Ресторанти

17 продукта

Настрой низходяща посока


 1. Безплатна
  доставка
 2. Безплатна
  доставка
 3. Безплатна
  доставка
 4. Безплатна
  доставка
 5. Безплатна
  доставка
 6. Безплатна
  доставка
 7. Безплатна
  доставка
 8. Безплатна
  доставка
 9. Безплатна
  доставка
 10. Безплатна
  доставка
 11. Безплатна
  доставка
 12. Безплатна
  доставка
 13. Безплатна
  доставка
 14. Безплатна
  доставка
 15. Безплатна
  доставка
 16. Безплатна
  доставка
 17. Безплатна
  доставка

17 продукта

Настрой низходяща посока

Купи ваучер за ресторант на добра цена от GiftTube

Организирай идеалната романтична вечеря!

Специален празник с ваучер за ресторант

Уникална и незабравима вечер

Преференциални цени за феновете на GiftTube  

Купи ваучер за ресторант на топ цена от GiftTube. Сподели страхотния момент с близък човек – пробвай руска кухня, вечеря на тъмно, морски деликатеси, италиански вкусотии и още. Ваучерът е чудесна изненада за специален повод – рожден ден, имен ден, юбилей или друг празник. Идеята е отлична и за първа среща или отпразнуване на годишнина от сватба.

С ваучерите за ресторанти от онлайн платформата на GiftTube. Купи бързо – в няколко стъпки. Имаш възможност да организираш вечер, която ще се помни много дълго. Комбинирай вкусната храна с празник или просто превърни обикновения ден в специален. Наслади се на международна кухня. Очакват те деликатеси от близки и далечни земи. С GifTube можеш да поемеш на едно пътешествие на сетивата. Наслади се на страхотния вкус и го сподели с близък!

 

Ваучер за вечеря на тъмно: Топ оферта за романтично преживяване

Ваучерът за вечеря на тъмно е топ оферта за романтично преживяване. Благодарение на GiftTube имате възможност да закупите ваучер за двама на топ цена – специално за феновете на нашата платформа. Екипът постоянно се грижи да разраства броя на предлаганите преживявания, както и да ги предлага на най-добри цени в България.

Вечерята на тъмно е изключително оригинален подарък, с който ще впечатлиш своята половинка. Подготви се за сетивно приключение, в което зрението не участва, но за сметка на това останалите ти сетива са приятно ангажирани в нетрадиционната обстановка на пълен мрак. ТОП оферта за романтично преживяване! Екип от професионални готвачи ще се погрижи да ви поднесе селекция от качествени ястия и автентични вкусове. Романтичната вечеря за двама може да се организира с повод и без повод – като символ на любов, уважение, признателност и благодарност. Изключително преживяване! 

Какво представлява ваучерът за вечеря за двама?

Романтична вечеря за двама

Избери сега романтична вечеря за двама от платформата на GiftTube. Купи ваучера от онлайн платформата, персонализирай с послание и избери адрес, на който да доставим елегантната опаковка.

Искаш романтичната вечеря за двама да бъде изненада? Ти купуваш – Той/Тя избира

Най-хубавото на ваучерите от GiftTube е възможността да закупиш ваучера сега, а да избереш ресторанта после. Друга опция е да закупиш ваучера, да го поднесеш в елегантната му опаковка, след което да предоставиш на половинката си възможността да избере сам/а каква кухня да изпробвате заедно. Идеята е отлична за Свети Валентин и е далеч по-оригинална от това да подариш вещ например или друг банален романтичен подарък. Романтично преживяване, което радва всеки! Романтичната вечеря за двама е подходящ подарък за мъже и за жени. Всеки обича хубавата кухня!

Разгледайте нашите ваучери за преживявания – разполагаме с ваучери за руска традиционна кухня, морски деликатеси, италиански съвършенства. Екипът на GifTube работи само с най-добрите ресторанти в страната (София, а скоро и други градове), за да ви предостави отлично преживяване и романтична атмосфера. Насладете се на красивата вечер, създайте емоции. Купете ваучера сега – онлайн. Отлична цена и отлично качество – романтична вечеря за двама, вечеря на тъмно, руска традиционна кухня, морски деликатеси и още. Зарадвай своята половинка с оригинално преживяване, което е напълно уникално по рода си. 

 

Какво представлява ваучерът за вечеря за двама?

В Gift Tube ще намериш ваучери за различни ресторанти. Всеки от вариантите върви с подробно описание за това какво включва вечерята и какво да очакват получателите на ваучера от самия ресторант. 

Обикновено развлекателното преживяване включва предварително подбрано специално меню. Получателят може да консумира това, което е включено в самото предложение, но ако иска да доплати за напитки или нещо допълнително, спокойно може да го направи. 

Предложенията за вечери за двама в Gift Tube целят да предложим нещо по-различно и нестандартно. Ресторанти има всякакви, но такива с традиционна българска кухня, руска кухня или пък вечеря на тъмно са селектирани предложения, които искаме да предложим на нашите клиенти. 

 

Видове вечери за двама в Gift Tube

В Gift Tube ще намериш възможност за избор на вечери само в ресторанти, които държат на първокласната храна, доброто обслужване и интересните подходи, с които да впечатлят своите клиенти. 

Вечеря за двама на тъмно в ресторант Тенебрис, който се намира в центъра на София и единственият ресторант, който предлага популярните „слепи вечери“, които се провеждат в пълен мрак. 

Вечеря за двама в ресторант Арбат – руски ресторант, който се намира в сърцето на столицата,  срещу емблематичната руска църква. Имаме няколко предложения за руския ресторант, които са специално създадени за клиентите на Gift Tube. Може да избираш от меню с хайвер, вечеря по руски и морска вечеря. За ценителите на изисканите ястия има и предложение за вечеря за двама с дегустация на хайвер. 

Вечеря за двама в ресторант Магерницата, който е традиционен български ресторант и отново се намира в самия център на София. Той е задължителна спирка за чужденците, които посещават столицата ни, но е не по-малко привлекателен и предлага много вкусни изненади и за българи. 

Ваучерът за ресторант е удобен начин да внесеш разнообразие в нечий живот, без да го ангажираш твърде много. Можеш да си сигурен, че подаръкът ще се приеме от сърце и ще се използва с удоволствие. 

Имай предвид, че всеки закупен ваучер от Gift Tube може да бъде заменен от получателя. Така че ако нещо друго от платформата му се е сторило по-атрактивно, той винаги може да го замени. 

Споделените мигове, времето, което прекарваме заедно с половинката и новите неща, които опитваме е това, което прави връзката и взаимоотношенията по-стабилни. Затова този подарък е супер подходящ за всеки, който иска да сподели изживяване с любим човек. 

Купувайки ваучера, ти купуваш пакет за двама души и така не се налага получателят да доплаща за придружител. Това често се налага, когато преживяването е за един човек, а кой не обича да споделя емоциите си? 

 

Поводи, за които е подходящ?

Подарък „Вечеря за двама“ – старата, но златна класика! Да подариш вечеря за двама е чудесна идея и подходящ жест за всякакви поводи, с които да изненадаш двойка – младоженци, родители, двойки, приятели. И разбира се, класически начин да покажеш любов и внимание към партньора си. 

Ето кои са поводите, по които е добра идея да подарите вечеря за двама.

 

Романтичен подарък

Вечерята за двама е идеален подарък за романтични поводи като годишнина, Деня на влюбените Свети Валентин, рожден ден или друга несвързана с конкретен повод дата. Вечерята за двама се свързва с уютна обстановка, хубав ресторант, специално меню. Кой не обича да се откъсне от домашните задължения и да се разнообрази с хубава вечеря навън?

 

Подарък за специален момент

Ваучерът за вечеря за двама е прекрасен подарък за специални моменти. Сещаме се поне за няколко такива – на вечеря за двама може да направиш предложение за брак, да отпразнуваш прекрасната новина за очакването и зараждането на нов живот, да отбележиш професионален успех, годишнина от първа среща или друго важно събитие в живота на получателя на подаръка! А защо не просто начин да направиш някого щастлив!

 

Подарък за двойка

Вечерята за двама е отличен подарък за двойки, независимо от това дали са романтични партньор или близки приятели. Тя предлага възможност за споделяне на приятни моменти и подобряване на връзката между двама души. Ако искате да стопите ледовете между двама души – подарете им ваучер за вечеря за двама и ги накарайте да отидат заедно! 

 

Универсален подарък за не толкова близки хора

Подаръкът за вечеря за двама е универсален, защото е подарък подходящ почти за всеки: за колега, за лекар или учител, на когото да покажеш благодарност и признателност, на приятел или двойка приятели, за родителите или за хора, които не познаваш така добре. 

Често се налага да правим подаръци на хора, с които сме общували за кратко. Не знаем какви са интересите им, какви предпочитания биха имали по отношение на вещи. Но все пак искаме да им покажем нашето отношение. 

Разбира се универсалният ваучер на стойност от Gift Tube винаги е решение, но и ваучерът за вечеря за двама може да бъде подходящ вариант предвид, че всеки обича хубавата и различна храна. 

 

Допълнителни предимства на ваучера

Освен това, че вечерята е универсален подарък, който е подходящ за различни видове получатели, дългата валидност и гарантирани цени не трябва да се пренебрегват като предимство.

 

Дълга валидност

Всички ваучери за преживявания от Gift Tube са валидни една година. Това дава спокойствие на получателя да се възползва от подареното му забавление във време удобно за него. Дава му възможност от по-рано да направи своята резервация, за да е сигурен, че ще има свободни места. 

 

Гарантирани цени

Друго предимство на ваучерите от Gift Tube е, че цената е гарантирана. Т.е. дори след 8 месеца, ако цените в ресторантите са се покачили, получателят на ваучера не е необходимо да доплаща, а ще използва вече подарения му ваучер. Във време, в което динамиката на пазара е голяма това е предимство, което заслужава своето внимание. 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.