчетаете с офроуд до Търново с бъги. Ако сте цяла компания, можете да наемете няколко двуместни бъгита на по-ниска цена. Подготвена е екипировка и инструктаж от професионален инструктор.

  1. За рождениците през зимата: Препускане с моторна шейна

На рождениците през зимата препоръчваме да се осмелят на препускане с моторна шейна. Зимният дрифт е лудо преживяване, което си струва парите. Офертите са на достъпни цени, затова ги обмислете като възможност.

Луд начин да отпразнувате рождения ден!

Организирай най-лудия рожден ден с GiftTube

Ако търсите подарък, който да дадете на любим човек, помислете дали си струва да му дадете нещо, което скоро ще изхвърли или ще спре да използва. Обикновено, хората харесват неща, които могат да ги докоснат и да ги накарат да се почувстват специално – организацията на специален ден е един от тези жестове на благодарност. GifTube предлага луди идеи за подаръци и организация на рожден ден, които правят живота ви по-забавен, интересен и предизвикателен. Когато решавате какъв подарък да дадете на някого, помислете за неговите нужди или интереси. След това измислете практично решение, което ще им позволи да се наслаждават на нещата, които обичат да правят или пък да изпитат нова тръпка за първи път. Лудите идеи за рожден ден от GifTube са тук, за да ви помогнат.

Всяко едно от изброените преживявания по-горе може да бъде поръчано онлайн и закупено на мига от GiftTube. Преживяванията за луди рождени дни се закупуват под формата на ваучер, който притежавате дигитално и физически. На живо ще доставим до посочения от вас адрес и физическия носител на ваучера, който идва в безплатна елегантна кутия – подарък от платформата. Така ще можете да поднесете подаръка по още по интересен и екстравагантен начин.

Поръчай преживяване онлайн от GiftTube – лесна поръчка онлайн, бърза доставка на ваучера до адрес и онлайн доставка по поща на мига. Лесна организация, без нужда от сложни разправии с организатори и посредници. Топ цени!